doszedlem do wniosku po obejrzeniu klilku tematow itp. ze na tym boardzie nie da sie walnac tematu o ktorym by bylo wiecej niz 10 postow bo pozniej i tak zawsze zbaczaja ludzie na inny temat... dlatego aby zaoszczedzic wam tych 10 postow walcie bzdurne texty od razu...
ten post ulegnie samowzniszczeniu w ciagu 10 sek... uaktywni komende format c: autodetect oraz wykorzysta 110% mocy procesora co spowoduje jego stopienie i wyciek radioaktywny w promieniu 10 metrow...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! topie sie, topie sie, coza swiat, coza swiat
Ale powaznie, tez to zauwarzylem, a nawet napisalem w jednym z topicow, ale w ktorym?
Nozzz w morde. Przeciez zawsze da sie nawiazac do tematu tylko trzeba tego chciec. A jak sobie zrobisz skok w bok nic zlego sie nie stanie.
Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!
No to ja tez musze sobie ponabijac posty! A wogoole to mozna by zmienic temat na wasze opinie o wyjebaniu sie boarda i ponownym musie nabijaniu postoow!
pszetstafiam tu mojom opinie ****************************************************************************************************
****************************************************************************************************
********************i tyle sie menczyłe pizgając f klawisz
__________________ hip hop no stop
karzdy to powie
robi ludziom dobrze na zdrowie
quote:No to ja tez musze sobie ponabijac posty! A wogoole to mozna by zmienic temat na wasze opinie o wyjebaniu sie boarda i ponownym musie nabijaniu postoow
Siedź cicho bo się board wy***** na zawsze i bedziesz płakał
po tych postach utraconych....
Male pytanko sa takie trzy buzki i nazywaja sie vampir 1,2i3 oto one: zeby nie wiem jak sie na to patrzyl to mi to wampira nie przypomina szczegoilnie te ostatni to jakis masochista probuje sobie ko...ia zw..lic czy cio ? Ktos kto wymyslal te nazwy byl chyba na haju (R)
po tych postach utraconych....
Masz calkowita racje! Rzeczywiscie jakby sie board na zawsze wyjebal to bym plakal Juz ostatnio plakalem A co do postoow to ja i tak mam malo wiec mnie to *****!
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.