Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Co chcecie od mikołaja?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Post Co chcecie od mikołaja?

Co chcecie od mikołaja? bo ja : Samochód samolot helikopter , nowego kompa dziewczyne 6 na koniec roku....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-12-2001 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

ja poprosibym nowego kompa (chyba standart zamowienie) i to tyle... dziewczyne mam, a drugiej nie potrzebuje

Old Post 04-12-2001 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Od przybytku głowa nie boli (a ładna? i czy ma siostre?)

Old Post 04-12-2001 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

glupie pytanie czy ladna... zgadnij qrde ? of koz, ze ladna (najladniejsza pod sloncem ), ma siostre

Old Post 04-12-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

o qrcze pieczone a właśnie w jakim jest wieku bo wiesz ja 5 lat to niemoja kategorja wiekowa ,a może siostra bliźniaczka

Old Post 04-12-2001 12:51
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Talking

ty zboczencu wiecej informacji ci nie udziele...

Old Post 04-12-2001 12:52
Cali

a masz może zdjęcie

Old Post 04-12-2001 12:53
S4i1or
Thorin Oakenshield

Proponuję prv...

Old Post 04-12-2001 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja kcem admina na wszystkih serverach....
Duzo pienionżkoow, aby mooc wynając ukraincooff (ale do tego duż onoie trzeba ), ktoorzy zabijom mojom nauczycielke od niemieckiego . Za reszte kupie se kompa (płyta głoowna 10 procesorowa 10 prockoow 1.4GHz 1GRAM Gforce4 256MB dysk 10teraBajtooff stale loncze za darmo 1GB/s no i wiele innyh akcesoriooff do kompa, ktoorych jeszcze nawet nie ma ) Ale kcem oczywiscie pokoju na świecie i wiele wiele innyh rzeczy

Old Post 04-12-2001 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Ja chce wille z basenem gdzies gdzie jest cieplusio przez caly rok, nowego kompa ( 2 procki po 1.5Ghz, Geforce 3, 1GB ramu, monitor 50" LCD - jak na razie wystarcza ), prywatny helikopter, jakis qlerski wozek, lacze 10mbit... to chyba tyle

Old Post 05-12-2001 06:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja chcę porsche 911, dmuchanego Królika Bugsa, Athlona 1.5 GHz i kałasza

Old Post 05-12-2001 06:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
a masz może zdjęcie

Cali jak juz bedziesz mial te zdjecie to mi daj

Old Post 05-12-2001 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

a ja bym chcial Leppera na Prezydenta(premiera) !

Old Post 05-12-2001 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Sub to jak kiedyś będziesz w CL to przyprowadź ja

Old Post 05-12-2001 14:03
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Wracajonc do topicu! od mikolaja? chyba od rodzi00w

Old Post 05-12-2001 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

a ja bym chcial zgrzewke piwa

Old Post 05-12-2001 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Angry

ja bym chcial Duronka 1000 ale znowu pewnie dostane kalesony

Old Post 05-12-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja chce siekiere i zupke w proszku

Old Post 05-12-2001 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Ja nawet nowego kompa nie chce, tylko karte graficzna i HDD, SBAugigy Platiunium EX i najlepsze głośniki do tego. :>
A co do reszty, wystarczy mi Opel Corsa 1.2 '91. :>
I panienke, bo moja mnie rzuciła. :/

Old Post 05-12-2001 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Sub to jak kiedyś będziesz w CL to przyprowadź ja

po co ?

Old Post 05-12-2001 20:18
ZbooJ
Zajebisty facet :]

A ja chce od mikolaja.... "pudelko Ramy"

Old Post 05-12-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

lol

Mi tam wystarczy czlonkostwo w |CS| i stalke w domu o reszte sie jush ni emusze marwic )

GG: 1201520

Old Post 06-12-2001 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ
ja bym chcial Duronka 1000 ale znowu pewnie dostane kalesony

Sorry za Off Topic PoZ ladna Vlepka tam w twojej sygnie....

Old Post 06-12-2001 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Hmmm co ja bym chcial......przydalby sie jakis duzy HDD minimum 40gb.....a tak pozatym jakies sportowe nowiutkie BMW Coupe ale ostatecznie moze byc Hammer
Przydala by sie jakas kaska....sadze ze milion zlotych by na troszke wystrczyl......no to chyba na tyle

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 06-12-2001 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

hehehe dzisiaj Mikołajki zgadnijcie co dostałem....

100 zoli ptasie mleczko i... STAlke fkońcu

Old Post 06-12-2001 15:10
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Sorry za Off Topic PoZ ladna Vlepka tam w twojej sygnie....

thx

Old Post 06-12-2001 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GorE
fucking with me is free

Ja już nie mogę prosić Mikołaja ale mogę prosić gwiazdora o stałe-kablowe i komputer 3 Ghz 100 tera twardziel GeForca 7 i noyy ciekło klistaliczny monior, płyte główną sprawdzająca DNA i 10000000000000000000000000000000000000000000 miliardów kasy $ i kogoś z kim mógłbym pogadać

Old Post 07-12-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

quote:
hehehe dzisiaj Mikołajki zgadnijcie co dostałem....

100 zoli ptasie mleczko i... STAlke fkońcu

No to gratulacje..........lol ja na mikolajki dostalem 200zl i nowa komorke......nowa jak nowa bo to nokia 3310

Old Post 07-12-2001 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ja od Mikolaja dostalem 3 dni wolne od szkoly, ale rownoznacznie poczestowal mnie choroba. Jak go spotkam to mu kuper skopie.

Old Post 07-12-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

eee tam ja od mikolaja juz dawno dostalem wolne w szkole.........sam go o to prosilem nie chodzac na egzaminy

Old Post 07-12-2001 17:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:01.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions