quote: Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Jak juz kupisz to daj znac czy jakies bonusy poumieszczali. Np. dmuchana Elite Guard 
Za taka cene jak chociarz plakatu nie dadza to sie zaczne zastanawiac nad kupnem 
Tja... Marzenie... Już jest po fakcie. Nic ciekawego w pudełku nie uświadczycie, oprócz przyzwoitej instrukcji i pudełka typu DVD. Kardynalnym błędem jest natomiast brak opisu broni w instrukcji, łącznie z ilustracjami. Do cięzkiej cholery! Ja mam rysunki poglądowe z przekrojami itp. broni z 2 światowej (tych które występują w Wolfie). Dokładniej książeczki dla polskiej armii... Hehehe czego to człowiek na Kole nie dostanie POwalic was? Jest jeszcze jedna wersja Wolfa... Za bodajżę 216 czy 219 zeta!!! Chyba jedyna innowacja jest taka, że jest w fajnym metalowym pudełku z wytłoczonym napisem "Return To Castle Wolfenstein"... Sorry, ale z ciężkim sercem kupiłem tą wersję, a dla jednego pudełka nie będe wydawał 216 zeta... No chyba, że by było z platyny... Ech........

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|