Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > sport to zdrowie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

Thumbs up sport to zdrowie

Ciekawe czy ktos z was interesuje się jakąs dyscypliną sportową może być kosz,pinpong,szachy co tylko chcecie aby cos wogule było bo chyba niesiedzicie tylko przy kompach z gębami wklejonymi w monitory?(tak sądze)
ja osobiscie to kosza lubie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-01-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja to raczej 90% dyscyplin sie interesuje... i letnie i zimowe... po prostu all... a uprawiam czynnie kilka... glownie narty i snowboard jak sie w gory wyjedzie, tenis, tenis stolowy, pilka nozna, kosz... kilka jeszcze by sie znalazlo...

Old Post 03-01-2002 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

snowboard, pilka nozna, bieganie kiedys rolki

interesuje mnie znacznie wiecej

Old Post 04-01-2002 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Uprawiam: koszykowka, pilka nozna;
Interesuje sie: koszykowka, pilka nozna, deska, rolki + kilka innych.
oxygen - grywasz w Metal Slug, czy to tylko przypadkowy avatar?

[ w tle: Janis Joplin - Piece Of My heart ]

Old Post 04-01-2002 03:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
oxygen - grywasz w Metal Slug, czy to tylko przypadkowy avatar?

[ w tle: Janis Joplin - Piece Of My heart ]

poza mordobiciami to moja ulubiona arcade'owka :>

Old Post 04-01-2002 06:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja libue biegac do metra gdy jest zimno....
no i od kompa do telewizora
(joke)

Old Post 04-01-2002 06:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]snO
Iceman

ja uprawiam co moge! W zimie narty (wodne???), snowboard, a w lecia kosz, noga, siatkówka i pływanie...

Old Post 04-01-2002 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]snO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]snO Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]snO Dodaj [FPP]snO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]snO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

nie ma jak kosz. najczesciej gram w niego a poza tym moze czasami noga

Old Post 04-01-2002 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja ostatnio mam faze na babgmintona

Old Post 04-01-2002 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

roleczki rulz
ale aktualnie to uprawiam chyba tylko: napier... w klawiature

Old Post 04-01-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

no noga może być,ping też a ogulnie to najbardziej w kosza napierdzielam

Old Post 04-01-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

No to ja teraz trenuje pilke reczna, a kiedys trenowalem kosza, lekkoatletyke, strzelectwo sportowe, siatkoowke A ze sportoow ktoore mnie intersuja najbardzie to gloownie deska, bmx or rolki

Old Post 04-01-2002 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

Od paru miechow silownia (jednak dopiero od niedawna porzadnie), duzo tez biegam (miesiac tamu biegalem nawet o 6 rano przed szkola, teraz zaczne znowu od marca), conajmniej raz w tygodniu smigam na basen. Sport jest naprawde fajny, znacznie lepszy/zdrowszy/dajacy wiecej satysfakcji niz komputer.

Old Post 04-01-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja lubie siatkowke, wczesniej jezdzilem 2 lata na rolkach, pozniej rok latania na szybowcach, a teraz pozostal mi tylko rower siatka - bede sobie musial cos wymysilc jeszcze

aha - no i juz bardzo dawno temu jeden sezon gralem w tenisa ziemnego

Old Post 04-01-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja tam ruszam się tylko po to by regularnie zrzucać tłuszcz...

Old Post 04-01-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

ja nie uprawiam sportu, nie mam czasu (
latem ewen. wyjde na rower

Old Post 04-01-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

óczysz sie czy pracujesz....

Old Post 04-01-2002 14:31
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

jedziecie nmoze gdzies w ferie na narty/snowboard?

Old Post 04-01-2002 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jedziecie nmoze gdzies w ferie na narty/snowboard?

No ja chyba jade do szklarskiej, ale jeszcze nic nie wiadomo na pewno.

Old Post 04-01-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
óczysz sie czy pracujesz....

ja pracuje i sie ucze
chodzcie na

Old Post 04-01-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
swistak
Guest

a ja uprawiam sex

Old Post 04-01-2002 20:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez swistak
a ja uprawiam sex

Wlasnorecznie?

Old Post 04-01-2002 20:19
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

nice one

Old Post 04-01-2002 20:38
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Wlasnorecznie?

Jezeli to sie znudzi to inna ozycje? hehe
Czy wolisz jednak gazetke ?

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 04-01-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Preferooje tradycyjne metody

Old Post 04-01-2002 21:20
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja lubie siatkowke, wczesniej jezdzilem 2 lata na rolkach, pozniej rok latania na szybowcach, a teraz pozostal mi tylko rower siatka - bede sobie musial cos wymysilc jeszcze
aha - no i juz bardzo dawno temu jeden sezon gralem w tenisa ziemnego

Zaskoczyles mnie z tymi szybowcami. Ale spoko. Moge sie o cos wreszcie spytac. Na jakich latales i gdzie? Tzn chodzi mi o to czy latales poza Polska? Chce wymienic doswiadczenia. Chyba, ze wolisz na maila? Albo wcale, bo czuje, ze bojkot chyba na mnie tak???

Old Post 04-01-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
Albo wcale, bo czuje, ze bojkot chyba na mnie tak???

Nie czemu?

Latalem rok w Areoklubie Kujawskim (instruktor Metelski i Smolak jak Ci to cos mowi). Wylaszowalem Bociana, Puchacza i Pirata. Zdazylem dojsc do IIIklasy, Kurs holu i skonczona termika. Wylatane jakies 50h z tego kolo 15h samodzielnie - niewiele, ale w nastepnym roku juz nie bardzo mialem czas/kase. Jedyny "przelot" to z instruktorem trasa Inowroclaw ==>> Torun ===>Bydgoszcz ==>> Inowroclaw

Edytowane przez [FPP]Shooler dnia 04-01-2002 o godz. 21:53

Old Post 04-01-2002 21:39
ereaser
Mr. self destuct

ile takie latanie kosztuje
wow Shooler skubaniec jestes!

Old Post 05-01-2002 07:21
ereaser
Mr. self destuct

Dobra ludziska życzcie mi powodzenia dzisiaj wale na turniej wojewóctwa
kosza oczywiscie!!!

Old Post 05-01-2002 07:25
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
Dobra ludziska życzcie mi powodzenia dzisiaj wale na turniej wojewóctwa
kosza oczywiscie!!!

No to powodzenia!

Jesli chodzi o ceny kursoow do lepiej przejdz sie do najblizszego aeroklubu tam Ci powiedza - ale ostrzegam ze cholerstwo drogie jak...

Old Post 05-01-2002 09:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:41.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions