quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
CS za "starych" czasow = kultura na serverach, fajni ludzie, mialem jakis problem, spytalem sie ogolu i zawsze znajdowala sie osoba ktora moglaby mi pomoc ! Wtedy panowala kultura, wchodzilo sie, grzecznie witalo, kazdy grzecznie wital nowo przybylego, grano w milej atmosferze ... smiejac sie z bledow ktore sie zrobilo podczas rundy (nie nasmiewajac sie), dyskutujac o tym czy lepiej kucac czy tez strafeowac, poprostu bylo COOL.
Dzisiaj wchodzac na serva, mowiac "Siema/ Czesc/ Witam" mozesz czesto uslyszec "Wypier*****", powod tego jest oczywisty.... CS stal sie dostepny wiekszej liczbie osob, czesto dociera do idiotow (bo inaczej nie da sie tego okreslic) ktorzy, traktuja CS jako przedmiot wyzycia sie, wyzwiskami, bluzgami na normalnych ludziach, ktorych stosunek maleje wraz z wzrostem liczby graczy ..
Inna sprawa ... cheaty .. KTO BY POMYSLAL ROK TEMU O CHEATOWANIU ?!?!?!?!?!?! Mam nadzieje ze chlopaki z Centrum Serverow, beda walczyc, tak jak teraz i sprawiac, ze tych "osobnikow" bedzie coraz mniej, lecz czy to wystarczy ? Czy bedziemy mieli pewnosc, ze pewnego razu nie ukarze sie czit dostepny ogolowi, nie wykrywalny, przez progsy i nie skonczy sie to tak, ze kazdy klan bedzie gral tylko i wylacznie na swoim serverze, gdzie moze kickowac, banowac KAZDA OSOBE ?!
Oby nie .. bo wtedy przestane grac ..(a juz powoli mi sie odechciewa)
No Wania widze ze odbieramy na tych samych falach.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|