Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Post Pa

No i stało się. Nadszedł koniec mojego bytowania tutaj, większość pewnie i tak nie zauważy tego, że mnie tu już nie będzie, ale mam pewnien dług wdzięczności wobec starych dobrych kumpli których tu poznałem i dlatego te słowa piszę. Dzięki wam, że tutaj mnie przyjęliście, za to że mimo mojego "wybryku" dano mi szanse ponowną tutaj zaistnienia =] okazaliście się dla mnie łaskawi. Wiele wesołych chwil tutaj przeżyłem, kilka smutnych także. Cieszę się iż mnie tutaj w jakiś sposób zauważono, że mogłem sobie tutaj poegzystować z wami i poargumentować, powymieniać opinie. Czas spędzony tutaj z wami był dla mnie miły oraz bogaty a zarazem cenny. Część mnie tutaj zawsze zostanie. Szczególnie chciałbym podziękować następującym osobą za to że poprostu tutaj byli i sie z nimi porzegnać to właśnie dla nich to pożegnanie jest aby się nie czuli głupio że o nich zapomniałem odchodząc stąd :

giBBeR`owi - majster drugiego takiego jak Ty pokręconego kolo nie ma.
SweepeR`owi - dzia za miłą polemikę i wymianę poglądów.
Raptor`owi - staraj się mimo wszystko swoje topicy tutaj dawać, one kształtują tego boarda.
tramwaj`owi - SEPULTURA/SOULFLY =]
bLADE`owi - biegnij ile sił w nogach.
werido`owi - ach te pytanka.
MajeS`owi - pilnuj porządku wraz z LucaS`em.
Saari - weź rozruszaj jakoś ten board.

I całej reszcie z którą było mi dane parę słówek tutaj zamienić =]

Odchodzę z braku czasu na cokolwiek przedewszystkim, oraz ze względu na to iż uważam iż się tutaj już wypaliłem, trzeba poszukać czegoś nowego, ja się nie zakotwiczam nigdzie na długo.

Pa.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2001 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Unhappy

Ej, no ****, ja *******e... Niemam slow. OGO QRDE SZKODA ZE ODCHODZISZ!!! QRDE WROC!!!
Ej no ****!!!
...

Old Post 24-11-2001 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Unhappy

Uczcijmy to minuta ciszy .......

60..59..58..57..56..55..54..53..52..51..50..49..48..47..46..

45..44..43..42..41..40..39..38..37..36..35..34..33..32..31..

30..29..28..27..26..25..24..23..22..21..20..19..18..17..16..

15..14..13..12..11..10..09..08..07..06..05..04..03..02..01..

00

Zegnaj ... OGO ....

Old Post 24-11-2001 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

to niemozliwe zeby sobie tak po prostu poszedl.. musial podjac ta decyzje zbyt pochopnie...

zateskni i wroci...

Old Post 24-11-2001 17:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Oby...

Old Post 24-11-2001 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

szkoda fajnie bylo
moze czsem bendzie wpadal...

Old Post 24-11-2001 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Unhappy

bye... :*(

Old Post 24-11-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Exclamation

Ludzie opanoojcie sie. Ten board sie sypie. Hyba tego nie hcecie. Co tu sie bez was działo. Kto zajmie wasze miejsce. LUDZIE OPANUJCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co będziecie robić przez cały dzień ???
Jesteście uzależnieni od boarda to ylko zapewne będzie nieudana pr00ba, ale wrocicie. Wr00cicie?

Old Post 24-11-2001 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Arrow

Atmosfera jak na cmentarzu
Wyluzowac
POszli szkoda zegnamy sukcecu w przyszlosci OGO .... 3maj sie
Ale trzeba teraz przejsc po tej katastrofie
Patrzmy w prszod nie w tyl ...

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 24-11-2001 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

e, nie ma co rozpaczac... wroci na 100%... tylko kiedy???

Old Post 24-11-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

jak kocha to wr00ci...

Old Post 24-11-2001 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

I tak wszyscy wro0cą. No bo co zrobią jak im si co ciekawego przydarzy? Wr00cą na boarda i opiszą to zdarzenie w yopiku wym. Napewno wroocą, niemożliwe, żeby tak zapomnieli o boardzie. Na 100% bdą tu zaglądać, a wtedy nie powstrzymają sie przed dodaniem posta..!!!

Old Post 24-11-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

fakt niektorych zeczy sie "niezapomina"...

Old Post 24-11-2001 21:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions