Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Operation Flashpoint > Medal of Honour, czyli...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
45acp
Skilled (Knight)

Red face Medal of Honour, czyli...

Medal of Honour, czyli JA CHCE MODA NORMANDY 1944!!!

Niedawno sprawiłem sobie MoH:AA, niestety po OPF żadna gra FPP mnie już nie chce ruszyć.
Owszem MoH trzyma klimat (nawet bardzo dobrze), ale w porównaniu do OPF to przecież głupie arcade!
Teraz nie moge sie doczekać moda Invasion Normandy!
Mam nadzieje, że dorobie sie SDI, zanim wyjdzie bo to pewnie będą dziesiątki MB do ściągnięcia.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2002 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 45acp Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 45acp Znajdź więcej post'ów przez  45acp Dodaj 45acp do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 45acp prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KraVeN
Guest

Talking aha

masz racje MOHAA ma swoj klimat jest zajebista w sp w mp tez calkiem niezla (gralem tylko na demie) ale bylo coooooool jedyny minus mohaa to ze jest ZBYT KROTKA

Old Post 07-02-2002 16:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Grałem w demko sp i mp mohaa. Całkiem, całkiem ale po demie opf miałem ochotę na pełną wersję. Mohaa chyba sobie odpuszczę.

Old Post 08-02-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
45acp
Skilled (Knight)

Właśnie doszedełem w MoH AA do sławetnej misji, czyli desantu na plażę Omaha. Heh, to było cuś pięknego te smugowce, odgłosy rykoszetów, szrapnele, tego jeszcze w grach nie było.

Niestety, właśnie tu najbardziej uwidoczniły się róznice między MoH, a OPF na niekorzyść tej pierwszej oczywiście.
Scenariusz tej misji w MoH jest liniowy aż do bólu, nie możesz np. postrzelić swojego (choć czasami aż sie oto prosi blokując ci drogę), ponieważ musi on wypowidzieć w danym momencie swoją kwestie.
Unikanie ognia mg42 z bunkrów rzypomina ideę jakiejś platformówki, jak już to rozgryziesz to nie ma na ciebie mocnych.

W OPF żadna misja nie wyglada 2 razy tak samo, choć by była zaplanowana w najdrobniejszych szczegółach.

Old Post 08-02-2002 21:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 45acp Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 45acp Znajdź więcej post'ów przez  45acp Dodaj 45acp do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 45acp prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KraVeN
Guest

Wink aha

Masz racje MoHAA to taka arcadowka ale jednak nawet OF nie dal mi tyle uciechy co OMAHA ta mapa rules w mp tez jest calkiem halo ja osobiscie czekam na moda normandy ale jak tego nie ma siedze i **********m w MOHAA (tez oczywisice

Old Post 09-02-2002 16:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
45acp
Skilled (Knight)

Heh, powiem tak najwiąkszą frajdę w FPP sprawiają mi:
1 OPF!!!
2 Delta Force 1
3 MoH
MoH w dziale quake'owatych nie ma sobie równych!!!
No chyba, że ktoś jest zapalonym counterstrike'owcem, ale to inna sprawa.

Old Post 09-02-2002 22:39
Mierzej
Skilled (Knight)

Ogólnie to rządzi OFP, ale w multi RTCW. To on w dziale "quake'owartych" jest najlepszy (cały czas mówię o multi).

Old Post 09-02-2002 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mierzej Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mierzej Znajdź więcej post'ów przez  Mierzej Dodaj Mierzej do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mierzej prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:41.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions