Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Do admina FPP.PL
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

Do admina FPP.PL

nie wiem czy sobie zdajesz sprawe z tego ze zbanowales 500 osob ??????????????
nie wiem czemu ale ***** po co banowales serie 213.186.85.? - nie wiem czy miales powod czy nie ale chlopie - pomysl - jeden dupek mogl sie znalesc ale zebys od razu banowal wszystko - jak co masz to pisz do glownego admina sieci ( czytaj do mnie ) to ja dupkowi jaja wyrwe ale odbanuj klubwww.pl

ANetGUS von Angus

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-12-2001 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANetGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANetGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANetGUS Dodaj ANetGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANetGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

Re: Do admina FPP.PL

quote:
Napisane oryginalnie przez ANetGUS
... serie 213.186.85.? ...

To sie nazywa klasa i nie ma 500 adresow ale 255.

Old Post 27-12-2001 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

zgadza sie - ip adresow jest 30 - ale wszystko jest na masquaradzie zrobione - tylko sa rozne servery dostepowe a kazdych z nich ma inne ip - w sumie musze teraz korzystac z shella na innym servie zeby board czyatc

ANetGUS von Angus

Old Post 27-12-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANetGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANetGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANetGUS Dodaj ANetGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANetGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

gdy wejdzie tu admin i to przeczyta, to Ci pomoże, (chyba ) spokojna głowa..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

no juz zalatwione i nie placz wiecej. I jak masz cos do powiedzenia to mozesz to robic na prywatny mail.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 27-12-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:07.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions