OXYGEN, OXYGEN,
*** ZooRG enteret tu gejm *** , 
OXYGEn, piepszysz bzdury, non stop i na maxa - na każdym topicu gdzie byś nie wlazł wszędzie tylko I WYŁĄCZNIE COŚ KRYTYKUJESZ< ROZPIERD,ALASZ
nie napisałeś wg mojej opini nigdzie nic konkretnego. wszędzie piepszysz same bzdury. Po prostu jesteś placek i tyle o tobie mogę powiedziec, raz już cię upominałem, proponowałem jakąś sęsowną dyskusję, ale TY jakoś nie miałeś ochoty podjąć dyskusji. Jerzeli nie podoba ci się MÓJ topic to po prostu TU NIE WCHODŹ - nie musisz jak małpa oblatywać całego boarda żeby wszyscy widzieli że czytasz.
Po prostu spadaj,
Ja ciebie nie obrażam, w przeciwieństwie do tego cy Ty robisz.
jak ci się coś nie podoba - TO ZJAZD!
TEN TOPIC JEST PO TO, żeby ludzie mogli zaprezentować swoje nawet najbardziej pokręcone poczuccie humoru, JEŻELI UWAŻASZ ŻE NIE STAC CIĘ NA SZCZYPTĘ KONSTRUKTYWNEGO HUMORU - ODEJDŹ I BRĘCZ JAK MAŁE DZIECKO.
PS: TOPIC NIE JEST ZERŻNIĘTY, NA STARYM BOARDZIE ZROBIŁEM GO PO TO, ŻEBY wiara skupiła się na "głupotach" u mnie, ponieważ w pewnym momencie każdy temat kończył się walką, albo wypisywaniem postów pomiedzy małą grupką odbiorców, niepotrzebnie zaciemniając spraę poruszaną w Topicu.
Pozdrawiam, równierz Ciebie OXYGEN
cu
*** ZooRG was /R/I/G/H/T & has \L\E\F\T *** 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|