Ćfienki w Kanterze???
OK
Od jakiegoś czasu poszukuję dwóch sound-packoof. Jak ktoś nie wie co to jest - to współczuje ... Ale kiedyś się dowiecie - pewnie...
W każdym razie chodzi mi o paki które usłyszałem we Wrocławskiej kafejce Galaxy (oj dawno to już było)... Nowicjushe na bank ich nie słyszeli...
Jeden - gdzie zasuwali ruscy "ostrożna granata", i inne takie - o ile dobrze pamiętam to nazywał się "Russian Front" i był to jeden z najlepszych sound-packoof jakie w życiu słszałem.
Drugi - to taki, który podmieniał splash screen'a z CS - na ten sam tyle, że z czerwonym napisaem "with new sound-pack" - z tego co pamiętam podmieniał głównie dźwięki wygranych i przegranych - wtedy odpalała się taka zajebista muza...
Jeżeli ktoś coś kojarzy i ma jakieś informacje na temat wyżej wymienionych (sorki, że powiedziałem o nich tylko tyle - ale to bylo już naprawdę dawno - zresztą kto je słyszał na pewno pamięta) - to plz... Dajcie znać...