Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Jagodzianka! Czyli głupota ludzi!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Jagodzianka! Czyli głupota ludzi!!

Tu na prośbe pewnej uczestniczki boarda nie pishe nic o alkoholu. Jest to topik o głupocie ludzkiej (także mojej) . Pewnie sie zastanawiacie co ma z głupotą wspoolnego jagodzianka. A to wam powiem. Ide se dzisiaj do kościoła (chodze na takie głupie zajęcia przygotowawcze do bieżmowania, więc nie posondzajcie mnie, że chodze do kościoła na msze we wtorek) No i podjeżdżam se na stacje metra imielin. A, że byłem głodny to wstępuje do cookierni. No i tu sie spotykamy s tytułową jagodzianką. Czekam se w kolejce na moją kolej. Po chwili expiedientka sie mnie pyta: co podać (dokładnie nie pamiętam co powiedziała, ale to hyba nie ma znaczenia) Ja na to: Są jagodzianki?? Babka: Zaraz zobacze (tu robi stejfa w moje prawo czyli jej levo) po chwili moowi: Tak, jest jedna ostatnia. No to ja: To ja poprosze. A babka sie pyta: Jedną???

Jeszcze miałem sporo ciekawych wypadkoow, ktoore pooźniej opisze. Więc co wy o tym sądzicie???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-11-2001 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

hyhyhy dobre
w mijej starej budzie byla taka matematyczka niezle stuknieta do tego czesto byla pijana na lekcjach

kiedys na lekcji wyskakuje z textem do kolesia:
- Nowak twoje nazwsko!!!!

albo jestem przy tablicy, rozwiazuje zadanie, babka sie patrzy i tak:
- bardzo dobrze.....dostateczny!!!!

bylo bardzo zabawnie u niej na lekcjach

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 27-11-2001 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Alienek lubisz pierogi?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 27-11-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Zależy jakie??? Ruskie lubie, z kapustą i grzybami lubie.

Old Post 27-11-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

hyhy a ja mialem taka sytuacje ze :

Nauczycielka od infy mowi : Mozecie sobie po necie siedziec tylko wiecie nie wchodzcie na te strony xxx
Gosciuwa wayszla a my patrzymy na jej komp a tam www.xlaski.pl czy cos takiego LoL my w smiechu a ona przychodzi i nic jakby sie nic nie stalo i oglada sobie lesbijki buehehehe

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 27-11-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
hyhy a ja mialem taka sytuacje ze :

Nauczycielka od infy mowi : Mozecie sobie po necie siedziec tylko wiecie nie wchodzcie na te strony xxx
Gosciuwa wayszla a my patrzymy na jej komp a tam www.xlaski.pl czy cos takiego LoL my w smiechu a ona przychodzi i nic jakby sie nic nie stalo i oglada sobie lesbijki buehehehe

LOL scorp LOL to pieprzona lesba

Old Post 27-11-2001 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A teraz przykład mojej głupoty (żeby nie było, że sie tylko z innych wyśniewam):
Było ta dość dawno, na pewnym obozie (maslav pamiętash jeszcze??). Siedze se pod prysznicem (sam ) no i sie prysznicuje. Nagle ktoś puka do dzwi. A ja wyrwany z zamyślenia odpowiadam: PROSZE !!!
hehe
LOL

Old Post 27-11-2001 20:43
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Old Post 27-11-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking Pusto

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
A teraz przykład mojej głupoty (żeby nie było, że sie tylko z innych wyśniewam):
Było ta dość dawno, na pewnym obozie (maslav pamiętash jeszcze??). Siedze se pod prysznicem (sam ) no i sie prysznicuje. Nagle ktoś puka do dzwi. A ja wyrwany z zamyślenia odpowiadam: PROSZE !!!
hehe
LOL

Pewnie i tak ten ktos nic nie zobaczyl

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 27-11-2001 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Nie!!! Ten ktoś hyba zignorował moje zaproszenie bo nie wszedł. ciekawe czemu??? :p

Old Post 27-11-2001 20:54
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking Szyba

Ja mailem jeszcze taka akcje ze mialem biologie i Pani wyszla przez cala lekcje.
Wszyscy lataja po klasie jak wariaci bija sie gonia i te duperele tylko moja lawka siedziala cicho i dobrze
Byla to sala biologoiczna a w taich sal wiecie czego duuuzzzzoooo szkla
W pewnym momencie koles popchnal drugiego on wlecial na szybe szyba spadla i BOOOOOOOOOM Wszyscy jak by mieli armaty po dupa wrocili na swoje miejsca , hehehehe ale to wygladalo wydzierali krzyczeli .. szyba spadla i cisza absolutna

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 27-11-2001 21:02
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Drzwi !

Znow Pani nie bylo ... jak zwykle wszyscy lataja po klasie a teraz sluchajcie to :
Dziwczyna ucieka przed chlopakiem .. ucieka z sali i za soba walnela drzwi koles mial glana i noga walnal w drzwi a to BOOM i locha w drzwiach hahaha ale jaka 1\5 to byla ta locha Drzwi sie prawie rozsypaly a gosciuwa nawet nie zauwazyla

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 27-11-2001 21:04
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
(maslav pamiętash jeszcze??). Siedze se pod prysznicem (sam ) no i sie prysznicuje. Nagle ktoś puka do dzwi. A ja wyrwany z zamyślenia odpowiadam: PROSZE !!!

pamientam ale wienkszy LOl byl jak zesmy w nocy (1-2 nad ranem) polewali robaki jakoms tam colom heleny albo jak buraki (tacy kolesie) **********li pomarancza po scianach...

Old Post 27-11-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A ja na W-F'ie uciekam przed kolegom bo mnie goni. Chowam sie w kotare (taka firana na pół sali) i tak sie schowałem, zę wyszłem drugą stroną, qmpel tego nie zauważył i podchodz, a ja se poszłem na około i zachodze go od tyłu, ale patrze, że on nawala kogoś przez kotare. Okazuje sie, że walnął z piąchy faceta od wf'u bo myślał, że ja jeszcze tam jestem
A maslawie wejdx na gg

Old Post 27-11-2001 21:32
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hueh - my w podstawowce na wycieczce szkolnej w pokoju sie nudzilismy i zaczelismy rzucac do siebie pomarancze. Az w koncu ktos nie zlapal jednej i uderzyla o sciane. Taaka plama. I w tym momencie wszyscy w tego kolesia rzucili. Sciana byla cala pomaranczowa!!!

Albo jak koles polazl do WC i tak smierdzacego kloca postawil z potem wietrzyc trzeba bylo caly osrodek.

Na innej wycieczce szczalismy i zygalismy za okno - 5 pietro, po czym przechodzilismy na zewnatrz (na 5 pietrze dookola budynku) po takich barierkach. Gdyby ktos sie niechcacy puscil, to z pewnoscia by sie sfragowal.

Jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze.

Aha - typka (nauczycielka) dostala sniezka w glowe od kolegi i sie do niego drze: "Chciales mnie zabic?!?!"

Old Post 27-11-2001 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Na innej wycieczce szczalismy i zygalismy za okno - 5 pietro, po czym przechodzilismy na zewnatrz (na 5 pietrze dookola budynku) po takich barierkach.

Tak ktoś sie puścił i spadł to przegrywał zabawe i musiał czekać do nastempnej kolejki na respie

Old Post 27-11-2001 21:51
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Lol my na obozie zygalismy na parapet dzewczynom....

Old Post 27-11-2001 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Lol my na obozie zygalismy na parapet dzewczynom....

A mieskaliście na parterze czy w piwnicy???
LOL
a kiedyś napishe wam jakie uwagi wpisał ksiądz na mojom klase

Old Post 27-11-2001 21:54
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

quote:

Tak ktoś sie puścił i spadł to przegrywał zabawe i musiał czekać do nastempnej kolejki na respie

Hueh!!! To nie jest takie smieszne. Teraz bym sie tam nie wychylil, a wtedy... O ja pi... Przeciez gdyby ktos spadl to by sie zabil. Jaka dzisiejsza mlodzierz jest bezmyslna, i na swoim przykladzie moglem to pokazac. Na pocieszenie powiem ze nie tylko mlodzierz jest bezmyslna. Hueh... ale w sumie to jest tragiczne.

Old Post 27-11-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

Jaka dzisiejsza mlodzierz jest bezmyslna

No cusz som ludzie i parapety....

Old Post 28-11-2001 09:44
AlieneK
KOSZ

quote:

Hueh!!! To nie jest takie smieszne. Teraz bym sie tam nie wychylil, a wtedy... O ja pi... Przeciez gdyby ktos spadl to by sie zabil. Jaka dzisiejsza mlodzierz jest bezmyslna, i na swoim przykladzie moglem to pokazac. Na pocieszenie powiem ze nie tylko mlodzierz jest bezmyslna. Hueh... ale w sumie to jest tragiczne.

No tak
To był tylko żart. Ja raczej bym nie chodził po jakiś barierkah na 5 levelu .
Ale żeczywiście ludzie som bezmyślni.

Old Post 28-11-2001 12:03
ZimZum
Nieśmialy abstynent

pamietam, jak z qmplem palilismy na wycieczce na balkonie i do pokoju wszedl wychowawca. Zaczal gadac z tymi ktorzy byli w srodku. Ci pochowali jakos browce, a my marzenimy na tym balkonie kucajac zbey nas nie wylukal, bo raczej nie mozna bylo wejsc, bo wszyscy mowili, nie tam nikogo nie ma, to z dolu dymi
no to na 4 pietrze musielismy po balkonach chodzic po sasiednich pokojach i patrzec, kto ma otwarty balko i drzwi, znalezlismy na szczescie taki po 3 probie

Old Post 28-11-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Kiedyś dawno temu.. jeszcze w podstawooffce babka coś gadała. No i nagle moowi:"Wszyscy jesteśmy normalni, mamy cztery ręce i nogi" No cooż może ona tak ma, ale nigdy nie widziałem u niej więcej rąk niż mam ja.

Old Post 28-11-2001 22:18
kag
fenix

Talking

no to jak juz jestesmy w klimatach z nauczycielami:
szkola podst, chyba 5 klasa - nauczycielka nie przychodzi wiec w klasie total kaos bieganie darcie ryja, otwierania okien i wywalanie plecakow komu sie da itp, w pewnym momencie wlazi baba na zastepstwo i wali txt: jak was walne to rodzice beda was musieli ze scian zyletkami zdrapywac.
wszyscy shocked, a ona miala i tak szczescie bo 2 lata pozniej taki txt mogl sie dla niej niedobrze skonczyc, ale to co bylo w 7 klasie w nastepnym odcinku

Old Post 28-11-2001 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

to trzeba było jej odrazu kicka sprzedać, albo nawet banem zagroźić

Old Post 29-11-2001 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions