jawohl!
punkt 4 i 7 troche sie wykluczaja bo niby jak mozna biec przed swoja druzyna i strzelac jednoczesnie ja oslaniajac i jednoczesnie nie biec do przodu strzelajac? ; ale wiem o co Ci chodzi; bardzo mi sie podoba temat, txt, all. mysle tylko ze jest troche inaczej, mam taki poglad, ze FT jest bronia masowa ale raczej defansywna natomiast jej przeciwienstwem jest ofensywny PF bo sluzy jako swego rodzaju "taran" jako ze FT ma ograniczony zasieg, plomienie ograniczaja widocznosc, lepiej sie cofac niz isc do przodu. oczywiscie jest niezastapiony w niektorych przypadkach ofensywnych, to prawda (BBQ w Warroom lub odbijanie FBunker) ale znikome sa przypadki kiedy team widzac flamera (to kurka przeciez nie jest takie trudne bo jest nawet blekitna poswiata w okol "uzytkownika" ) da pole manewru trzymajcej go osobie i pozwoli jej wyjsc do przodu. TO TEAMMATES POWINNI SIE WYCOFYWAC DO TYLU I SAMI O TO DBAC (NAWET Z PROSTEJ PRZYCZYNY ZE SZYBCIEJ SIE PORUSZAJA) ZEBY NIE WLAZIC POD LUFE A NIE SOLDAT Z FT MA UWAZAC NA SWOICH KRNABRNYCH KOLEGOW! tak samo jest w pociagach na depot myslicie ze majac PF albo FT ktos cie przepusci do przodu? juz szybciej bedziesz mial -9!
poza tym nie masz co sie obawiac zjebek za new topic kiedy piszesz ciekawie, madrze a przedewszystkim przemyslisz 2 x to co chcesz napisac, czego nie mozna powiedziec o np Silverdevil!
a co do glowy konia w lozku ehehehe lol niezla perwa hahaha dobre tego jeszcze nie slyszalem heh
Pozdr
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|