Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Serwery > nowy serwer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Talking nowy serwer

siemacie chcialem poinformowac ze postawilem na swoim laczu serwer i mozna na nim juz grac ping jest jak na coolnecie a moze nawet i lepszy tyle ze na razie bylo tylko kilka osob i chce sprawdzic jak sie bedzie zachowywal przy wiekszej ilosci ludzi jezeli wszystko bedzie dobrze to postaram sie zeby dzialal prawie 24 na dobe a , jeszcze mam prosbe do kogos kto sie zna na serwerach zeby dal mi kilka potrzebnych komend i jakies rady .

adres: 212.76.46.192:27960

pozdrówki

a zostawilem opcje ze jak ktos chce to moze zmieniac poprzez glosowanie gametype . nara

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-02-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Thumbs down niebardzo :/

fajnie ze powstaja nowe servery urbana, wazne ze ludzie probuja, ale do coolnetu to temu serverowi wiele brakuje... moze w wieczornych godzinach bedzie lepszy ping, ale popoludniu to tam jest laguna :/

Old Post 07-02-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Smile hmm

zalezy komu bo niektorzy maja dobry ping a poza tym on jest postawiony amatorsko jak ktos mi pomoze to bedzie lepiej lagi na nim maja tylko ci co maja lagi wszedzie ale im juz nic nie pomoze

Old Post 07-02-2002 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
zalezy komu bo niektorzy maja dobry ping a poza tym on jest postawiony amatorsko jak ktos mi pomoze to bedzie lepiej lagi na nim maja tylko ci co maja lagi wszedzie ale im juz nic nie pomoze

ja tam na ping za bardzo nie narzekam ... mam ciagle w granicach 100 - 120 i takie małe lecz troszkę wyczuwalne laggi.

Old Post 12-02-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions