Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Konkurs Alienka odzew ! i OFICJALNE OSWIADCZENIE
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Arrow Konkurs Alienka odzew ! i OFICJALNE OSWIADCZENIE

Widzisz Alienek akurat czas swiateczny niemialem wogule co robic to splodzilem ci cos takiego

wiem ze marne ale na nic innego niemialem pomyslu i brakowalo mi szyny do przerobki z powodu braku netu

A TEAZ OFICJALNE OSWIADCZENIE....
Z POWODU RACHUNKU TELEFONICZNEGO MAM ODCIETY NET DO ODWOLANIA ALBO DO ZALOZENIA SDI POCZTE SPRAWDZAM TYLKO W PIATKI W CAFE TAKZE NIE BEDE MIAL KONTAKTU NA GG ICQ ANI NIEBEDE SIE DUZO (NARAZIE) UDIELAL NA BORDZIE

AND THE FORCE WILL BE WITH YOU

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-12-2001 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

GL!

Old Post 24-12-2001 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

oo kora zajebiste....THX........
ale jest błąd.... Napisałeś czarna szyna a to ma być ciemna szyna....ale to noproblem

Old Post 24-12-2001 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

ql logo... gratuluje pomyslu i wykonania

Old Post 24-12-2001 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No, fajne...

Old Post 24-12-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

majlek jak mozesz to i mi zrob
alboo ktos inny...

Old Post 24-12-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
oo kora zajebiste....THX........
ale jest błąd.... Napisałeś czarna szyna a to ma być ciemna szyna....ale to noproblem

hhehe ciemna szyna bede pamietal napszyszlosc

Old Post 24-12-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

no ladne, ladne. POCIAGajace

Old Post 25-12-2001 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yazoo
no ladne, ladne. POCIAGajace

ano

yazoo why avatara zmieniles? fajny byl

Old Post 25-12-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

majes kazał
chodzi ci o kotka? czy o dexterka? wiem, byl zajebisty, ale jestem z fpp wiec musze miec firmowy znaczek. a szkoda

(szkoda, ze nie moge miec swojego znaczka, a nie, ze jestem z fpp )

Old Post 26-12-2001 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

kicius z Alicji rzadzil
btw - podobala Ci sie gra? - imho wymiata

Old Post 26-12-2001 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

no pewno miauuu...sam kiedys mialem kotka, Kyziu sie zwal ...ale go jakies @#)*&#) psy rozszarpaly...szkoda, zajebisty byl

Old Post 26-12-2001 00:25
Xkill
Płatny Zabójca

Ja tez mialem kota. Kiedys wskoczyl na taka stara kuchnie i poparzyl sobie lapy. Sprytny byl...

Old Post 26-12-2001 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ee eja mam dwa koty..
jeden to kiedyś wypadł z 8 piętra i spadł na drzewo i sie tylko poobijał (serio)..... a kiedyś wlzał na okap (takie w kuchni) i sie poślizgł i wleciał do rosołu... i wogle zajebiste mam koty...

Old Post 26-12-2001 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

a ja mam kotka o którego dbam i nic mu się złego nie dzieje

Old Post 26-12-2001 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Konkurs Alienka odzew ! i OFICJALNE OSWIADCZENIE

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Widzisz Alienek akurat czas swiateczny niemialem wogule co robic to splodzilem ci cos takiego

wiem ze marne ale na nic innego niemialem pomyslu i brakowalo mi szyny do przerobki z powodu braku netu

A TEAZ OFICJALNE OSWIADCZENIE....
Z POWODU RACHUNKU TELEFONICZNEGO MAM ODCIETY NET DO ODWOLANIA ALBO DO ZALOZENIA SDI POCZTE SPRAWDZAM TYLKO W PIATKI W CAFE TAKZE NIE BEDE MIAL KONTAKTU NA GG ICQ ANI NIEBEDE SIE DUZO (NARAZIE) UDIELAL NA BORDZIE

AND THE FORCE WILL BE WITH YOU

swoja droga na privie mogliscie to zalatwic...

Old Post 26-12-2001 13:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: Re: Konkurs Alienka odzew ! i OFICJALNE OSWIADCZENIE

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

swoja droga na privie mogliscie to zalatwic...

swoja droga

Old Post 26-12-2001 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

swojom drogą topic zamienił się na topic o kotach i jest git

Old Post 26-12-2001 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
a ja mam kotka o którego dbam i nic mu się złego nie dzieje

ciekawe... a jakoś mi ostatnio moowiłeś ze igłe wcinał...

Old Post 26-12-2001 14:36
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja tez mam kota

zwie sie yuki i jest nieprzecietny

Old Post 26-12-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

a ja mam psa
i jest fajny

Old Post 26-12-2001 14:42
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

ciekawe... a jakoś mi ostatnio moowiłeś ze igłe wcinał...

Ale dzięki błyskotliwej pracy odziału antyterrorystycznego i sióstr Nazaretanek udało się mojego kiciusia odratować :p

Old Post 26-12-2001 14:51
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Ale dzięki błyskotliwej pracy odziału antyterrorystycznego i sióstr Nazaretanek udało się mojego kiciusia odratować :p

a moze twooj kot sie po prostu kciał od ciebie uwoolnić...???

Old Post 26-12-2001 15:25
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions