Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Pogaduszki
www.madtrack.prv.pl
You do not have permission to vote on this poll.
Moje codzienne zroodlo informacji 0 0%
Wchodze po to zeby cos sciagnac 0 0%
Oby tak dalej mad 3 42.86%
Spoko, ale to nie to 4 57.14%
W sumie: 7 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

Talking Pogaduszki

Witam wszystkich i wesolych swiat
Na poczatek chcialbym Was zapytac czy graliscie w dooma 3 Alphe zebym mial jakis punk zaczepienia

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-12-2002 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madtrack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madtrack Znajdź więcej post'ów przez  madtrack Dodaj madtrack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madtrack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

Question

musze czekac na swoj avatar czy powinien pojawic sie od razu ?
( wybralem z dysku bo ze strony nie chcial sie przyjac )

Old Post 24-12-2002 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil madtrack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do madtrack Znajdź więcej post'ów przez  madtrack Dodaj madtrack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać madtrack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

No, awatar widać, że działa :P
A w alphe grało się grało, ale tylko z ciekawości, sprzęt nie pozwala normalnie pograć.

Old Post 25-12-2002 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

win

no teraz widac wszystkie avatary nie mialem ustawionej jednej rzeczy w opcjach

Ja gram na 850 i przeszedlem dooma chyba 10 razy ciagle rozkminiajac ten przerazajacy swiat nie moge sie doczekac fulla a z fullem multiplayera ahhh bede gral w to dzien i noc

P.S. mowili do was zombi ludzkim glosem dzisiaj ?

Old Post 25-12-2002 00:38
d4
* d r u n k *

Cośtam taki jeden zaczoł chabąściś ale poczęstowałem go z gl i tylko coś zachlobotało na koniec ;>

Old Post 25-12-2002 01:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

ale nie reklamuj u nas swojej strony oka?

Old Post 25-12-2002 07:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ale nie reklamuj u nas swojej strony oka?

89.90 +vat i mozna

Old Post 25-12-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
[...]
A w alphe grało się grało, ale tylko z ciekawości, sprzęt nie pozwala normalnie pograć.

skad ja to znam

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 25-12-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

GRalem a alfe ale krotko bo u kumpla bo mi sprzet nie pozwalal . Ogólnie spoko ale ja nadal nie widze tam nawet polowy tego co dal mi AvP2 . No ale to tech wersja wiec nie wybzydzam . Zrobili ja tylko zeby pokazac troche screenow i jak dzialaja nowe mozliwosci engina. Czysta technika. Mam nadzieje ze koles odpwoiedizalny za kilmat i fabule jest fachowcem .

btw - chamski numer z ta ankieta . Stronka jest faktycznie dobra ale niewlaz nam tu na glowe . Jak chcesz reklame to wejdz na fpp.pl i tam jest taki dzial raklama...

Old Post 25-12-2002 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

Talking sorx & tech demo :)

no w sumie... sorry za ta ankiete... jak moge odkupic swoj pazerny uczynek ?

jarzabek ---> doom3 tech demo 0.05 jest hehehehe ( no comments ) gdzie to dorwales ale wal poszedl po calosci niezly Na poczatku czytam czytam oooo tech demo i to 0.05 )
Moje emocje spotegowalo to ze gdzies czytalem ze demo dooma 3 ma wyjsc za 2 tygodnie oczywiscie zaczalem wylewac bo to sraka w kake Ale zastanawialem sie jak to moglo ujsc mojej uwadze ze tech demo jest juz na necie a ja nic o tym nie wiem
No to postanowilem zobaczyc
Klikam w ten wypasiony link " Sciagnij DOOMA 3 " czy jakos tak hehehe i cos za szybko sie sciagnelo ( czyzby moje lacze bylo takie szybkie ? ) lookam a tam doom.exe ... mysle " pewnie qrde zle cos sie sciagnelo " sciagam jeszcze raz to samo
odpalammmmm
LOOOOOOOL !

reszte mozecie zobaczyc w komentarzach

hahaha jarzebaek gratulacje za to !!! rozje*lo mi moozg

Old Post 25-12-2002 22:16
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

czytajcie i smiejcie sie... bo to naprawde juz PRZESADA myslalem ze od kopa ludzie zajarza ale widocznie te " zmiany w wersji 0.05 " tak zamacily im we lbach ze szkoda gadac...

http://forum.tweak.pl/viewtopic.php?t=17628

Old Post 26-12-2002 11:03
Lucas
esports.pl

Re: sorx & tech demo :)

quote:
Napisane oryginalnie przez madtrack
Klikam w ten wypasiony link " Sciagnij DOOMA 3 " czy jakos tak hehehe i cos za szybko sie sciagnelo ( czyzby moje lacze bylo takie szybkie ? ) lookam a tam doom.exe ... mysle " pewnie qrde zle cos sie sciagnelo " sciagam jeszcze raz to samo
odpalammmmm
LOOOOOOOL !

A co tam jest - bo nie moge sciagac - bo o jakies chaslo pyta...

Old Post 26-12-2002 11:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

jakie haslo u mnie wszystko dziala :/ ale jak rozpakowujesz zipa?

Old Post 26-12-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
jakie haslo u mnie wszystko dziala :/ ale jak rozpakowujesz zipa?

No jak klikam to chce haslo - moze ftp byl zawalony (tak to w DAPie wychodzi)...

Old Post 26-12-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

to wylacz monitoringa i sciagnij normalnie explorerem bo to 9kb wazy ....

Old Post 26-12-2002 23:07
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

Angry

Lucas zaraz Ci podjade dzialajacym linkiem bez zadnych hasel...
DownloaD

huh wiecie co bym teraz zrobil ??????
skopcil bym szluczka
a nie skopce bo all sklepy zamkniete dzisiaj

Old Post 26-12-2002 23:19
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez madtrack
Lucas zaraz Ci podjade dzialajacym linkiem bez zadnych hasel...
DownloaD

Ale wyspas

Old Post 26-12-2002 23:26
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

Talking

Zobaczcie to hahahahahahAHHAHAHAHAHAHA ja wymiekam HAAHAHAHHAHAHAHAHAH bram bri braa bram brim din din braam hahHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Old Post 27-12-2002 00:31
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Talking

Czyz nie jest to niezbity dowod na to,ze DOOM podbil i nadal podbija serca nasze?
Pozdrawiam wszystkich Marines.
JOU!

Old Post 27-12-2002 03:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JEDI KING
Guest

:)

chyba tak.... ja się nieźle ubawiłem przy tym doszedłem do 14 na hard A teraz chciałbym wielce podziękować madtrackowi !!!
Wielkie dzieki !!! On wie za co mu dziękuje

Old Post 28-12-2002 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
89.90 +vat i mozna
lub ewentualnie 50 zl do mnie na lewo

Old Post 28-12-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

cos podejzewam ze te screeny ktore sa dowodem wilekich osiagow moga byc podrabiane...

Old Post 28-12-2002 21:36
JEDI KING
Guest

eloooooo

CZe ludzicha !! podajcie linka do jakiegoś programu w którym moge tworzyć grafike 3D np. jakieś postacie itp. a i jeśli macie jakiś program do modów terz dajcie

Old Post 30-12-2002 15:43
[FPP]Lipas

Re: eloooooo

quote:
Napisane oryginalnie przez JEDI KING
CZe ludzicha !! podajcie linka do jakiegoś programu w którym moge tworzyć grafike 3D np. jakieś postacie itp. a i jeśli macie jakiś program do modów terz dajcie

a nie sadzisz, ze jeszcze nieco na to za wczesnie ??

a jak chcesz tworzyc modele, to poprobuj z 3D Studio Maxem albo Poserem.

Old Post 30-12-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JEDI KING
Guest

a czy te programy można sciągnąć z neta ?? i mi chodziło o program do robienia modów do byle jakiej gry

Old Post 31-12-2002 10:48
[e!]MWK
l ll l l lll ll l lll ll

Talking 2003

Szczesliwego Nowego Roku 2003 to all ya ppl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JOU!

Old Post 02-01-2003 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [e!]MWK Znajdź więcej post'ów przez  [e!]MWK Dodaj [e!]MWK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [e!]MWK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Re: eloooooo

quote:
jak chcesz takie rzeczy to zapraszamy na board hardware/software - tam cos na pewno na ten temat znajdziesz

Old Post 04-01-2003 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas

quote:
a czy te programy można sciągnąć z neta ?? i mi chodziło o program do robienia modów do byle jakiej gry

modziki, to sobie piszesz w C lub w notatniku a potem kompilujesz i jazda.

Old Post 05-01-2003 03:06
madtrack
-o00o-(@!@)-o00o-

nowy proc :))

Qpilem sobie Athlonka 1,7 ( komp wykrywa go jako unknown processor type 1666 MHZ przez stara plyte glowna ) Alpha chodzi na wypasie )) Troszeczke czasami przycina ale to juz wina GF2 i 256 ramu jednak ten sprzet nie jest wystarczajacy by chodziaz w 80% nacieszyc sie urokami dooma Bede musial zmienic grafe, plyte glowna i ramy na DDRy A gdzie $$$ ??? ( zawsze ich brakuje gdy sa potrzebne Mam nadzieje ze swoje plany zrealizuje gdy nadejdzie ten sadny dzien i nastapi zaglada w postaci premiery

Old Post 24-01-2003 20:52
sh4d3
Guest

Exclamation

unknown bo to nowa seria a 1666 bo juz go slawus podkrecil )))

WASSSAP MAD i cala reszta ktorej jeszcze nie znam

tu mnie jeszcze nie bylo ale mysle ze bedzie milo

Old Post 24-01-2003 22:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:20.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions