Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Powitanko i pytanko
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
HELl$PAWn
Training (Enforcer)

Powitanko i pytanko

Hejka !!

Ostatnio naszla mnie ochota pogrania w Q3, w zwiazku z tym mam pare pytan.
Jakie serwerki polskie mozecie mi polecic ?
Ktorego pacza mam instalowac i ktory mod jest najczesciej uzywany.
Wiem, ze lamerskie pytanko ale jak ktos znajdzie chwilke zeby mi odpisac bylbym zobowiazany.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-06-2001 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HELl$PAWn Znajdź więcej post'ów przez  HELl$PAWn Dodaj HELl$PAWn do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

Powitanko i pytanko

Skoro cie ochota naszla to moze wpadniesz i nam...
l4ma

Old Post 13-06-2001 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELl$PAWn
Training (Enforcer)

Re: Powitanko i pytanko

quote:
Napisane oryginalnie przez QuaD
Skoro cie ochota naszla to moze wpadniesz i nam...
l4ma

Jestes zalosny, jezeli nie wiesz lub nie miales ochoty mi odpisywac to po co piszesz takie bzdury ????
Twoje znizone alterego wymaga wtracenia 3 bzdurnych groszy do kazdego posta czy poprostu nabijasz sobie statystyki zeby blyszecz wsrod kumpli 1000 postem ???
Szkoda gadac...

Old Post 13-06-2001 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HELl$PAWn Znajdź więcej post'ów przez  HELl$PAWn Dodaj HELl$PAWn do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ASd
Training (Enforcer)

- jesli chodzi o serwy to wiekszosc cpma (duzo to ich nie ma)
- pacha 1.27g i potem 1.27h, a mod to chyba cpma

Old Post 13-06-2001 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ASd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ASd Znajdź więcej post'ów przez  ASd Dodaj ASd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ASd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELl$PAWn
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez ASd
- jesli chodzi o serwy to wiekszosc cpma (duzo to ich nie ma)
- pacha 1.27g i potem 1.27h, a mod to chyba cpma

MERCI

Jestem dzwieczny

Pozdrawiam

Old Post 13-06-2001 11:24
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

i EOT

Old Post 13-06-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

Re: Re: Powitanko i pytanko

quote:
Napisane oryginalnie przez HELl$PAWn

Jestes zalosny, jezeli nie wiesz lub nie miales ochoty mi odpisywac to po co piszesz takie bzdury ????
Twoje znizone alterego wymaga wtracenia 3 bzdurnych groszy do kazdego posta czy poprostu nabijasz sobie statystyki zeby blyszecz wsrod kumpli 1000 postem ???
Szkoda gadac...

**** andrzej. O co ci chodzi. skoro taki dobry jestes to czemu wjerzdzasz na board i od razu sypiesz nowy topic. Najpierw wypadalo by troche poczytac a dpero potem rzucaj lamerskie pytanak. a pisze ci to daltego ze sam ostatni dalem dupy z serverem. Moj pierwszy topic padl jak mialem ze 300 na koncie. Jak tu jestes pierwszy raz to sobie z search skorzystaj. I nie moow ze jestem zalosny bo jestes zalosny. Uf...
EOT

Old Post 13-06-2001 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELl$PAWn
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Powitanko i pytanko

quote:
Napisane oryginalnie przez QuaD

**** andrzej. O co ci chodzi. skoro taki dobry jestes to czemu wjerzdzasz na board i od razu sypiesz nowy topic. Najpierw wypadalo by troche poczytac a dpero potem rzucaj lamerskie pytanak. a pisze ci to daltego ze sam ostatni dalem dupy z serverem. Moj pierwszy topic padl jak mialem ze 300 na koncie. Jak tu jestes pierwszy raz to sobie z search skorzystaj. I nie moow ze jestem zalosny bo jestes zalosny. Uf...
EOT

Mi o co chodzi ??? To ty wyjezdzasz z glupimi odzywkami konczac posta obrazliwym okresleniem mojej osoby.
Pozatym napisalem, ze jak ktos znajdzie "chwilke", skoro miales czas zeby napisac dwa posty zupelnie nie zwiazane z topiciem, to zastanawia mnie czy nie mniej czasu zajelaby Ci odpowiedz na moje pytanie....
Przegladac calego boarda mi sie niechce, liczylem na odpowiedz ludzi uprzejmych. Od Ciebie tego na przyszlosc nie bede oczekiwal....

Old Post 13-06-2001 12:57
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

JA tez EOT
A co do serwof to masz liste wszystkich polskich dzialjacych na cpma...

TeamDathMatch:
BMF-212.126.12.125:20000
t5 serv - 213.25.82.2:10000
DARK serv - 217.96.13.97:27960 (rzekomo najszybszy dla polski polnocnej )

Duel:
212.75.96.80 - atmosfera na portach, 27960, 30000, 40000,
cvd.pl:30000
cvd.pl:40000

GTV-ckomp.com.pl:40000
Jeszcze jedno co do
213.25.21.82:27960 - CKT 1
213.25.21.82:30000 - CKT 2 niejestem pefien ale raczej juz niedzialaja...wiec sie niemecz z laczeniem do nich

Old Post 13-06-2001 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HELl$PAWn
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez MerLin]b[DeN
[[/B]

Again BIG THX
Odzyskalem dzieki Wam wiare w ludzi... ;-)

Pozdroofka

Old Post 13-06-2001 13:53
QuaD
Your personal killer.

LoL.
Pocztaj troche innych topicoow to zobaczysz czy nie pomagam innym.
Ja tu **** najwiecej pomagam ale kultury Cie bede uczyl bo nikt inny tego nie zrobi. Dopiero tu raczkujesz a juz topic zakladasz.
RTFM jakby co. Ciekawe tylko co by ci oxy napisal. Ale opieprzyl by cie niezle wiec wyluzuj.
Peace.

Old Post 13-06-2001 14:15
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja mam takie ego ze jak zwykle musze wtracic swoje 3 grosze:
uwazam ze quad zachowal sie bardzo niepoprawnie

Old Post 13-06-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

LoL ale powidz mu ze pomagam jak moge. Niepoprawnie?
Ciekawe czy by przeszlo cos takiego na boardzie resetu. I co teraz mam racje?

Old Post 13-06-2001 14:54
Infinite
nieszczesliwie zakochany

na resecie takie pytanie nawet by nie padlo
co do pomagania to owszem
pomagasz aktywnie wszystkim lamkom

Old Post 13-06-2001 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
na resecie takie pytanie nawet by nie padlo
co do pomagania to owszem
pomagasz aktywnie wszystkim lamkom

Dziekuje, dziekuje, dziekuje.
Ale ja go l... nylko dla fazy nazwalem i to sie juz nie powtoorzy ze wzg na to ze sie bronil. Wiec peace i EOT. Ale nie ma bata zeby takie pytanko tam padlo.

Old Post 13-06-2001 15:24
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

jak OET to ja F1

Old Post 13-06-2001 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

a teraz nastepna l... zalozyla taki sam topic.
EOT ****!!!

Old Post 13-06-2001 17:06
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

cloased

Old Post 14-06-2001 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions