Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dema+Obrobka?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Dema+Obrobka?

Mam male pytanko czy istnieje jakis prog do odtwarzania dem i ich obrobki>? + ewentualnie dodawania muzy?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-12-2001 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Ja chciałbym się też dowiedzieć czy możliwe jest pauzowanie nagrywania, odtwarzania i przewijanie, no wiecie takie tam.

Old Post 03-12-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

jest to niewykonalne w HL

Old Post 03-12-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
jest to niewykonalne w HL

A shkoda bo bym zmixował demko jak rozwalalm głowy z Xm'a

Old Post 03-12-2001 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
didi
Guest

nights da sie to zrobic ale to troszke zamieszane

zobacz filmik z clanbase eurocup (troche tam duzo q3 ale cs tez jest) i napisz czy o to ci chodzi

Old Post 04-12-2001 03:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

No pewnie o to mi chodzi ale powiedz gdzie to demko

Old Post 04-12-2001 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NightS

Kurna rezyser sie znalazl

A tak powaznie to moglby taki programik byc. Mozna by bylo fajowe urywki pomiksowac.
Szkoda ze nie ma

Old Post 04-12-2001 09:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
didi
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NightS

daj jakies namiary na upload to ci wrzuce, filmik ma troszke ponad 100mb

Old Post 04-12-2001 10:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
didi
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

Kurna rezyser sie znalazl

A tak powaznie to moglby taki programik byc. Mozna by bylo fajowe urywki pomiksowac.
Szkoda ze nie ma

on programiku jako takiego nie ma, ale jest to mozliwe do zrealizowania

Old Post 04-12-2001 10:38
ON.
Warrior (Scrag)

Prosze oceniac wyzej moje posty bo przestane pisac

A jak to da sie zrobic? Prosimy o wytlumaczenie. Chetnie posluchamy. Zrobi sie mix w rytm muzyki, co wy na to?

Old Post 04-12-2001 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

NBo mniej wiecej o to mi chodzi, co do uploada to ni mam gdzie ;[

Old Post 05-12-2001 17:47
ha3m

tak.. przydalo by sie to

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions