Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Newbie!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

Post Newbie!!

kurcze stworzyłem ten topic dla wszystkich newbie denerwowało mnie jush tysiące topików na temat lamerskie pytania , programy do tworzenia map itp. stworzyłem go po to aby wszyscy newbie mogli sobie tu zadawac pytania na różne tematy dotyczące q3 , bo co ma zrobić taki człowiek który na innym topie zapyta sie o coś ,a zaraz wszyscy mówią mu żeby nie zjeżdżał z tematu no i zakłada jush 50 topa na ten sam temat
WIEĆ NEWBIE DO PISANIA

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-01-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dot
disconnected

Jak sie pintuje pronie?

Old Post 26-01-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dot Znajdź więcej post'ów przez  dot Dodaj dot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez dot
Jak sie pintuje pronie?

hahaha, ale zabawne. Do mnie to alibi?

Kwachu!
Może lepiej poczekać na rozwój sytuacji, bo są przymiarki do podzielenia boardu q3a na odpowiednie działy. Taki topic jak ten to wór bez dna i ciężko będzie wyszukiwać w nim wiadomości (jak mi się wydaje).
Wyobraź sobie topic z połową tysiąca postów (większość bluzgi na lamerię i o dresach ) i próby znalezienia wypowiedzi na temat, niech będzie: pintowania proni
Odpowiem może zgodnie z duchem boardu:

pomysł do d...

bez obrazy

Old Post 26-01-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

hmmm.... chciałem dobrze poprostu robi sie bajzel z tymi topikami z pytaniami

Old Post 26-01-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ++]Ac1D[++
hmmm.... chciałem dobrze poprostu robi sie bajzel z tymi topikami z pytaniami

Sorry - my robimy bajzel????

Czy moze ktos nie patrzy gdzie wklepuje swoje przemyslenia....

Old Post 26-01-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek

są przymiarki do podzielenia boardu q3a na odpowiednie działy

taaaaak? moze mi to ktos potwierdzic? bo pierwsze slysze...:>

Old Post 26-01-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

narazie nikt nic nie wprowadza...

Old Post 27-01-2002 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Chociaż oxyego już podobno nie ma , to odpowidam:
ok, może nie przymiarki, ale sugestie, a dyskusja się odbywa na ten temat... gdzieś na boardzie

Old Post 28-01-2002 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
newbie
Training (Enforcer)

ale o so chodzi?;)

okiej okiej, ale o co mam pytac? ja przeciez prawie wszystko wiem i wiem jak sie pinduje pronie no nie xenom?
xenom: pozdro od mojego braciaka : thorn'a
btw. co u Ciebie ?

Old Post 02-02-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil newbie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do newbie Znajdź więcej post'ów przez  newbie Dodaj newbie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać newbie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

no i prosze bardzo znowu topic zmieża do prywatnych rozmów,pogawędek i rużnych takich...
jednym słowem powoli robi sie BAJZEL

Old Post 03-02-2002 01:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no najlepiej wszystkie topicki pozamykac bo juz se ludzie pogadac nie moga

Old Post 03-02-2002 03:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
no najlepiej wszystkie topicki pozamykac bo juz se ludzie pogadac nie moga

a czy mówie że trzeba zamykac? mysle tylko że topic powstał dlatego by na nim gadac o danym temacie

Old Post 03-02-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser

a czy mówie że trzeba zamykac? mysle tylko że topic powstał dlatego by na nim gadac o danym temacie

No.... sluchac tego pana....

Jak zchodzicie kompletnie z temtu - jest pogawedka dotyczaca tylko dwoch osob - to topic do

Old Post 03-02-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

oki topic na temat
moze byc do pewnego czsu bo potem nic nowego nie da sie powiedziec bo wszystko juz powiedzieli a pozatym nikt by na bordzie nie siedzial bo rozmowa o tym jak wykonac siakis skok moze byc ciekawa przez dwa trzy dni potem jest juz nudna
zresztom rozmowy o Q juz sie prawie skonczyly i są sladowe
pora spoizec prawdzie w oczy bord przeksztalcil sie z forum o grach w mieisce gdzie DOBZY QUMPLE SIE SPOTYKAIOM i to stanowi wedlug mnie o jego popularnosci
Board.fpp.pl=ekskluzywny czat dla ludzi na pozomie(i nie tylko)

za ten czat pewnie moderatozy uzondzą mi jazde

Old Post 08-02-2002 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ

za ten czat pewnie moderatozy uzondzą mi jazde

Wejdz na "oniczym konkretnym.." tam jest ankieta na temat boardu....

Old Post 08-02-2002 22:07
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

bylem ... czytalem ...i powiem
board jest teraz troche bardziei rygorystyczny
topiki są szybciei zamykane a kupa starych zostala wyzucona i to mi sie podoba
no ekipa fpp sie postarala
troche

Old Post 09-02-2002 01:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:14.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions