Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > !!!!-maŁa ProŚba-!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
neRufus
Training (Enforcer)

Exclamation !!!!-maŁa ProŚba-!!!!

Mam małą prośbę do osób potrafiących robić jakieś ładne grafiki w Paint Shop Pro (lub w jakimś innym programie graficznym).
Otóż właśnie robię nową stronkę dla mojego klanu (ISAF) i przydałaby się jakaś graficzka.
Chcialbym aby to był obrazek o wymiarach 969x119 (może być większy lub mniejszy), temat przewodni to ofkoz CS, np. kilku kolesi nawalających do siebie a w tle jakaś znana mapka, dominujący kolor to czarny. Oprócz tego może być jakiś napis typu ISAF lub ISAF Clan Site lub Inteligence Services of Armed Force - tekst nie musi być w widocznym miejscu i nie musi sie rzucać w oczy.

Grafiki możecie przesyłać na mojego maila [email protected]

Z GÓRY WIELKIE THX!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-11-2001 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil neRufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do neRufus Znajdź więcej post'ów przez  neRufus Dodaj neRufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać neRufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Re: !!!!-maŁa ProŚba-!!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez neRufus
Mam małą prośbę do osób potrafiących robić jakieś ładne grafiki w Paint Shop Pro (lub w jakimś innym programie graficznym).
Otóż właśnie robię nową stronkę dla mojego klanu (ISAF) i przydałaby się jakaś graficzka.
Chcialbym aby to był obrazek o wymiarach 969x119 (może być większy lub mniejszy), temat przewodni to ofkoz CS, np. kilku kolesi nawalających do siebie a w tle jakaś znana mapka, dominujący kolor to czarny. Oprócz tego może być jakiś napis typu ISAF lub ISAF Clan Site lub Inteligence Services of Armed Force - tekst nie musi być w widocznym miejscu i nie musi sie rzucać w oczy.

Z GÓRY WIELKIE THX!!

OK jak znajde czas i mi sie bedzie bardzo nudzilo to cos zrobie

Old Post 30-11-2001 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:

Z GÓRY WIELKIE THX!!

pobaw sie w robienie stronki ale nie w HTMLu tylko w php qll porobisz iecha ale stronka wychodzi ladnie (przyklad: http://www.komputery.help.pl)(sorks ze robie reklame) jak chcesz sie o tym jezyku cosik dowiedziec to wejdz na http://www.php.pl albo http://max.php.pl tam mas kursy gotowe skrypty itp.
powodzenia

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 30-11-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
neRufus
Training (Enforcer)

Thumbs up

Wielkie dzięki za radę-pomyślę nad tym

Old Post 30-11-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil neRufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do neRufus Znajdź więcej post'ów przez  neRufus Dodaj neRufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać neRufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Wielkie dzięki za radę-pomyślę nad tym

n/p

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 30-11-2001 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

stary sciagnij sobie photo shopa albo corella a nie zawracasz glowe... :p ale jak bede sie nudzil to ci cos scrobne w photo shopie...

Old Post 10-12-2001 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Wszyscy tacy chetni a nikt mu nie pomorze napewno...

zreszta kolo napisal to tak sobie, a zaplata za prace? materialy
(piwo, pizza itp.) wszystko kozstuje, a tu az darmo lolek chce

Old Post 10-12-2001 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:

Z GÓRY WIELKIE THX!!

Jedyna rada ściągnij sobnie PPS 7 i craka i masz progrm a nauki każdy ci może udzielić (chyba)

Old Post 11-12-2001 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: !!!!-maŁa ProŚba-!!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez skuter

Jedyna rada ściągnij sobnie PPS 7 i craka i masz progrm a nauki każdy ci może udzielić (chyba)

albo najlepiej kup sobie siazke z instrukcja, TAK PROPONUJE CI zrobic tam jest szybko i jasno!

Old Post 11-12-2001 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
neRufus
Training (Enforcer)

Red face

Zrobiłem dokladnie tak jak mi mówiliście:
mam Pejnt Szopa 7
mam Cracka
mam Kisażeczke o Pejncie
Ale jakoś nie potrafie się do tego zabrać.
Do tego akurat mam 2 lewe ręce

Old Post 11-12-2001 18:46
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
mam Pejnt Szopa 7
mam Cracka
mam Kisażeczke o Pejncie

to ja juz nie wiem co ci poradzic, ja dokladnie zrobilem to samo, tyl ze z Photoshopem i jednak jakas spox graficzka mi wyszla,
moze daleko jej do CS.pl i fpp.pl ale to zawsze cos i twojej roboty!

Old Post 11-12-2001 21:26
ha3m

sam sie pomęcz, jak juz klan zakladasz..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
mam Pejnt Szopa 7
mam Cracka
mam Kisażeczke o Pejncie

No ja tez sie tak meczylem , nie mialem inwencji tworczej .

Pewnej nocy zawzialem sie i wkoncu cos wymozdzylem , tylko bawiac sie funkcjami Paintshop Pro 7.0 ( bez instrukcji ) i wyszla ta strona www.specnaz.prv.pl ! Wiec wystarczy tylko chciec !

MSN [email protected]

Old Post 27-12-2001 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

nie kazdy ma talent kitab.. nie przejmuj siem

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:56.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions