Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > 4Beginners > No fajnie fajnie....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Exclamation No fajnie fajnie....

Czemu nikt tutaj nie pisze , jest wielu poczatkujacych graczy w Polsce ( ja sie jeszcze do nich zaliczam) , wiec gdyby cos pisali tutaj mozna byloby dowiedziec sie cos o nich , jakas baze beginnerow zrobic czy cos takiego, i jakby co podgladac ich gre na serwerach , mowic im co robia zle a co dobrze i obserwowac ich postepy. Podobala mi sie kiedys inicjatywa jaggeda , kiedy patrzyl jak gralem i mowil co robie nie tak.... Z tych wskazowek mozna sie wiele nauczyc.. naprawde..... Dlatego apeluje : beginnerzy z calej Polski laczcie sie !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-01-2002 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

e?

a) begginerzy nie wiedzą jeszcze o 4um ut
b) begginerzy nie są zalogowani na to 4um
c) begginerzy nie umieja zazłożyc temau, ani dodać posta
d) begginerzy nie umieją pisać

odpowiedz wybierz sam

Old Post 23-01-2002 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Re: e?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

odpowiedz wybierz sam

Wybieram odpowiedz e) begginerzy sa na etapie: co mam zrobic zeby nie krwawic i nie umieja polaczyc sie z internetem.

Prosze panstfa fryma wygral milion zlotych nie wykorzystujac zadnego z kol ratunkowych a to nam sie trafil mozg

w sumie to ja sam jestem begginer srednio zaawansowany bo jush 6 miechoof gram w ut ale i tak jestem cienki :/

Old Post 23-01-2002 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M3R1!N
Training (Enforcer)

Talking tia

to ja jestem bigginerem gram od niecalych 3 tygodni mam juz swoj klan i gram lepiej od niektorych veteranow i czego moge tu szukac ?

ps a tak w ogole to sprawdzam czy moj avatar dobrze dziala

Old Post 23-01-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M3R1!N Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M3R1!N Znajdź więcej post'ów przez  M3R1!N Dodaj M3R1!N do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M3R1!N prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: tia

quote:
Napisane oryginalnie przez M3R1!N

ps a tak w ogole to sprawdzam czy moj avatar dobrze dziala

a jak ma dzialac?

Old Post 23-01-2002 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fryma
Combat (Death Knight)

Question

tak wogule co to jest avatar ? ( w koncu to dziual begginers no nie ?

Old Post 24-01-2002 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fryma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fryma Znajdź więcej post'ów przez  Fryma Dodaj Fryma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fryma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M3R1!N
Training (Enforcer)

Talking

no wiec avatar to ...
nie wyglupiajmy sie PP

Old Post 24-01-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M3R1!N Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M3R1!N Znajdź więcej post'ów przez  M3R1!N Dodaj M3R1!N do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M3R1!N prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Re: e?

quote:

odpowiedz wybierz sam

Ja bym napisal tak:
a) begginerzy nie są zalogowani na to 4um
a) begginerzy nie umieja zazłożyc temau, ani dodać posta
a) begginerzy nie umieją pisać

Tutaj: ........ jest miejsce na twoja odpowiedz

Old Post 03-02-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: e?

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4

Ja bym napisal tak:
a) begginerzy nie są zalogowani na to 4um
a) begginerzy nie umieja zazłożyc temau, ani dodać posta
a) begginerzy nie umieją pisać

Tutaj: ........ jest miejsce na twoja odpowiedz

wybieram odpowiedz a) czyli wszystkie

Old Post 07-02-2002 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Wlasnie o to mi chodzilo

Old Post 07-02-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Re: Re: tia

quote:

a jak ma dzialac?

normalnie. może chu.jowo wyglądać

Old Post 24-02-2002 08:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

moze ch#### wygladac, ale za to zaje#### dzialac albo wrecz przeciwnie

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 24-02-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

ej ja tez jestem newbie
czy kto moze mnie popodgladac i powiedziec co robie zle?:>>>
choc moja kobieta mowi ze wszystko robie swietnie to jednak chce sie pouczyc od mastahow:>>>>>>>>>>>>

Old Post 25-02-2002 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

ucz sie odemnie!

Old Post 27-02-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

sorki ze tutaj, ale tak mi sie w oczy rzucilo: shadow - ty serio jestes z nowego targu ???? :OOOO

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 27-02-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
ucz sie odemnie!

nie! ode mnie!

Old Post 27-02-2002 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[JP]Shadow
***uwka i tyle

No a ty?

Old Post 27-02-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [JP]Shadow Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [JP]Shadow Znajdź więcej post'ów przez  [JP]Shadow Dodaj [JP]Shadow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [JP]Shadow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

a no tak sie sklada ze w tych okolicznosciach musze odpowiedziec: tak ! a konkretnie - okolice "blaszakow"

sxn | blog

Old Post 27-02-2002 23:05
[JP]Shadow
***uwka i tyle

hyhy!Ja swojego położenia nie zdradzam

Old Post 28-02-2002 08:07
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
ej ja tez jestem newbie
czy kto moze mnie popodgladac i powiedziec co robie zle?:>>>
choc moja kobieta mowi ze wszystko robie swietnie to jednak chce sie pouczyc od mastahow:>>>>>>>>>>>>

A tak wogóle to o jakiej grze mówimy?

Old Post 28-02-2002 19:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions