Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Imprezy/Ligi/Mecze > Spotkanie UT w Białymstoku
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Spotkanie UT w Białymstoku

W piątek 11.01.02 odbylo sie spotkanie graczy UT z Białegostoku i okolic. Fakt jest taki że czesc osób nie zjawilo sie na spotkanie nie bede wytykał palcami (GruCHA bo byłes w bialym).
Tak wiec bylo nas tylko czterech :Jagged, Roberf, Veneith i ja X-LASKA. Spotkanie odbyło sie w Tele Pizzy. Było calkiem fajnie (jagged jak tam trawienie) Fakt jest taki że nastepnym razem bedziemy organizowac spotkanie to żeby wszyscy zaproszeni stawili się na nie. Dzięki Robertowi że wszystko zebral do kupy.

X-LASKA.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-01-2002 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Spotkanie UT w Białymstoku

quote:
Napisane oryginalnie przez X-LASKA
W piątek 11.01.02 odbylo sie spotkanie graczy UT z Białegostoku i okolic. Fakt jest taki że czesc osób nie zjawilo sie na spotkanie nie bede wytykał palcami (GruCHA bo byłes w bialym).
Tak wiec bylo nas tylko czterech :Jagged, Roberf, Veneith i ja X-LASKA. Spotkanie odbyło sie w Tele Pizzy. Było calkiem fajnie (jagged jak tam trawienie) Fakt jest taki że nastepnym razem bedziemy organizowac spotkanie to żeby wszyscy zaproszeni stawili się na nie. Dzięki Robertowi że wszystko zebral do kupy.

X-LASKA.

fajny pomysł na takie spotkanie, tylko że szkoda tyle osób tam perzyszło... byla mowa o spotkaniu w wawie kiedyś, ale nie wiem czy doszło do tego

Old Post 12-01-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor.r3
Training (Enforcer)

Smile spotkanie

napiszscie kiedy znoow w bialymstoku lub ...... w hajnowce DD
bedziecie robic jakies spotkanie to postaram sie zjawic .

Old Post 12-01-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor.r3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor.r3 Znajdź więcej post'ów przez  thor.r3 Dodaj thor.r3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor.r3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Spotkanie???

Ej chłoapki może zorganizujemy jakieś spotkanie w Białymstoku???zrzeszonych graczy UT
Teraz mamy ferie więc możemy gdzieś się spotkać np.przed ratuszem przy fontannie i o wczesnej porze!!!

GrEaTEyE

Old Post 23-01-2002 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Spotkanie???

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ej chłoapki może zorganizujemy jakieś spotkanie w Białymstoku???zrzeszonych graczy UT
Teraz mamy ferie więc możemy gdzieś się spotkać np.przed ratuszem przy fontannie i o wczesnej porze!!!

masz extra duzy obrazek w podpisie... lol ... myslalem ze wiekszego niz duk3 nikt nie da, ale widac sie mylilem

Old Post 23-01-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Spotkanie???

quote:

Spoko bedziemy cos kabinowac z Roberfem ale dopiero pa sesji egzaminacyjnie.
Pozdrawiam X-LASKA

Old Post 23-01-2002 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: Re: Spotkanie???

quote:
Spoko bedziemy cos kabinowac z Roberfem ale dopiero pa sesji egzaminacyjnie.
Pozdrawiam X-LASKA

po sesji czyli kiedy ?
bo u mnie to juz po niedzieli bedzie po sesji

Old Post 25-01-2002 09:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: Spotkanie UT w Białymstoku

quote:

X-LASKA.

hyhy dobrze ze nie mieliscie plakietek z ksywami, bo jakby ludzie zobaczyli 4 chlopa na pizzy i jeden z nich mialby napisane laska to pomysleli by ze jest z wami cos nie tak

Old Post 25-01-2002 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: Spotkanie UT w Białymstoku

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

hyhy dobrze ze nie mieliscie plakietek z ksywami, bo jakby ludzie zobaczyli 4 chlopa na pizzy i jeden z nich mialby napisane laska to pomysleli by ze jest z wami cos nie tak

he he he jasne

Old Post 25-01-2002 15:38
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Spotkanie???

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

po sesji czyli kiedy ?
bo u mnie to juz po niedzieli bedzie po sesji

u mnie sesja zaczyna sie 28 i trwa do 10

Old Post 25-01-2002 15:39
veneoth
Guest

Exclamation

KOLEJNE SPOTKANIE W BIAŁYMSTOKU !!!
bedziemy z robertem organizowac nocke w jedej z bialostockich kafejek (Durony 800 MHz + GF 2 MX200) koszt okolo 10 zl. za nocke + gdzies z 15 zl. za zarcie (jak ktos ma swoje to koszt zarcia odpada)
kto chetny niech sie podpisze lub wysle maila na adres [email protected]
planowany termin to 16 luty

Old Post 04-02-2002 11:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

qr...

Ej qrde wienio prosiłem żebyście zorganizowali spotkanie w dzień, a nie w nocy, ja i m.g moglibyśmy przyjśc z rana, dzieci jesteśmy no nie...Plz zmieńcie godzine

GrEaTEyE

Old Post 04-02-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: qr...

quote:
Ej qrde wienio prosiłem żebyście zorganizowali spotkanie w dzień, a nie w nocy, ja i m.g moglibyśmy przyjśc z rana, dzieci jesteśmy no nie...Plz zmieńcie godzine

musze cie zmartwic, nie zamierzamy przekladac godziny a to z kilku powodow:
- kompy w dzien sa duzo drozsze a tak bedzie 10 zeta za 8 godzin
- w dzien to ja mam prace (nawet w soboty) a i inni tez maja jakies zajecia
- MG bedzie mogl w nocy nawet (jezeli uda sie jego mame z jaggedowi namowica to jest w 70 %) :>
nie wiem co na to poradzic, pros mamy i miej nadzieje ze cie pusci

Old Post 04-02-2002 16:05
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: qr...

quote:

musze cie zmartwic, nie zamierzamy przekladac godziny a to z kilku powodow:
- kompy w dzien sa duzo drozsze a tak bedzie 10 zeta za 8 godzin
- w dzien to ja mam prace (nawet w soboty) a i inni tez maja jakies zajecia
- MG bedzie mogl w nocy nawet (jezeli uda sie jego mame z jaggedowi namowica to jest w 70 %) :>
nie wiem co na to poradzic, pros mamy i miej nadzieje ze cie pusci

Dobrze gada dac mu piwa

Old Post 04-02-2002 17:31
roberf
Skilled (Knight)

Lightbulb Do oczka

GrEaTEyE to nie jest spotkanie a "zjazd" bedziemy pic jesc i oczywiscie grac cala noc. Nie wykrecaj sie tym ze masz nascie lat a masz byc:
Przewidywani goscie:
-X-laska
-Ven
-Jaggoda
-MG
-Roberf
-Grucha
-Thor
- i inni ktorzy sie zglosa na adres [email protected]

Old Post 05-02-2002 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: Do oczka

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
GrEaTEyE to nie jest spotkanie a "zjazd" bedziemy pic jesc i oczywiscie grac cala noc. Nie wykrecaj sie tym ze masz nascie lat a masz byc:
Przewidywani goscie:
-X-laska
-Ven
-Jaggoda
-MG
-Roberf
-Grucha
-Thor
- i inni ktorzy sie zglosa na adres [email protected]

witamy roberfa na naszym skromnym boardzie
a skad tam sie wzieli thor i grucha ? wyslali ci ze przyjada ?
nie dopisales PaK'a (lamaka hihi)

Old Post 05-02-2002 16:55
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: Do oczka

quote:

witamy roberfa na naszym skromnym boardzie
a skad tam sie wzieli thor i grucha ? wyslali ci ze przyjada ?
nie dopisales PaK'a (lamaka hihi)

gadalem z gruszka to sie pytal o ktorej godzinie jak wieczorem to moze przyjdzie a co do thora to nie wiem panowie gdzie i o ktorej godzinie?????

Old Post 06-02-2002 00:07
roberf
Skilled (Knight)

Exclamation

Jest to na osiedlu Sloneczny Stok. ulica Upalna 1A (pawilony obok sklepu EuroSAM) naprzeciwko Statoilu. Nocka zaczyna sie od 22:00 ale mozecie byc wczeniej to se pogadmy itd.
Autobusty jakie tam dozezdzaja
-21 (z dworca PKP)
-20 (z dworca PKS)
-8
-12

Old Post 06-02-2002 07:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

panowie, spotkanie juz w ta sobote, a narazie jest 6 osob
8 to tam wejdzie od reki, a i 10 sie upchnie wiec czekamy na zgloszenia

Old Post 11-02-2002 10:51
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Question

quote:
panowie, spotkanie juz w ta sobote, a narazie jest 6 osob
8 to tam wejdzie od reki, a i 10 sie upchnie wiec czekamy na zgloszenia

Veneoth znajdzie sie dlamnie wolne miejsce na tym zjeżdzie??

PS: to mój pierwszy tekst na boardzie

Old Post 15-02-2002 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

Veneoth znajdzie sie dlamnie wolne miejsce na tym zjeżdzie??

PS: to mój pierwszy tekst na boardzie

hehe chyba znajdzie masz tu GG: 1531902 odezwij sie to ci reszte dopowiem

Old Post 16-02-2002 10:29
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Question

Ej kiedy wrzucicie zdjęcia ze spotkania w kaffe ???

jestem ciekawy jak wyszlo zdjęcie naszej "laseczki"

kto byl to wie o co chodzi

Old Post 20-02-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
Ej kiedy wrzucicie zdjęcia ze spotkania w kaffe ???

jestem ciekawy jak wyszlo zdjęcie naszej "laseczki"

kto byl to wie o co chodzi

Witam. Te zdjecie to chyba veni albo robert ma to z nimi pogadaj. I ja jestem ciekawy jak wyszlo zdjecie "laseczki"

Old Post 21-02-2002 17:09
veneoth
Guest

quote:

Witam. Te zdjecie to chyba veni albo robert ma to z nimi pogadaj. I ja jestem ciekawy jak wyszlo zdjecie "laseczki"

zdjecia bede jak dorwiemy goscia co nam aparat pozyczyl (max. za tydzien)

Old Post 22-02-2002 15:29
veneoth
Guest

Talking zdjecia !!!

hihi mamy juz nasze zdjecia z nocki w Bialymstoku

a ponizej link do reszty ( w zipie)

Old Post 26-02-2002 10:50
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: zdjecia !!!

quote:
hihi mamy juz nasze zdjecia z nocki w Bialymstoku

a ponizej link do reszty ( w zipie)

bardzo fajne zdjecie ale pwwnie nie wszyscy wiedza kto to za gosc na zdjeciu wiedz wyjasniam :ten gosc po lewej w czerwonym sfeterku to Jagged dalej w kierunku prawym(--> ) Roberf potem JA (X-LASKA i nie jestem zadna panienka to widac chyba to dla wyjasnienia) dalej w prawo(--> ) veneoth a ten gosc z przodu to Optical )))))))))

Old Post 26-02-2002 20:56
roberf
Skilled (Knight)

Smile Re: Re: zdjecia !!!

Ja tez sie zalapalem jak milutko :-P

Teraz panowie czesciej tzeba bedzie nad czyms takim myslec

Old Post 26-02-2002 22:27
veneoth
Guest

Talking jeszcze 97 i bedzie jubileusz

UWAGA UWAGA
organizujemy juz trzecie spotkanko w naszej malej wsi : Białystok
z poczatku to mialo byc spotkanie klanowe |-bia-| ,ale chec uczetniczenia wyrazili tez jagged i greateye to nie moglem odmowic (nie wiem skad sie dowiedzieli ale juz ja kapusia znajde )
a teraz czesc organizacyjna:
miejsce: TELEPIZZA (na sienkiewicza na przeciw "Trzech klosow")
czas: sobota 9.03.2002 godzina 16.00

SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAM

Old Post 08-03-2002 13:56
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

Ql było w pizzerii, może jeszcze cosik podobnego za miecha??ale tym razem niech będzie zebranie wszystkich UT graczy, a nie tylko |=BiA=| żeby potem niebyli wytykani paluchamii niekoniecznie w telepizzy, może w paradisso??

GrEaTEyE

Old Post 10-03-2002 11:04
veneoth
Guest

Re: hehe

quote:
Ql było w pizzerii, może jeszcze cosik podobnego za miecha??ale tym razem niech będzie zebranie wszystkich UT graczy, a nie tylko |=BiA=| żeby potem niebyli wytykani paluchamii niekoniecznie w telepizzy, może w paradisso??

kiedy kogo kto wytykal ?
a wogole to przejada mi sie powoli ta pizza
nastepnym razem napewno pomyslimy nad zmiana lokalu

Old Post 10-03-2002 17:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:16.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions