Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Cs & Love??!!!!!!!!!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=AsB=
bad boy

Talking Cs & Love??!!!!!!!!!!!!!!!

Siedzialem sobie kiedys w gralni z kumple gralismy jak zwykle w CSa na servie byla taka jedna osobka ktora wszystkich kosila okazalo sie ze ta osobka gra w naszej gralni co lepze byla to dziewczyna ,moj kumpel podrzedl i zagadal i co sa teraz razme i jest im dobrze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2001 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =AsB= Znajdź więcej post'ów przez  =AsB= Dodaj =AsB= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =AsB= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

Thumbs up

To jest przyklad na to jak Counter Strike łączy ludzi

Old Post 16-12-2001 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Exclamation

quote:
Napisane oryginalnie przez KaLoH
To jest przyklad na to jak Counter Strike łączy ludzi

Nie zawsze laczy

W JAPONII czy gdzies grali se kolesie w CSa jeden zabil drugiego on sie pyta kto mnie zabil mlodszy mu odpowiedzial a starszy go zabil

Japonczycy to wogole poyebani ludzie !!!!
Ale musze powiedziec ze po przez CS tez duzo qmpli poznalem

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 16-12-2001 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Fajny temat nie ma co

Old Post 16-12-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja czytałem w gazecie jakiejś, że gość sie wkurzył na drugiego (bo go zabił w CS'ie) i ciachnął go nożem.....
inny gość zmarł na zawał przed CS'em....

Old Post 16-12-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja czytałem w gazecie jakiejś, że gość sie wkurzył na drugiego (bo go zabił w CS'ie) i ciachnął go nożem.....

zawal? zawal w CS?
w niektorych grach takich mrocznych gdzie ci moze stwor wyskoczyc znienacka przed nosem, tam to se mozesz umrzec na zawal a w CS mioim zdaniem nie ma czegos takiego!

Old Post 16-12-2001 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no wiesz... czytałem to w gaziecie więc to nie jest mooj wymysł...
BTW: ja sie czasem stresuje w CS'ie a jak ktoś ma słabe serce to czemu nie..??

Old Post 16-12-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:

Był taki motyw w Belgi chyba. Gościo codzinnie po pracy grał w CS'a aż mu rozjebało serducho.

Old Post 16-12-2001 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
no wiesz... czytałem to w gaziecie więc to nie jest mooj wymysł...
BTW: ja sie czasem stresuje w CS'ie a jak ktoś ma słabe serce to czemu nie..??

ja tam sie nie stresuje, tak wymiatam ze jestem z siebie zadowolny :E

Old Post 16-12-2001 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=AsB=
bad boy

tak trzymac zero samo krytyki

Old Post 16-12-2001 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =AsB= Znajdź więcej post'ów przez  =AsB= Dodaj =AsB= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =AsB= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez =AsB=
tak trzymac zero samo krytyki

a jak bys chcial?
zreszta po co krytykowac cos co jest doskonale?

Old Post 16-12-2001 22:40
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

Talking

HEHEHEHEHEH!!!

Old Post 17-12-2001 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

a jak loaczycie LOVE and CS ?

Old Post 17-12-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

a jak bys chcial?
zreszta po co krytykowac cos co jest doskonale?

Taaaa , ty doskonaly , hahaha , kon by sie usmial , hehehe , o boshe , ahahaa . Najwiekszy lamuch swiata !

A tak wogole to cala moja wypowiedz jest , wiec sie nie obrazaj !

MSN [email protected]

Old Post 17-12-2001 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major76
Skilled (Knight)

mialo byc o milosci a wy tylko mowicie o smierci ja mam dosyc smierci pogadajcie o milosci

Old Post 17-12-2001 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major76 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major76 Znajdź więcej post'ów przez  Major76 Dodaj Major76 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major76 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

podobno jakis agent siedzial tak dlugo przed Cs'em ze zmarl z wycienczenia (LOL SOERIO bylo w jakiejs gazecie) a jesli chodzi o milosc to natyle malo kobiet gra w CS'a ze jedna mislosc jaka sie nasowa w tym wypadku to milosc gejowska

Old Post 17-12-2001 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

majkiel lol!
[joke]Moze z wlasnego doswiadczenia to znasz![/joke]
PS AdaX po **** tak posty nabijasz? Wqrwiasz mnie! Gdzie nie spojrze to twoje ****** odpowiedzi!

Old Post 17-12-2001 15:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
majkiel lol!
PS AdaX po **** tak posty nabijasz? Wqrwiasz mnie! Gdzie nie spojrze to twoje ****** odpowiedzi!

eh, dobra widze wam sie nic nie podoba, jak odpowiem w jednym poscie wiecej niz wy to od razu nabijam posty, ale dobra od dzisiaj bede odzywal sie w jednym poscie, albo wogole nie bede sie odzywal, wtedy moze nie bedziecie sie ciskac. nie wiem o co wam chodzi szegolnie ze pisze sobie bo mam duzo wolnego czasu i dlugo siedze na boardzie, ale ... eh dobra nie chcce mi sie z toba gadac bo znowu zaczniesz bredzic....

Old Post 17-12-2001 15:43
DeStRuCt0r
Guest

A jak wytlumaczysz parwie 200 psotow od poczatku Grudnia?
ja tam nic nie mam do ilosci postow, ale do ich sensu! Jak nie masz nic ciekawego lub mniej ciekawego, ale z sensem i na temat to nic lepiej nie mow A tak to gadaj ile chcesz!

Old Post 17-12-2001 17:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
A jak wytlumaczysz parwie 200 psotow od poczatku Grudnia?
ja tam nic nie mam do ilosci postow, ale do ich sensu! Jak nie masz nic ciekawego lub mniej ciekawego, ale z sensem i na temat to nic lepiej nie mow A tak to gadaj ile chcesz!

napoczatku jak bylo tak naprawde nudno to sie nie pisalem troszke tez bez sensu, ale teraz juz staram sie chamowac, boty nie pierwszy mi powiedziales

Old Post 17-12-2001 19:34
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
majkiel lol!

Tia zaliczylem juz wszystkie gralnie w miescie (ilez interpretacji mozna wysnuc :} ) i malo znalazlem dziewczyn grajacych w cs'a (a wdodatk takich ktore niewygladaja jak "nietoperze z nadwaga 100kg'owa" niestety to POLska rzeczywistosc ale ze zdjec z CGL widzialem pare dajnych panien grajacych w Cs'a i Q'eje

Old Post 17-12-2001 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Unhappy

Moze i laczy ale u nas w cafe to gra 5 panienek ale zadna inteligęcją nie grzesz
jajk bys pogadal to bys wymiekl

GG 1667903

Old Post 18-12-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Takie tępe???

Old Post 18-12-2001 15:04
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!
Moze i laczy ale u nas w cafe to gra 5 panienek ale zadna inteligęcją nie grzesz
jajk bys pogadal to bys wymiekl

heh
kiedys cos mowil Sadam ze jak tam byl to podszedl i zagadal z jakimis super laskami, ciekawe czy to te. co o tym sadzisz ZAIX?

Old Post 18-12-2001 15:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:31.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions