Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Nowa mapa do Wolfa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Thumbs up Nowa mapa do Wolfa

Na rtcw.co.uk jest opisana nowa mutli mapka do Wolfa, ktora tworzy Tical i Tunnelarm. Znajduje sie tam pobiezny opis mapki oraz kilka screenow:

Screen1
Screen2
Screen3
Screen4
Screen5

Na fotkach wyglada mi na troszke ciasna ale ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2001 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Heh ... a co ciekawe ta mape juz mozna sciagnac i grac !!! Mozna ja sciagnac z Tramdesign a pliczek z mapka jest tu: mp_wolf29.zip , bedzie do tego potrzebny tez crack rtcw-crack.zip . Instalowac, testowac i moze ktos wrzuci ja na PL servery. Nightman co ty na to ? . Qrcze zagapilem sie i nie dolaczylem tego newsa do poprzedniego postu ....

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Talking Re: Nowa mapa do Wolfa

http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=2074

zobacz kilka postow nizej...

Old Post 12-11-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

No faktycznie ... ale jak postowales to nie byla ona udostepniona ... . W sumie to twoj topic juz sie gdzie zagubil wsrod innych a to nie jest jakas blaha sprawa . Pozdro.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 23:27
DarkXenocide
Prezes Poison

Z tego co widze na skrinach zapowiada sie otra jatka
yeah wrzucic to trzeba na testy !

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 13-11-2001 02:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Talking

Wlasnie sciagam - zobaczymy co z tego bedzie
Beachtest juz mi sie troche przejadla

tu edytuje wiadomosc...

Nie sciagam, bo nie mam skad...
Moze ktos ma ta mapke, i moglby podrzucic (info plz na mail)

Pozdrawiam

Edytowane przez MLS dnia 13-11-2001 o godz. 15:27

Old Post 13-11-2001 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
...Nie sciagam, bo nie mam skad...
Moze ktos ma ta mapke, i moglby podrzucic (info plz na mail)Pozdrawiam

Niestety Id'software oficjalnie zabronilo tworcom "Generatora" (to nazwa mapki) jej dalszego rozpowszechniania na swojej stronie .

"Message by Tunnleram: I got an email yesterday from ID Software stating in so many words that we violated their EULA by creating Generator. This of course means we have to stop work on it and not allow it to be downloaded from our site any more. We're canceling the Generator project until further notice which in translation means after the game is released as long as the EULA is changed." cytat zaczerpniety z forum rtcw.co.uk

Nie ma co rozpaczac - wrzucilem ja na stronke BlitzKrieg .

mp_wolf29.rar
rtcw-crack.zip

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 13-11-2001 16:59
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

Mam ją i co dalej ??
Gdzie ją wzocic do jakiego katalogu dwolfmp test2 i co dalej??

Old Post 13-11-2001 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

Exclamation

wlasnie tez ja mam, ale nie wiem gdzie to skopiowac. Podajcie dokladnie co trzeba z ta mapa zrobic zeby chodzila.

Old Post 13-11-2001 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Wiec pokolei:

-scrackowac exec wolfa, odpalajac w katalogu cracka
-zmienic nazwe katalogu demomain na main
-do katalogu main w wolfie przegrac zawartosc archiwum z mapka (oczywiscie nie katalog main tylko jego zawartosc czyli gfx, levelshots, models itp.)
-mapke odpala sie z konsoli wpisujac /map mp_wol29
-niestety po tym zabiegu moga byc problemy z graniem po necie w oryginalna BeachTest, wiec wszystkie czynnosci trzeba z powrotem odkrecic. Crack tworzy backup execa wolfa.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 13-11-2001 19:50
KETTLER
Skilled (Knight)

Thumbs up

serdeczne dzieki Zoltan, SPOKO z ciebie koles juz ide patrzec ta nowa mapke

Old Post 13-11-2001 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Volwerine604
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Wiec pokolei:

-scrackowac exec wolfa, odpalajac w katalogu cracka
-zmienic nazwe katalogu demomain na main
-do katalogu main w wolfie przegrac zawartosc archiwum z mapka (oczywiscie nie katalog main tylko jego zawartosc czyli gfx, levelshots, models itp.)
-mapke odpala sie z konsoli wpisujac /map mp_wol29
-niestety po tym zabiegu moga byc problemy z graniem po necie w oryginalna BeachTest, wiec wszystkie czynnosci trzeba z powrotem odkrecic. Crack tworzy backup execa wolfa.

hmmm a nie wygodniej sobie zrobic 2 kopie katalogu ?

tzn calego RTCW (jak by ktos nie wiedzal o co chodzi)

Old Post 13-11-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Volwerine604

Mozna, czemu nie. Tylko, ze najpierw trzeba wiedziec jak scrackowac i gdzie ta mapke wrzucic do wolfa a o te sprawy sporo osob mnie sie pytalo na irc a takze tu na forum.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 13-11-2001 22:04
Volwerine604
Skilled (Knight)

quote:

Mozna, czemu nie. Tylko, ze najpierw trzeba wiedziec jak scrackowac i gdzie ta mapke wrzucic do wolfa a o te sprawy sporo osob mnie sie pytalo na irc a takze tu na forum.

sprostowanie: chodzilo mi o ostatni punkt Twojej wypowiedzi ("niestety po tym zabiegu ...").

Old Post 13-11-2001 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
sprostowanie: chodzilo mi o ostatni punkt Twojej wypowiedzi ("niestety po tym zabiegu ...").

Ok, ale na przyszlosc tnij cytat na ktory odpowiadasz tak aby odpowiedz dotyczyla konkretnego problemu w cytacie.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 13-11-2001 22:37
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Angry

***** mac no nie wiem, czy ja mam cos z******, czy jak, ale ten crack u mnie nie dziala. Pokazuje ze CRC32 error - version mismatch or allready patched. Ja tego nie kumam... mam wolfa w wersji 0.9.20, a na pewno nie wgrywalem zadnego patcha... Ktos bylby tak dobry i pomoglby?

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 14-11-2001 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio
***** mac no nie wiem, czy ja mam cos z******, czy jak, ale ten crack u mnie nie dziala. Pokazuje ze CRC32 error - version mismatch or allready patched. Ja tego nie kumam... mam wolfa w wersji 0.9.20, a na pewno nie wgrywalem zadnego patcha... Ktos bylby tak dobry i pomoglby?

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Noo nie wiem ... moze paczujesz test1 zamiast test2 ?
P.S. Mala notka do admina forum - dlaczego jak napisalem slowo "pat****esz" to je wygwiazdkowano ??. Slowo patch, patchowac, spatchowany no i pat****esz ... eee nie wazne

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 14-11-2001 09:57
MLS
Strange one

Thumbs up

quote:

mp_wolf29.rar
rtcw-crack.zip

Wielkie dzieki D
Aaargh... mapka scagala sie cala minute...
Cracka mialem, bo byl jeszcze na tamtej stronce...

Pozdr

Old Post 14-11-2001 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrOs
GrOsik T3

quote:

Najprostszym sposobem jest zrobienie w katalogu RTCW, podkatalogow main i demomain. Pozniej zostaje jedynie sprawa podmieniania mpwolf.exe.

Pozdrawiam

IRCnet #wolfpl

Edytowane przez GrOs dnia 14-11-2001 o godz. 15:40

Old Post 14-11-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrOs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrOs Znajdź więcej post'ów przez  GrOs Dodaj GrOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Yo pliki wklepalem tez na www.custom.prv.pl

Old Post 14-11-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Question

Ej, no oki, instrukcje skad sciagac i jak instalowac chyba mamy za soba.
A jak sie prezentuje sama mapka pod wzgledem wykonania i game-playu?

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 14-11-2001 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

mnie interesuie kiedy będzie można gac po necie na niei ??
a moze juz mozna ?
bo nie jestem zorientowany w temacie do konca.
jak tak to bigPlis o namiar serwa

Old Post 14-11-2001 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
mnie interesuie kiedy będzie można gac po necie na niei ??
a moze juz mozna ?
bo nie jestem zorientowany w temacie do konca.
jak tak to bigPlis o namiar serwa

Kilka aktualnie dzialajacych serverow z mp_wolf29:

Generator test 195.249.21.210:27960
^3^1=^3DDM^1= 213.196.10.211:27960
Natural Born Fraggers II 12.146.78.19:27961
^1[GF] ^4Invasion Force 64.154.200.70:27960
^1NOR^7CAL^4WOLF 65.119.97.25:27960
^7USO/^1Japyon^7 - RtCW:MP Test2 203.141.151.197:27965
=KpA= Custom Map 64.105.80.42:27960

Pingi do nich nie naleza do najmniejszych

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 14-11-2001 17:43
qwertz_pl
artist formerly known as

Lightbulb nowa mapa

zrobilem tak jak karzesz
zmienilem na main
praegralem tam nowa mape .rar
craczek uruchomiony
i nie moge grac
wyskakuje zaraz przy podlaczeniu do servera ze nie moze znalezc maps/map mp_wol29.bsp ( chyba jakos tak
no to utworzylem katalog. maps i wsadzilem tam i .rar i to samo ze zmienionym rozszerzeniem .bsp
teraz pisze ze version number is wrong
prosze o pomoc

Old Post 15-11-2001 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qwertz_pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qwertz_pl Znajdź więcej post'ów przez  qwertz_pl Dodaj qwertz_pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qwertz_pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: nowa mapa

quote:
Napisane oryginalnie przez qwertz_pl
zrobilem tak jak karzesz
zmienilem na main
praegralem tam nowa mape .rar
craczek uruchomiony
i nie moge grac
wyskakuje zaraz przy podlaczeniu do servera ze nie moze znalezc maps/map mp_wol29.bsp ( chyba jakos tak
no to utworzylem katalog. maps i wsadzilem tam i .rar i to samo ze zmienionym rozszerzeniem .bsp
teraz pisze ze version number is wrong
prosze o pomoc

Heh namotales niezle ... a to takie proste jak konstrukcja cepa . Zadnego nowego katalogu nie musisz tworzyc. Wystarczy to co masz czyli po kolei: wypakowujesz katalogi z archiwum - gfx, levelshots, maps, models, scripts, sounds, textures DO katalogu Demomain wolfa, nastepnie zmieniasz nazwe katalogu Demomain NA Main ... Prosciej tego chyba sie nie da wytlumaczyc ...

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 15-11-2001 17:30
qwertz_pl
artist formerly known as

Re: Re: nowa mapa

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Zoltan

Heh namotales niezle ... a to takie proste jak konstrukcja cepa . Zadnego nowego katalogu nie musisz tworzyc. Wystarczy to co masz czyli po kolei: wypakowujesz katalogi z archiwum - gfx, levelshots, maps, models, scripts, sounds, textures DO katalogu Demomain wolfa, nastepnie zmieniasz nazwe katalogu Demomain NA Main ... Prosciej tego chyba sie nie da wytlumaczyc ...
[/QUOTE

niestety jestem zoltodziobem , mam kompa od miesiaca
jakie archiwum, gdzie jest to archiwum .. po po zainstalowaniu wolfa nie ma zadnego zip'a.. to jedyne co chce wiedziec bo juz wiecej nie bede pytam bo mi wstyd na takim forum
thx

Old Post 15-11-2001 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qwertz_pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qwertz_pl Znajdź więcej post'ów przez  qwertz_pl Dodaj qwertz_pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qwertz_pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Re: Re: Re: nowa mapa

quote:
Napisane oryginalnie przez qwertz_pl

niestety jestem zoltodziobem , mam kompa od miesiaca
jakie archiwum, gdzie jest to archiwum .. po po zainstalowaniu wolfa nie ma zadnego zip'a.. to jedyne co chce wiedziec bo juz wiecej nie bede pytam bo mi wstyd na takim forum
thx

Archiwa to nie tylko pliki ZIP - to takze pliki RAR. Do ich rozpakowania bedziesz potrzebowal programu WinRAR lub WinACE... Zoltiemu chodzilo o rozpakowanie pliku wolf29.rar do katalogu "...\demomain" i o zmiane nazwy tegoz katalogu na "...\main"...

Pozdr, MLS

ps... Masz kompa od miesiaca? A grales kiedys w Wolf'a?

Old Post 15-11-2001 18:11
qwertz_pl
artist formerly known as

Re: Re: Re: Re: nowa mapa

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS

Archiwa to nie tylko pliki ZIP - to takze pliki RAR. Do ich rozpakowania bedziesz potrzebowal programu WinRAR lub WinACE... Zoltiemu chodzilo o rozpakowanie pliku wolf29.rar do katalogu "...\demomain" i o zmiane nazwy tegoz katalogu na "...\main"...

Pozdr, MLS

ps... Masz kompa od miesiaca? A grales kiedys w Wolf'a?

w pierwotna wersje? tak
a jezeli chodzilo ci o test 2 to hmmm
niezly zart
dzieki za wszystko

Old Post 15-11-2001 18:17
KETTLER
Skilled (Knight)

to wez zawolaj jakiegos kumpla co napewno zna sie lepiej od ciebie i niech ci wytlumaczy bo to jest banalne ale nie kazdy moze wiedziec wszystko, a mam nadzieje ze juz wiesz o co chodzi bo Zoltan to juz chyba tego lepiej nie mogl wyjasnic bo pewnie ty cos musiales namieszac bo mi wytlumaczyl raz i wszytko chodzilo poprawnie

Old Post 15-11-2001 20:22
qwertz_pl
artist formerly known as

quote:
Napisane oryginalnie przez KETTLER
to wez zawolaj jakiegos kumpla co napewno zna sie lepiej od ciebie i niech ci wytlumaczy bo to jest banalne ale nie kazdy moze wiedziec wszystko, a mam nadzieje ze juz wiesz o co chodzi bo Zoltan to juz chyba tego lepiej nie mogl wyjasnic bo pewnie ty cos musiales namieszac bo mi wytlumaczyl raz i wszytko chodzilo poprawnie

juz smiga
ok ok
spoko
dzieki Zoltan

Old Post 15-11-2001 21:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions