Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Gry PC, konsolowe i elektroniczne w.g. Soltoma
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Soltom
Training (Enforcer)

Lightbulb Gry PC, konsolowe i elektroniczne w.g. Soltoma

Czym są dla mnie gry PC, konsolowe i elektroniczne? Są one częścią mojego hobby (survival itp.). Jakie tytuły mam teraz na HDD? Rainbow Six: Rogue Spear (i dodatki Urban Operations i Covert Operations), Hidden and Dangerous, oraz dema Ghost Recon i SWAT3. Te gry są jednymi z tych, które najbardziej zasługują na miano "symulacji żołnierza". Wiem, że póki co te gry nie oddają wszystkich elementów bycia żołnierzem, ale od czego jest survival itp. . Do czego zmierzam? W gry PC, konsolowe i elektroniczne gram tylko po to, by uatrakcyjnić moje hobby w real world. Takie tytuły jak Quake 3 itp. nie zapewniają mi tego (RJ w real world...). Napisałbym więcej o wpływie mojego hobby na inne elementy życia, ale, że jest to Board o grach fpp, więc ograniczyłem się do tej dziedziny.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-11-2001 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Soltom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Soltom Znajdź więcej post'ów przez  Soltom Dodaj Soltom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Soltom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Soltom
Training (Enforcer)

A odnośnie ghostrecon.fpp.pl- niech go prwadzi ktoś bardziej związany ze światem fpp. Ja tym czasem idę rozruszać mięśnie. Sorry, że narobiłem nadzieji, ale to praca dla kogoś bardziej odpowiedniego.

CU na polu bitwy, może kiedyś się spotkamy.

Old Post 17-11-2001 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Soltom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Soltom Znajdź więcej post'ów przez  Soltom Dodaj Soltom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Soltom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Hmm vidac nastempny Venotom....

Old Post 24-11-2001 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Hmm vidac nastempny Venotom....

moze to ten sam?

Old Post 24-11-2001 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

na to wyglonda

Old Post 24-11-2001 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Tamtem poszedł szukać swiatła w życiu, a ten tu coś ściemnia

Old Post 24-11-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions