Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Ulubione Skiny.... celowniki..... tapetki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Ulubione Skiny.... celowniki..... tapetki

Moze Pogadamy na temat skinow np. ja mam podmienione all skiny broni.... i szukam jakichs fajnych celowniczkow lub moze jakichs stronek nowych z skinami ....

zawsze mi sie lepiej gralo z widokiem broni i odglosem ktory jest przyjemny dla ucha i dla fraga

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-01-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

HAHAHAHAHHAHAHA

Old Post 05-01-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG]^PUSIEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG]^PUSIEK Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG]^PUSIEK Dodaj [SlizG]^PUSIEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG]^PUSIEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Sam widziales jakie moje skiny bo wam burdel w cafe zrobilem

Old Post 05-01-2002 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa

tak ciapek ciekawy bardzo temat
Skiny to ty masz abójcze jakies kije .ryby.i odgłosy jakby w kuźni pracował

Email: [email protected]

Old Post 05-01-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Jak ja ze wsi jestem to mam swojskie klimaty

Old Post 05-01-2002 12:10
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Ale wiecie , ze prawie wszystkie podmiany bronii i modelii oprocz paru ( doslownie paru ) sa zabronione na Clan Base ?

MSN [email protected]

Old Post 05-01-2002 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Dlatego CB gram w Slizgu gdzie sa org skiny.....

ale kurde ... skiny broni tesh zabronione ???? o tym niewiedzialem )))

Old Post 05-01-2002 13:05
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

jak tak ciapek lubisz ryby to jedz do szwecji sobie zony szukac

co do clanbase to prawda... jednak nie jest to az tak ostro przestrzegane. bo co maja zrobic ci co graja z cafe ? przynosic swojego CS'a czy wpadac do cafe 2 godziny przed meczem i przeinstalowywac CS ?

ja w cafe w ktorej pracuje mam celowniki podmienione tylko i tapety czy konsole.. reszta raczej standart... i tak gram na r_drawviewmodel 0 wiec mnie modele wala

Old Post 05-01-2002 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Mam pytanie skad mozna fajne konsole posciagac ? Bo cs.PL ostatnio ograniczyl swoj asortyment !

MSN [email protected]

Old Post 05-01-2002 13:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Talking

Grasz jak slepa kura

Old Post 05-01-2002 13:10
!ZaiX!
Nv member

Talking

ciapol te twoje skiny mnie dobijajom
z deserta to jest taki odglos jakbys z armaty walil
mimo wszystko te kosmiczne skiny byly thebest
kreig to wygladal jak bron na muchy(wypowiedz ludka)
D

GG 1667903

Old Post 05-01-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Zaix ale dzieki tym skinom lepiej sie zabijalo nie ? ja juz niemoge sie obejsc bez mojego soundu z m4... cichutkiego.......
takiego extra

a co do consol to walsnie sam szukam czegos fajnego.... bo juz mnie mdli to co mam

Old Post 05-01-2002 13:27
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

ja gram bez widoku broni
moim ulubionym sckinem dla CT jest: Seals
a dla T: arctic

Old Post 05-01-2002 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
ja gram bez widoku broni

bleeee co to za przyjamnosc grac bez broni....chyba ze robisztak zeby miec wiecej fps....

Old Post 05-01-2002 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Lepiej sie przyznaj ze cie nie stac na nowe skiny

Old Post 05-01-2002 14:06
!ZaiX!
Nv member

quote:
Lepiej sie przyznaj ze cie nie stac na nowe skiny

heheheehhehe
nasz bogacz ciapa
zarabia w slizgu tony zlotówek
i stac go na najdrozsze skiny
fakttem jest ze sa lolowe
noo ale jak on na nich zabija jak szalony
mam dlatego respekt do tych skinow
pozdrofffka dla ciapola

GG 1667903

Old Post 05-01-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

i tak mam r_drawviewmodel "0" wiec 0 podmianek

Old Post 05-01-2002 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

moje ulubione skiny to defaulty
Czasem jak mam ochote AWP sie pobawic to zmienieam ten zielony skin bo mnie dobija
A r_drawviewmodel 0 sie odzwyczailem i teraz skin to podstawa

Old Post 05-01-2002 16:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Ello

Ciapa mi tak samo lepiej sie gra ze nie standardowymi dzwiekami i skinami;

A co do konsol to calkiem sporo jest ich w CS.Configuratorze 3.0 tylko nie pamietam czy tam sa tla konsoli czy menu :ubaw13

Dorzucam CS.Configuratora 3.0 dla zainteresowanych

Old Post 05-01-2002 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

z gracz.net sciagnalem taki programik dzieki ktoremu mozesz zmieniac np hud, radar czy konsole..

quote:

Napisane oryginalnie przez [P12]RapTuS
do clanbase to prawda... jednak nie jest to az tak ostro przestrzegane. bo co maja zrobic ci co graja z cafe ? przynosic swojego CS'a czy wpadac do cafe 2 godziny przed meczem i przeinstalowywac CS ?

Nie? A pamietasz jak SPECNAZ gral z BORem? Protest pozniej ze RedruM ma podmienione modele? Przez to uznali ze przegralismy walkowerem..

Old Post 05-01-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki

Dorzucam CS.Configuratora 3.0 dla zainteresowanych

ooooooo... o to chodzilo.. tylko ze juz to wyrzucilem

Old Post 05-01-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Sorry za zalacznik ktory nie przeszedl ale za to powiem ze na Counter Strike Center mozna go znalezc

A tu kilka adresow najciekawszych stron ze skinami do :

http://gunshop.clandeadgoat.net/ - tu same wypasy
http://www.counterstrikecenter.com/ - duzo wypasow
http://www.cs-skins.net/ - tutaj troszke starsze wypasy
http://csnation.counter-strike.net/custom-section/ - tu dawno updatu nie bylo

Troszke celownikow:

http://cssprites.cscentral.com/

A dla koneserow orginalnych skinow polecam pack z podmiankami orginalnych modeli W (w = worldviev ) i P (p = playerview) , a mianowicie zmienia sie na ladne HIGH POLY do sciagniecia z GUNSHOPu. Polecam goraco.

Old Post 05-01-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja gram na normalnych skinach broni i normalnych modeli.....i mi nie przeszkadza.... kiedys zmieniałem ale mi sie znudziło.....

Old Post 05-01-2002 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Dzieki przejrze )))

ale co do skinow to np dzisiaj sciagnelem sobie skin pompki .... ogolnie bardzo rzadko jej uzywam.. ale na mapie office Saimek wzial pompke powiedzialem sobie sprawdze skina..... dzieki skinowi wymiatalem pompka zajebisty odglos strzalu plus ladny wyglad broni ... dzieki temu mozna lepiej grac.... tzn ja moge lepiej mi to pomaga

Old Post 05-01-2002 17:02
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Mi najlepiej gra sie na normalnych skinach i dzwikach. <--wersja oficjalna

Jestem za leniwy by wybrac, sciagnoc i zainstalowac takie bzdety <-- wersja "inna"

Old Post 05-01-2002 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

quote:

nooo prawie na kazdym kopie byly

Old Post 05-01-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

quote:
Dlatego CB gram w Slizgu gdzie sa org skiny.....

ale kurde ... skiny broni tesh zabronione ???? o tym niewiedzialem )))

nie wiesz ile musielismy sie na meczyc zeby te twoje wsiorskie skiny wy.yebac z all kompow

Old Post 05-01-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
ja gram bez widoku broni

yeah arctic rox

Old Post 05-01-2002 19:22
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Oczywiscie Artctic Finlandia r00x...

Old Post 05-01-2002 20:31
Rzeznik
Siła wyższa

Ja osobiście też nic nie podmieniam, z różnych względów. Nie można się przyzwyczajać do modeli/dźwięków, których nie będzie można potem używać grając w innym miejscu (np. u kumpla czy na turnieju). Poza tym modeli broni i tak nie będę widział.

Rzeznik

Old Post 05-01-2002 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:37.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions