Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Raz Aliant, raz Niemiec
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
dantac
Training (Enforcer)

Raz Aliant, raz Niemiec

Czy w RTCW jest zasada zamiany miejsc po każdym meczu. Np. najpierw jesteś Niemcem i Niemcy wygrywają, myślisz sobie "dobry jestem", tu następuje zamiana miejsc i teraz to ty jesteś Aliantem (na tej samej mapie, w takich samych składach, z tymi samymi zasadami). Według mnie taki system gry jest niezbędny w grach drużynowych (tak jak to było w trybie Assault w Unreal Tournament). Czy w CS też ma miejsce zamiana miejsc?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-11-2001 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dantac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dantac Znajdź więcej post'ów przez  dantac Dodaj dantac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dantac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow Re: Raz Aliant, raz Niemiec

quote:
Według mnie taki system gry jest niezbędny w grach drużynowych

No coz, znam wiele ludzi (nawet klanow) co graja TYLKO allies badz axis bardzo rzadko zmieniajac zapatrywania. To troche ogranicza na dluzsza mete ale sam wole grac axis
Pozdry
P.S. UT sux!

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 25-11-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: Raz Aliant, raz Niemiec

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

No coz, znam wiele ludzi (nawet klanow) co graja TYLKO allies badz axis bardzo rzadko zmieniajac zapatrywania. To troche ogranicza na dluzsza mete ale sam wole grac axis
Pozdry
P.S. UT sux!

Zeby zycie mailo smaczek raz dziewczynka, raz chlopaczek....

Taka monotematycznosc w wybieraniu strony - na dluzsza mete jest nudna...

Old Post 25-11-2001 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

gram medykiem i wole grac po stronie aliantow. ale jak widze ze uklad sil jest nierowny i axis maja braki to zmieniam team, mysle ze przydaloby sie autoteambalance

Old Post 25-11-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

Red face Sometimes...

Jestem ProAxies ale czasem jak Ally mają 3x mniej graczy to trzeba zrobić team balance bo niektórych cieszy przewaga ich strony (wreszszie mogą coś ustrzelić itp) i przechodzę do Allies. Czasami się zdarzają takie jaja, że cały [WC] gra przeciwko Axies . Ostatnio całkiem fajnie mi się grało Jankesami i jeśli w fullRTCW (jeszcze jestem zielony) Axies dalej będą w defensywie to się mogę popaść w rutynę.

Old Post 25-11-2001 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

jezeli ruszy liga to beda 4 rundy...2 razy klan bedzie axis, 2 razy allies...a potem sie zobaczy kto byl ogolnie lepszy..

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 25-11-2001 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Cougar
jezeli ruszy liga to beda 4 rundy...2 razy klan bedzie axis, 2 razy allies...a potem sie zobaczy kto byl ogolnie lepszy..

Hmm a moze 3 razy axis, 3 razy alienz ? Ktos juz cos ustala ot tak ?

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 25-11-2001 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

nikt nic nie ustala, jezeli zrobimy lige to przy wspolpraacy ze wszystkimi klanami

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Old Post 25-11-2001 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Wszechstronnosc jest podstawa.
A w kwestii team balance to o ile wiem jest komenda /callvote swap_teams, jak glosowanie przejdzie to sie teamy wyrownuja.
Pozdry

Old Post 25-11-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AWEK
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Wszechstronnosc jest podstawa.
A w kwestii team balance to o ile wiem jest komenda /callvote swap_teams, jak glosowanie przejdzie to sie teamy wyrownuja.
Pozdry

Nie wyrownuja a zamieniaja

Old Post 26-11-2001 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWEK Znajdź więcej post'ów przez  AWEK Dodaj AWEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez AWEK

Nie wyrownuja a zamieniaja

Oki oki, juz wiem ze dalem babola Nie pograzajcie mnie dalej
Pozdry

Old Post 26-11-2001 11:52
Przecinek
Trejning ( Enforser)

haha ale zamotka - nie wiem co mi przyszlo do glowy i pomylilem topic A najlepsze ze nie wolno chyba kasowac postow ( ja nie moge ) - wiec prosba do Moderatora czy moglby to zrobic za mnie

Old Post 26-11-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Talking

Swap teams jest fajne zeby sie sprawdzic wlasnie. Czyli jak jestes dobry to najpierw axis wymiatasz kolesi biegnacymi z doksami, a pozniej sam wpadasz do war i je transmitujesz.. wtedy jest milo Na serverze CD-Action troche gralem i tam maja (przynajmniej mieli jeszcze niedawno) wlaczony swapteam. Szkoda tylko ze niektorzy gracze po zamianie teamow przenosili sie z powrotem na swoja ulubiona strone.

Old Post 26-11-2001 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Ok swap teams ... a ja i tak po tym przelaze do Axis .

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 26-11-2001 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

gram zawsze tam gdzie jest mniej loodzioof
uwazam tez ze nie nalezy sie ograniczac do jednej strony

Old Post 26-11-2001 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

A ja, jak już nie raz wspomniałem gram Medykiem Axis, ale jak gra jest nudna (prosta = stoisz w War Room i zabijasz aliantów), to siem zmieniam na gostka z panzerem u allies...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 27-11-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
A ja, jak już nie raz wspomniałem gram Medykiem Axis, ale jak gra jest nudna (prosta = stoisz w War Room i zabijasz aliantów), to siem zmieniam na gostka z panzerem u allies...

I o to wlasnie chodzi - o zabawe....

Old Post 27-11-2001 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK

Taaak ... gra jest baaardzo nudna jesli tylko stoisz w War Room i czekasz na ekipe alienow. Proponuje trzymac sie z daleka od wara a zapewniam, ze na nude narzekac nie bedziesz . Btw panzer to chyba najnudniejsza z broni

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 27-11-2001 11:28
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Btw panzer to chyba najnudniejsza z broni

Nieee... najnudniejsze sa naloty zza sciany. Rzucasz i mozesz isc spac

Old Post 28-11-2001 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:00.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions