Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > emulacja N64
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
blo
death czarnianin

Question emulacja N64

Pytanie: Ktos z grupy....err.... boarda bawi sie w emulowanie Nintendo64? Jesli tak to moze wymienilibysmy doswiadczenia, spostrzezenia, opinie....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-07-2001 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Bawisz sie w emulacje? Nic w tym dziwnego by nie bulo gdyby nie to ze akurat wybrales n64 - gry na te konsole sa imo za kolorowe i dzieciece... Moze to jest wlasnie drugie oblicze blo?

joke...

Old Post 15-07-2001 16:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Taquado
Training (Enforcer)

Informacje o emulacji N64:
http://forum.emu.pl
http://emu.makii.pl
http://emu.cvd.pl

Old Post 15-07-2001 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

MajeS - nie zgrywaj specjalisty w temacie w ktorym jak widac prawie wogole sie nie orientujesz....... wszystkie czesci Turokow, Perfect Dark, Goldeneye + wiele innych tytulow..... taak, te sa akurat zbyt kolorowe i dla dzieci.... zalosny jestes :/
A i same platformery sa nie tylko dla dzieci ale nie chce mi sie o tym dyskutowac
No i emu N64 bawie sie od jakiegos czasu, co nie znaczy iz tylko na nim gram - Final Burn, MAME czy tez jakies GBCemu nie sa mi obce:>

Taquado - THX za linki ale juz znalem wczesniej te adresy. Ale i tak wole pogadac o emuN64 na boardzie FPP niz gdzie indziej

Old Post 15-07-2001 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Kiedys sie bawilem emulacja...fajnie sie gralo szczegolnie w golden eye ktore poprostu wymiata jak rowniez perfekt dark...
teraz niedawno staralem sie powrocic ale cos nie moge znalezc jakis konkretnych gierek same mario i jakies inne shity...jeszcze jakis rok temu na emuraj'u mozna byl z serka sciagnac co sie tylko chcialo a teraz kupa...Na geforce nieche mi nic dzialac (cos jest nie tak z glidewrapperem widac...) Oprocz n64 spoko jest jeszcze emulator NeoGeo nie ma to jak pograc sobie np. w Metal Slug, Final fights czy super sidekicks miodzio poprostu...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 15-07-2001 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Wink

Tu muszę przyznać racje, NnneoGeo jest zaje****biste... Najlepiej sie gra we dwie osoby w Metal Sluga - ale rzeźnia... Chociaż Inne gierki też są niezłe...
Z Nnnn64 mam przykre doświadczenia. Ze wszystkich gier które szassałem chodził tylko pojechany Mario... TFU!!! Inne nie chodziło wogule lub z szybkością 4-8 fps... Zrezygnowałem z N64 i mam spokój. A tak wogule to Boulder Dash RULZ!!!

Old Post 15-07-2001 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

No niestety przy N64 nieraz trzeba sie nameczyc przy konfiguracji i sciaganiu jakichs .ini :/

Metal Slug rooollzzzzz ale niema to jak partyjka w Punishera - to jet dopiero to, prawdziwie zajerzadzajaca Arcade'm nawalanka!

A sam emu NEOgeo, jakis czas temu bawilem sie takim co mial wykurwiste menu z wybieraniem gierek - zajebiscie wszystko chodzilo, nic nie zacinalo [bo w sumei nie mialo prawa] a i same giery byly doskonale emulowane....

Old Post 15-07-2001 18:01
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Taquado
Informacje o emulacji N64:
http://forum.emu.pl
http://emu.makii.pl
http://emu.cvd.pl

mowiles ze sie juz w to nie bawisz kiedys...

Old Post 15-07-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

blo: to oczywiste z enie znam sie na emualtorach, a to byl tylko zart!

lol
i kto tu sie nie zna na zartach...

btw: ja nawet nie wiem jak wygladaja gry na n64

Old Post 15-07-2001 19:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
blo: to oczywiste z enie znam sie na emualtorach, a to byl tylko zart!

lol
i kto tu sie nie zna na zartach...

btw: ja nawet nie wiem jak wygladaja gry na n64

MajeS.... czy ty wogole wiesz co piszesz???
Z tego co napisales wynika iz nie znasz sie na konsolach i emulatorach a jesli na czyms nie zna to sie na temat tego nie zartuje bo pozniej glupie sprawy wychodza.....

Old Post 15-07-2001 20:22
[FPP]MajeS
Guest

To ze nie znam sie na czyms to nie znaczy ze nie moge sobie zartowac...

Ty z Tirowek sie pewno smiejesz a nie znasz sie na dupc**niu bo nigdy nia nie byles...

Sorka za taki przyklad

Old Post 15-07-2001 21:08
blo
death czarnianin

Dlaczego zakladasz ze z tego sie polewam?

A jesli nawet to stary w tym porownaniu to przegiales zdeka.......

Chodzi mi po prostu o to jaka glupote walnales...
a i wogole to EOT gadki z toba

Old Post 15-07-2001 22:03
[FPP]MajeS
Guest

tak blo mastah - sorki ze w ogole dodaje posty w twoim temacie...

EOT rowniez z mojej strony...

Old Post 15-07-2001 22:12
DZASKUL
Combat (Death Knight)

I tym milym albo i nie akcentem konczymy dyskusje Blo vs Majes, Wiecej szczegolow pod numerem 0 700 i 8 zer. koszt polaczenia 2zl +vat (vat 30zl)

A emulatoreki to jest ciacho bawilem sie na N64 i bawie sie nadal jak by co to Blo na priv'a chyba ze chcesz zadac ogolne pytanie

I ja lubie kolojowe gly i kocham Dragon Ball i Hentai i Komisky i Blair with project 1 (film) i #@$@# (cenzura film tylko dla doroslych ) Oczywiscie takie kolorowe gry zagram raz (1,2,3 or 4 h) poczym kasuje gdyz sie szybko nudza , nie ma to jak destrukcja itp itd.

P.S (nie na temat ale co mi tam ) jak ktos ma komiksy na dysku niech da znac na priv, w celu wymiany itp itd. i jak ktos zna ftp skad mozna sciagnac to tez niech da znac.

Old Post 15-07-2001 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

blo miec komiksy... juz z 3 plytki i czwarta sie robic, pytac na ICQ

pierwsze pytanie na temat zabawy z emu n64 DZASKULa - jaki masz sprzecior i czy probowales na jakims emu uruchomic Mortal Kombat Mythologies

MajeS - o ***** stary..... ***** Cie?

Old Post 15-07-2001 23:24
[FPP]MajeS
Guest

A mowiles EOT gadki ze mna...

Old Post 16-07-2001 08:19
CE3RDE
Just do it.

Hyhy ja tam mam emulowana na peceta gre pt:"Virtual life with Jenna Jameson" i nie narzekam,wrecz przeciwnie bardzo mi sie ona podoba

Ps.blo jakie ty miec komiksy? moze przeslac mi cos na maila?

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 16-07-2001 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

blo miec duza ilosc skanow komiksow. blo spisa robic juz od 3 miesiecy bo OGO blo o to prosic ale blo sie nie chciec

Old Post 16-07-2001 22:17
DZASKUL
Combat (Death Knight)

Komiksy ja byc pierwszy

Sprzecior duronek 700 kreciol 800 , ram 128, riva tnt2

Mortala nie uruchamiac dac namiary sciagnac i sprobowac uruchomic.

Giery z 64 nawet nawet poczatek czasami trudny ale jak juz pojdzie to juz chula.

Old Post 16-07-2001 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

er ja mam c433 [ale na szczescie zamierzam w ciagu trzech miechow na min. proc 1Ghz zmienic] i jak juz jakas gra pojdzie dobrze, tzn. nie widac problemow z wyswietlaniem grafy to dzwiek sie kaszani - przerywa i wogole

Mortal M lezy sobie na ftp://194.204.169.234

Old Post 16-07-2001 22:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions