Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Liga Sgl Uwaga
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Liga Sgl Uwaga

Dziś nie było rozgrywek ponieważ server nasz został przez kogoś zatakowany może to każdy ze slizgu podwierdzić i stronka nie działa i server też ja w tym momęcie nic nie moge zrobić jutro powinna liga ruszyć sprawdzajcie strone www.kafe-slizg.pl/cs tam będą wszsytkie informacje daty waszych spotkań i itp. SPRAWDZAJCIE CODNNIENIE JUTRO POWINNA DZIAŁAć.

JUTRZEJSZE MECZY NIE MA A PO JUTRZE GRA 13-14 Grupa
13. o 17:00
14. 0 19:00
Grupa 13.

-ZSF
-rowna się
-DF
-XIRTAM
-GSSG
-NBK Squad

Grupa 14.

-mobb
-DS
-GryNet
-Tempest
-CS
-CS JUMA CLAN

Sprawdzajcie strone uruchomimy ją jak najszybciej jak nasz admin główny skończy robić server.

A do tych co mają pretensje to nie radze odchodzić bo nagrody będą wysoki.
Reklama będzie na wp.pl.
Z Logitechem kończymy rozmowy AMD też już jest bliskie zgody interia już się zgodziła
Warhead ma plany porozmawiać Wojskim Polskim.

To nie moja wina nie obieżdzajcie mnie za to bo już mam tego doś jak słysze trapper to trapper tamto.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ta stronka nie dziala juz do kilku dni , lipa ta cala twoja liga !! Zabrales sie za cos co cie przerasta !!!! Troche realizmu !!!

Old Post 03-02-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

co za zainteresowanie topiciem
a co do $lizgu jeszcze nasz klanik sie nie zapisal a to z tego wzgledu ze jest nowy ,ale mam nadzieje ze go poznacie z dobrej strony , jest w nim znany wam KorN

POzdro

Old Post 03-02-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

Hmmm Moj klan [-=BD=-] Jest w grupie 12 a do dzis nie wiem kiedy gramy ? Na stronie nie było terminazu dla grupy 12 ? Nie dostałem tez zadnego maila od ktoregos z organizatorow.

Old Post 03-02-2002 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

phy

paranoja ja nie wiem jak wogole taki klan jak Slizg istnieje boze ..

Old Post 03-02-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

od razu wiedzialem, ze trampek cos s*******i

Old Post 04-02-2002 06:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

Re: phy

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
paranoja ja nie wiem jak wogole taki klan jak Slizg istnieje boze ..

Neck zachowaj swoje opinie na temat klanu do siebie. Opiniuj lige. Liga pamietaj jest robiona przez trampka nie przez SLIZG klan cs my tylko mu czasami pomagamy . Wiec twoja wypowiedz nie byla na miejscu.

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Old Post 04-02-2002 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

PROSZE szanowne towarzystwo o olanie trapera. Traper jeszcze raz sie wypowiesz o czyms co nie jest w 100 % pewne sam sobie wszystko organizujesz. Skad ta wp.pl ?
Klan SLIZG czasami pomaga traperowi a nie jest wspolorganizatorem ligi.

Pozdro

i wszystko jasne .... czasami ciemne ... a czasami z korzonkami .... a |||Szkrable||| to moja pasja

Old Post 04-02-2002 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

DOBRA JA ZAMIASt ROBIĆ TO JAK TRZEBA ROBIE TAK :
DZIELE 105 klanów na 4 grupy
Grup1
32
Grupa2
32
Grupa3
32
Grupa4
9
Zasada drabinki.
I z każdej z tych grup przyjeźdza na finał jeden klan

Old Post 04-02-2002 10:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaTa!
Training (Enforcer)

.

Old Post 04-02-2002 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaTa! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DaTa! Znajdź więcej post'ów przez  DaTa! Dodaj DaTa! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaTa! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 1 Liga jest prowadzona tylko przez moja osobe.
- 2 Teraz jako że na mnie napadacie to ja zmieniam reguły na tuniej.
- 3 razy po 32 klany zasada drabinki "bez loosers braket" i jeden team z każdej drabinki do SLIZGu na finał przyjedzie.
- 4 To moja dezyzja bo niechce konkurować z cs.pl liga "bo napewno bym przegrał "
- Jak macie pytania jak zrobiłem 32 to luknijcie na wynik losowania grup.

Pierwsza 32.

1-PointNet
2-zO
3-PBT
4-SPU
5-DeBeNet
6-SMARTIA
7-Hezbolah
8-Freedom
9-Apocalipsa
10-Dewizjon 303
11-USL
12-Nozowniki
13-Ground Zero
14-NFU
15-Outiaws
16-Ic
17-White River Clan
18-Lamas
19-SlizG|2D|
20-Marines
21-BANITA
22-KLIN
23-Kler
24-FBI
25-Null
26-NDW
27-Rispekt
28-r.Soprano
29-KT
30-CHATKA
31-SlizG|3D|
32-NIGGAZ

Druga 32.

1-SSSS
2-LegioN
3-YES
4-anthrax
5-SlizG|DZD|
6-IM
7-Veni,Vidi,Vici
8-PLUS
9-FX
10-OST
11-Cool
12-fang
13-time2die-4ever
14-CH
15-quest
16-1410
17-Sphere^Slv.
18-SMB
19-WcW
20-SC
21-CoolNet
22-Shenron
23-Green_team
24-SPEC
25-FMR
26-RedPoint
27-Ubique
28-AOD
29-Sphere^Gld.
30-110 DSD
31-BOOM
32-HRT

Trzecia 32.

1-Sphere^Int.
2-Hapacze
3-BOR
4-BD
5-Wariors
6-STER
7-BC
8-silmarillion
9-ZSF
10-rowna się
11-DF
12-XIRTAM
13-GSSG
14-NBK Squad
15-mobb
16-DS
17-GryNet
18-Tempest
19-CS
20-CS JUMA CLAN
21-SlizG|1d|
22-AC
23-BRO
24-Cela
25-WO
26-Pretorians
27-US
28-Area 51
29-BR
30-TheVa
31-P12
32-NKWD

Osobna Grupa

1-NR
2-PL
3-GGS
4-Cs_maters
5-EMPIRE
6-DOT
7-3RD
8-nG^

wszystko będzie na stronie www.kafe-slizg.pl/cs jak tylko kajtek naprawi serwer

Old Post 04-02-2002 15:10
ViV
Skilled (Knight)

Sam organizujesz. Sam bys sobie dupy nie podtarl. A moze sam sedziujesz jeszcze mecze ? Sam drabinke robiles ? Mimo ze klan SLIZG nie jest organizatorem tej ligi czy teraz jak sie to nazywa to absorbowales czas ludziom ktorzy pomagali ci dlatego zeby ta liga znowu czyms SLIZG owi nie zaszkodzila. Starali sie jak mogli by to co ty stworzysz mialo rece i nogi. Nie ciskaj sie tak ze sam bedziesz robil bo jak umiesz prawie samodzielnie to pokazales. Teraz cokolwiek bedzie robione w tej "ekstra klasie" bedzie przechodzilo przez nasze rece bys sie znowu z czyms nie wyglupil. Jka napisalem mam dosyc juz wieszania psow na slizg a dopoki jestes w klanie SLIZG i tak sie wpisujesz na dzien dzisiajszy nic samodzielnie juz nie zrobisz ja sie o to postaram juz.

Pozdro

Old Post 04-02-2002 15:38
ViV
Skilled (Knight)

Sam organizujesz. Sam bys sobie dupy nie podtarl. A moze sam sedziujesz jeszcze mecze ? Sam drabinke robiles ? Mimo ze klan SLIZG nie jest organizatorem tej ligi czy teraz jak sie to nazywa to absorbowales czas ludziom ktorzy pomagali ci dlatego zeby ta liga znowu czyms SLIZG owi nie zaszkodzila. Starali sie jak mogli by to co ty stworzysz mialo rece i nogi. Nie ciskaj sie tak ze sam bedziesz robil bo jak umiesz prawie samodzielnie to pokazales. Teraz cokolwiek bedzie robione w tej "ekstra klasie" bedzie przechodzilo przez nasze rece bys sie znowu z czyms nie wyglupil. Jka napisalem mam dosyc juz wieszania psow na slizg a dopoki jestes w klanie SLIZG i tak sie wpisujesz na dzien dzisiajszy nic samodzielnie juz nie zrobisz ja sie juz o to postaram .

Pozdro

Old Post 04-02-2002 15:38
TRAPPER
TRAPPER

Re: Liga Sgl Uwaga

Tu macie pierwszą 32 rozpisaną na drabince

Old Post 04-02-2002 17:56
Cali
słodki chłopak :]

juz nawet wiem kto wygra w pierwszym skladzie

Old Post 04-02-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

No Trapper, przegiąłeś... durniejszego systemu już chyba nikt nie mógł wymyśleć.

Old Post 04-02-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking A to druga 32

To druga 32

Old Post 04-02-2002 18:33
TRAPPER
TRAPPER

Trzecia 32

Trzecia 32

Old Post 04-02-2002 18:54
TRAPPER
TRAPPER

A tu 4

A tu 4

Old Post 04-02-2002 18:55
Cali
słodki chłopak :]

Człowieku bo sie doigrasz kiedyś....

Old Post 05-02-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

....ja na miejscu trappera juz dawno zucilbym to wszystko w cholere...chlopak sie stara...chce nam lige zrobic a za wszystko dostaje tylko po dupie...wezcie troche wyluzujcie.... Nie wiem co za akcje trampek wam odstawiea w tym slizgu, ja pisze tylko na podstawie jago staran i wypowiedzi na lamach tego borda...byc moze nie powinienem sie odzywac, ale wydaje mi sie dziwne ze kazdy jego post odnosnie ligi ( inie tylko) ktora z takim poswieceniem przygotowuje od paru miechow spotyka sie tylko z glupimi komentarzami...

Tak oto eustachy stanol w obronie biednych i ucisnionych..

Old Post 05-02-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
v1rus
Training (Enforcer)

Re: Re: Liga Sgl Uwaga

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Tu macie pierwszą 32 rozpisaną na drabince

A ja mam teraz pytanie ktore nie nawilelo sie chyba tylko mi:
Kiedy gramy pierwsze mecze ?

Old Post 05-02-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil v1rus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do v1rus Znajdź więcej post'ów przez  v1rus Dodaj v1rus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać v1rus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Angry

TRAPPER... czy nie myslisz ze ten board nie jest miejscem omawiania zasad ligi i ich zamieszczania? Mysle, ze do takich rzeczy jest potrzebne a) odpowiednie forum b) odpowiednia strona, a nie ogolno dostepny board, ktory na pewno nie sluzy do omawiania takich rzeczy...

Old Post 05-02-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions