Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > gadajće boty?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

gadajće boty?

Chłopaki niewiem co się dzieje, u mnie boty gadają jak zaczne floodować..co jest? oczywiście jak sam ja serverek załorze, wiedzieliscie o tym?qrde ale fazaa

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-04-2002 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Chłopaki niewiem co się dzieje, u mnie boty gadają jak zaczne floodować..co jest? oczywiście jak sam ja serverek załorze, wiedzieliscie o tym?qrde ale fazaa

może bug jakis dlamnie sie jeszcze nie zdażyło żeby bot coś gadał
ale i tak boty w ut mają niski iloraz inteligencji może cela dobrego ale niec pozatym

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 27-04-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

może bug jakis dlamnie sie jeszcze nie zdażyło żeby bot coś gadał
ale i tak boty w ut mają niski iloraz inteligencji może cela dobrego ale niec pozatym

hehe ani to ani to, czyli ani inteligencji niemaja ani cela.. no nightmary, ale to inna sprawa. To niemoże być bug, bo jak np. walne "mam m4 35 clipsoof itd." x1 to nic niebędzie, a jak to walne z 20x to zaczynają gadać zebym przestał, albo contunuował, sprawdźcie sami

GrEaTEyE

Old Post 27-04-2002 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:

hehe ani to ani to, czyli ani inteligencji niemaja ani cela.. no nightmary, ale to inna sprawa. To niemoże być bug, bo jak np. walne "mam m4 35 clipsoof itd." x1 to nic niebędzie, a jak to walne z 20x to zaczynają gadać zebym przestał, albo contunuował, sprawdźcie sami

- boty i inteligencja? to juz predzej yntelygencja

- boty nie maja cela? GR8 - zapraszam na servik, z botkami, jakie sobie (na sobie ) wytresowalem. nie wiem, czy sobie z nimi pograsz, glupie sa, nie wchodza po drabinie, topia sie w wodzie, ale cela to im nie odmowisz. heady/necki wala koncertowo.

- w konfiguracji botow jest opcja, ktora reguluje jak czesto boty ze soba gadaja. nie pamietam jej teraz, ale mozesz ja czeknac, piszac bot_ i wciskajac klawisz tabulacji.

Old Post 27-04-2002 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

- boty i inteligencja? to juz predzej yntelygencja

- boty nie maja cela? GR8 - zapraszam na servik, z botkami, jakie sobie (na sobie ) wytresowalem. nie wiem, czy sobie z nimi pograsz, glupie sa, nie wchodza po drabinie, topia sie w wodzie, ale cela to im nie odmowisz. heady/necki wala koncertowo.

- w konfiguracji botow jest opcja, ktora reguluje jak czesto boty ze soba gadaja. nie pamietam jej teraz, ale mozesz ja czeknac, piszac bot_ i wciskajac klawisz tabulacji.

hhehe ja nightamry rozwalam..niewiem, jak się odbrze przyczaje to szans niemajaa co do gadania botów to ja nic, a nic nierozumiem!

GrEaTEyE

Old Post 27-04-2002 18:33
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:

hhehe ja nightamry rozwalam..niewiem, jak się odbrze przyczaje to szans niemajaa co do gadania botów to ja nic, a nic nierozumiem!

tak - przyczaisz - tak, spoko je mozna rozwalic.
ale sprobuj mu wyskoczyc nagle zza rogu - zanim spadniesz na ziemie, juz trupek jestes.

a tak btw - wiecie ze na poziomie nightmare mozna jeszcze dodatkowo te boty podkrecic? wpisz komende bot_ i wcisnij tabulacje. jest tam w pyte mozliwosci krecenia botami - nie wszystkie sa przydatne.

Old Post 28-04-2002 01:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:

To się napewno da wyłączyć w configu

Old Post 28-04-2002 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

To się napewno da wyłączyć w configu

taaa. to ja poprosze kawalek tego konfiga - bo mi sie z kolei nie udalo tego WLACZYC zeby boty ze soba gadaly.
a kombinowalem naprawde sporo

Old Post 28-04-2002 19:14
DEMON
bR ownz

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:

taaa. to ja poprosze kawalek tego konfiga - bo mi sie z kolei nie udalo tego WLACZYC zeby boty ze soba gadaly.
a kombinowalem naprawde sporo

Papuga nie wylaczaj tego!!! to sie moze przydac, np jak ktos przyjdzie do domu dobity, nikt nie chcial z nim gadac albo cos, to wlazi na serverek papugi i zaczyna konwersacje :>>>

Old Post 28-04-2002 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEMON Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEMON Znajdź więcej post'ów przez  DEMON Dodaj DEMON do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEMON prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez DEMON

Papuga nie wylaczaj tego!!! to sie moze przydac, np jak ktos przyjdzie do domu dobity, nikt nie chcial z nim gadac albo cos, to wlazi na serverek papugi i zaczyna konwersacje :>>>

yntelygentnom konwersacje hihi

ale na powaznie - wlasnie mi sie nie udalo tego WLACZYC.
bardzo bym chcial, aby moje boty gadaly miedzy soba i do ludzi.

no, ale i tak - na razie nie bedzie u mnie botow - cos kaszani sie w playersslotach i czlowiek, ktory wchodzi na slot po bocie nie moze grac

Old Post 28-04-2002 20:20
GruChA
ho ho headshot

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:

yntelygentnom konwersacje hihi

ale na powaznie - wlasnie mi sie nie udalo tego WLACZYC.
bardzo bym chcial, aby moje boty gadaly miedzy soba i do ludzi.

/bot_testrchat 1 <-- boty gadaja
/bot_testichat 1 i /bot_fastchat 1 <-- tez cos do gadania ale nie wiem dokladnie

Old Post 28-04-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

/bot_testrchat 1 <-- boty gadaja
/bot_testichat 1 i /bot_fastchat 1 <-- tez cos do gadania ale nie wiem dokladnie

łaaaa.......
Masta' Grucha.... thank you! :kwiatek

Old Post 29-04-2002 01:53
GruChA
ho ho headshot

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:

łaaaa.......
Masta' Grucha.... thank you! :kwiatek

no problem

Old Post 29-04-2002 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gadajće boty?

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

no problem

tthnxxx grucha qrde ty to wszystko wiesz

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 29-04-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Grucha...mo(r)ze zolte ?

Old Post 29-04-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Grucha...mo(r)ze zolte ?

hehe, jak zobacze ta reklame to napisze

Old Post 29-04-2002 16:46
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

LoL niekapuje tego, to chyba jest odrazu w cfg. bo ja nic niewpisywałem a optical powedział mi o komendzie takiej jak: jestemm teraz w eureka computers iflooduje i on mówi że jest to komenda chyba bind
Papuga :kwiatek hehe tak się pisze :kwiatek:
PozDroOfkA ziomki

GrEaTEyE

Old Post 29-04-2002 19:56
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hehe

quote:
Papuga :kwiatek hehe tak się pisze :kwiatek:
PozDroOfkA ziomki

:kwiatek: haha uczy innych a sam nie umie

Old Post 30-04-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hehe

quote:

:kwiatek: haha uczy innych a sam nie umie

hm, chyba obu Wam nie wyszlo?

Old Post 30-04-2002 15:20
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: hehe

quote:

hm, chyba obu Wam nie wyszlo?

Ale czemu ?
Hmm strange ... czegośc tu nie rozumiem ...

Old Post 30-04-2002 16:21
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: hehe

quote:

Ale czemu ?
Hmm strange ... czegośc tu nie rozumiem ...

hihihih widzisz 8lood Bozia pokarała za twoją xywke i za wypowiedż[joke]

GrEaTEyE

Old Post 01-05-2002 09:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions