Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nie Jestem Cziterem !!! :(((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

Nie Jestem Cziterem !!! :(((

NA SERVIE U GORALA WYKROLO NIBY MI CZEATS-a
gl_max_size 1 I NIBY MIALEM WLACZONEGO TEGO CHETA , ALE JA PRZECIEZ I TO KAZDY WIE W KAFEJI NIE CHEAT-uje ,ALE JAKIS SYNEK MOGL WLACZYC I AKURT MOZE NA MOJE NIESZCZSCIE WYKRYLO .Z DRGUGIEJ STRONY PRZECIEZ W TYM SAMYM DNIU GRALEM NA KILKU SERVERACH CO SA PROWADZONE STATSY I TAM BYLO SPOKO , ALE NAPEWNO NIE CZITOWALEM .

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-11-2001 01:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N_H*** Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N_H*** Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N_H*** Dodaj [SPECNAZ]N_H*** do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N_H*** prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

http://board.fpp.pl/showthread.php?...mp;pagenumber=1

luknij tam ja mialem cos podobnego

Old Post 18-11-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: Nie Jestem Cziterem !!! :(((

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N_H***
NA SERVIE U GORALA WYKROLO NIBY MI CZEATS-a
gl_max_size 1 I NIBY MIALEM WLACZONEGO TEGO CHETA , ALE JA PRZECIEZ I TO KAZDY WIE W KAFEJI NIE CHEAT-uje ,ALE JAKIS SYNEK MOGL WLACZYC I AKURT MOZE NA MOJE NIESZCZSCIE WYKRYLO .Z DRGUGIEJ STRONY PRZECIEZ W TYM SAMYM DNIU GRALEM NA KILKU SERVERACH CO SA PROWADZONE STATSY I TAM BYLO SPOKO , ALE NAPEWNO NIE CZITOWALEM .

Nie przejmuj sie tym za bardzo. Miales gl_max_size 1, a nie jakiegos OGC. Niewiem czy dostales za to bana, mam nadziej ze nie [kick za takie cos jest dla mnie ok]. Jezeli tak to porozmawiam z Goralem.

Prosze tera sie nie rospisywac na temat gl_max ... iz na serwerze "U Gorala" taki cvar nie jest dozwolony i tyle. Jezeli komus to nie odpowiada niech na nim nie gra.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 18-11-2001 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Gl_max_size to nie OGC. I nie nalezy tego brac jedna miarka.

Old Post 18-11-2001 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

ale LAMERIA... gl_max_size to nie zaden CIT !!! Qejkowcy naet graja z czyms podobnym... gl_picmic... a w cs gl_max_size

Old Post 18-11-2001 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

hehehe mialem podobna sytuacje nawet mnie na jakis czas wpisali na czarna liste ale potem skreslili zreszta tym poronionym pomyslem juz nikt sie nie zajmuje (czarna lista) ale nie martw sie przez 2 tygodnie kolesie chcieli mnie kickowac na polowie servow a inni jak strzelilem heda mowili ze nie graja z cziterami i zaraz mi bana dadza )) WKONCU WSZYSCY ZAPOMNIELI A TO I TAK BYLO nieporozumienie z tym czitem bo koles w cafe gral na mojej ksywie i chu* go wie co robil na niej bo nie skasowalem mojej ksywki jak odchodzilem od compa teraz sie nauczylem ze 5 min przed koncem czasu zmieniam ksywe na ghfdhglfdkjhkfd i te ostatnie 5 min gram na takiej

Old Post 18-11-2001 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Re: Re: Nie Jestem Cziterem !!! :(((

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Nie przejmuj sie tym za bardzo. Miales gl_max_size 1, a nie jakiegos OGC. Niewiem czy dostales za to bana, mam nadziej ze nie [kick za takie cos jest dla mnie ok]. Jezeli tak to porozmawiam z Goralem.

Prosze tera sie nie rospisywac na temat gl_max ... iz na serwerze "U Gorala" taki cvar nie jest dozwolony i tyle. Jezeli komus to nie odpowiada niech na nim nie gra.

Sun Nov 18 22:27:18 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as suspicious due to cheat xrecoil from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as suspicious due to cheat xaim from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as probable due to cheat xlight from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:24 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as probable due to cheat xsniper from OGC4.3
.
Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ*]Qspy from WONID: 1842392 listed as detected due to cheat xlock from OGC4.3.
Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as detected due to cheat xspiked from OGC4.3
.

tyle logi...

Old Post 19-11-2001 10:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VersusI*I
Training (Enforcer)

jednak jesteś cziterem

Old Post 19-11-2001 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VersusI*I Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VersusI*I Znajdź więcej post'ów przez  VersusI*I Dodaj VersusI*I do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VersusI*I prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

No to gratulacje panowie ....
OGC r00lz Night Hunter, Qspy ? [brawo Goos]
lamy

PS : Przeciez pisalem aby sie nie rozpisywac na gl_max ... bo to nie skonczony temat ... eh

Old Post 19-11-2001 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Nie Jestem Cziterem !!! :(((

DZIEKUJE ZA POCIESZENIE ALE JESZCZE JAK NARAZIE NIE PRZESZLO MI TO.MAM TAKA MALA PROSBE , A MIANOWICIE O SCIAGNIECIE BANA

Old Post 19-11-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N_H*** Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N_H*** Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N_H*** Dodaj [SPECNAZ]N_H*** do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N_H*** prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

buahahahah....
ale lol - nawet nie wiem co tu napisac, poza tym ze koles jest pewnie glupi i niczego nie kapnal...

Old Post 19-11-2001 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

mam pytanie , czy mozna tu zamiescić screeny z PB, czy screenera obydwóch panów (Qspy i NH) tylko takie, na których widac by było przeciwników ????

Old Post 19-11-2001 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

Wg mnie oni nie czituja bo mialem identyczna sytuacje. Czitow nie uzywam a mi jednak wykrylo ogc. I to jakis zajebisty ***** zbieg okolicznosci ze wszyscy naraz maja OGC a nie inne czity np hacked HL czy co tam jeszcze jest. U mnie wykrylo OGC3.4 a na screenie z pb kompletnie nie ma nic podejrzanego.

Old Post 19-11-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

JA JAK JUZ POWIEDZIALEM I BEDE POWTARZAL NIE CZITUJE
DLA MNIE TO JEST KUR...... NIE REALNE ZEBYM W TAKIM KLANIE JAK SPECNAZ MOGL ZDOBYC SIE NA COS TAKIEGO JAK CZITOWANIE . POZATYM MOJE SUMIENIE W STOSUNKU DO SPECNAZU GRYZLO BY MNIE I NIEMOGLO BY DAC SPOKOJU.

Old Post 19-11-2001 22:17
n00d3x
qqryq!

Ja ci wierze...

Old Post 19-11-2001 22:27
-=|KFOR|=-AK_47
Training (Enforcer)

POTffIERDZAM !!!!

Otoz chce napisac ze ani Night_Hunter ani Qspy nie sa cziterami.
Jestem adminem serwera ktory postawiony jest w cafe z ktorej graja obie w/w osoby.
Jako admin interesuje sie tym co sie dzieje w cafe z Counter Strike.
I puszczenie w bieg takiej wiadomosci ,ze Night i Qspy czituja obraza mnie samego gdyz mozna powiedziec ze ja jako admin zupelnie pozwalam na cos co jest nie dozwolone rowniez i na serwerze mojego klanu.

WIEC **** NIE OBRAZAJCIE MNIE I MOJEGO KLANU !!!!!

Old Post 19-11-2001 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=|KFOR|=-AK_47 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=|KFOR|=-AK_47 Znajdź więcej post'ów przez  -=|KFOR|=-AK_47 Dodaj -=|KFOR|=-AK_47 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=|KFOR|=-AK_47 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

Re: POTffIERDZAM !!!!

Jaki ty madry ... Nie widzisz byly logi ??? Nie qmasz tego, nie ? Sluchaj ja sie juz nie bede wtracal ale zauwaz ze NIE kazdy zna Huntera i Qspy`a, wiec jezeli mamy wyciag z log to co mamy wierzyc ?!

Old Post 19-11-2001 22:46
n00d3x
qqryq!

Nemesis na mnie tez byly logi a screener nic nie pokazal...
U mnie jest wszystko wporzo a niby mam ogc...
poprostu to mogla byc wina servera a nie odrazu czitowanie
Nie oskarzaj specnazu o niewiadomo co jesli koles potwiedza ze oni nie czituja...

Old Post 19-11-2001 23:12
ON.
Warrior (Scrag)

Talking

Poprostu pecha macie w zyciu i tyle
Sa i logi z hl nie tylko ogc.
A ogc jest latwe mile i przyjemne
To dlatego sie je instaluje.
Co do przyjemnosci z czetowanie to watpliwa sprawa.
Ale sa wypaczone jednostki i sprawia im wielka radosc jak zabija kogos uczciwego.
Powiem tak , pogralem kawalek mapy na serwie u siebie z ogc wiec tez jestem cziterem
Po tych paru minutach nie dotykalem cs-a przez chyba tydzien , tak mi obrzydl.
I naprawde dziwie sie ludziom ktorzy graja z takimi wspomagaczami. Nie dosc ze to wyglada paskudnie, samo strzela robi staty 20 do 2 jak sie nie bardzo chce grac a 30 do 0 jak sie przylozysz. To jeszcze kompletnie niczego nie uczy a uwstecznia maxymalnie. Czy naprawde nie przyjemniej jest miec satysfakcje ze sie gra niezle bez takich pomocy?
Przemyslcie to poprostu.
Nigdy nie bedzie tak, ze beda sami mistrzowie w zadnej dyscyplinie ani w zadnej grze. A satysfakcja z osiagniecia jakiegos poziomu jest naprawde niebywala i nieporownywalna z tym co daje oszustwo.
Chcialbym by to naprawde do was wszystkich dotarlo.
Tu jest jak w zyciu. Uczysz sie trenujesz i masz wyniki.
A tak nauczysz sie tylko kombinowac i sciemniac.
A wewnetrzne poczucie sukcesu juz u was nie istnieje?
Ech ide spac bo po tym wysypie czeterow to sie grac w csa nie chce.

Old Post 20-11-2001 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
mam pytanie , czy mozna tu zamiescić screeny z PB, czy screenera obydwóch panów (Qspy i NH) tylko takie, na których widac by było przeciwników ????

nie, plugin dziala od razu po polaczeniu sie klienta, a screener nie moze robic czesciej screenow niz co 3 minuty

Old Post 20-11-2001 08:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x
Wg mnie oni nie czituja bo mialem identyczna sytuacje. Czitow nie uzywam a mi jednak wykrylo ogc. I to jakis zajebisty ***** zbieg okolicznosci ze wszyscy naraz maja OGC a nie inne czity np hacked HL czy co tam jeszcze jest. U mnie wykrylo OGC3.4 a na screenie z pb kompletnie nie ma nic podejrzanego.

u Ciebie plugin wykryl czit "Sat Nov 17 18:57:27 2001", a screeny sa z 16.11.2001 19:03 pierwszy, a drugi na ktorym widac TYLKO Twoja konsole z 17.11.2001 18:58

wiec ja na podstawie starego screena nie moge UWIERZYC, ze 17.11.2001 miedzy 18:57 a 18:58 nie iales OGC wlaczonego...

Old Post 20-11-2001 08:34
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

ZROZUMCIE KUR.....WA !!!

GRAM JUZ 1,5 ROKU W COUNTER-STRIKE I DOSTALEM SIE DO ZAJEBISTEGO KLANU JAKIM JEST SPECNAZ GRALEM U NICH GDZIES DWA MIESIACE BYLEM NA TRENINGACH I KLANOOOWKACH A TAKZE NA SPARINGACH I WIE CALY KLANN ZE NIE CZITUJE , A TU NAGLE W TRZY DNI STALO SIE POPROSTU ZE RAZ WYKRYLO MI NA GORALU I NA TOPGUN COS CO NIE UZYWALEM I ODRAZU MNIE NAZYLAJA CZITEREM .
NIEKTORZY GRALI ZE MNA NA SERVERACH I WIEDZA JAK GRAM
I ORJENTUJA SIE JAKIE MAM PREDYSPOZYCJE , A CI KTORZY ZE MNA NIE GRALI TO ODRAZU WYTYKAJA MNIE PALCANI ZE Night_Hunter TO JEDEN WIELKI CZITER I TO MNIE WKURZA JAK HU...... CI KTORZY MNIE NIE ZNAJA SA DLAMNIE KRETYNAMI I DEBILAMI , A ICH ZDANIE JEST GOOOOWWWNO WARTE .

Old Post 20-11-2001 09:30
VersusI*I
Training (Enforcer)

posłuchaj koles jestes cziterem TO FAKT i przesyan pie...lic farmazony takie wymówki to mozesz mamusi moze ci wybaczy
ale nie nam logi nie kłamią hehe niewazne czy to 1 czy któryś z kolei właczyłeś świadomie OGC bo inaczej nie mozna a nikogo nie interesuje Twoja poroniona wymówka CZITERZE

Old Post 20-11-2001 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VersusI*I Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VersusI*I Znajdź więcej post'ów przez  VersusI*I Dodaj VersusI*I do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VersusI*I prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Tak i 2 razy ten sam blad programy byl Night Hunter? Na Goralu i na Topgunie? Tylko nie mowi mi ze goral czy goos cos zle ustawili bo to sa chyba najlepi w polsce spece od servow cs'a. A teraz sie glupio tlumaczysz...

Old Post 20-11-2001 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

Angry DLACZEGO !!!

TO JESZCZE RAZ JA NA TEMAT TEGO CZITOWANIA .NA SERVIE U GORALA PB WYKRYL MI ZE MAM WLACZONEGO CZITA
gl_max_size 1 A NIE JAKIEGOS OGC I TO POPROSTU NIE WIEM
KTO MI WCISNAL TAKIEGO CZITA SKORO TYLKO MI WYKRYL JAKIEGOS gl_max_size 1.TO KURW...... MAC NIE WCISKAJCIE MI JAKIS ******* BO I TAK NIKT W TO NIE UWIEZY !!!!!

MAM NADZIEJE ZE TO SIE SZYBKO WYJASNI !!!!

Old Post 20-11-2001 14:22
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Najpierw przeczytaj. W logach od goosa pisze ze miales spiked models I zadne probably tylko detected.

Old Post 20-11-2001 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ehh nie chce mi sie komentowac !! A moze troszeczke : adminmod i ten nowy programik sprawdzaja czy w twoim HL nie sa uzywane zmienne ktorymi posluguje sie OGC. A ludzie uzywaja OGC bo PB go nie wykrywa !!!! W QW na przyklad ciezko jest teraz zrobic dobrego zbota (aimbot dla niezaznajomionych) bo gra sprawdza czy nie ma jakichs proxy pomiedzy Klientem a serverem , eeee nie chce mi sie tylumaczyc !!

Old Post 20-11-2001 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

ON chyba pomyliles topiki to tutaj chyba nei ma cziterow

Old Post 20-11-2001 14:52
Cali
słodki chłopak :]

Powiem wam tylko jedno Mnie też zbanowało na serverze L337 za czitowanie Q*** Ja miałbym czitować wolne żarty...

Old Post 20-11-2001 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Unhappy

Night_Hunter wiem ze to troche brutalne , ale nie jestes juz w SPECNAZ , wiec powinienes zmienic ksywe na boardzie ! To czy czitowales , czy nie - przy niemozliwosci udowodnienia tego drugeigo - ma drugorzedne znaczenie ! Wazne jest to , ze wszyscy tak mysla , dlatego zostales wydalnoy ze SPECNAZu , poniewaz musimy dbac o nasze dobre imie !

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:51.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions