Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Half-Life > Day od Defeat > IP serwerow
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Question IP serwerow

Znacie IP serwerow DOD ? Mam prosbe ja mam tylko 2 serwow , moglibysice sypnac tutaj Ipekami jakie macie ?

MSN [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-02-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

DULI : 156.17.98.2:27015

Coolnet: 217.153.33.33:27015

STER: 150.254.215.201:27015 (ostatnio coz zadko wlaczony)

Klub13 : 213.76.129.12:27016 (na tym gralem tylko 2 razy i wylaczyli )

wiecej nie mam

Old Post 21-02-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Najlepiej grać przez GameSpy Arcade! Z tamtąd na Brytyjskie servery gdzie jest miodzio ping oraz przyjacielska tamosfera . No i przynajmniej przez cały czas nie słychać textuff typu: "[...] foiefnf nfeqionf da enfi wfd [...]"

Old Post 21-02-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]RoL
Najlepiej grać przez GameSpy Arcade! Z tamtąd na Brytyjskie servery gdzie jest miodzio ping oraz przyjacielska tamosfera . No i przynajmniej przez cały czas nie słychać textuff typu: "[...] foiefnf nfeqionf da enfi wfd [...]"

hehehe zaywazyliscie jakiego czlonowie (obecni lub ex) tu pisza?

Old Post 21-02-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede

hehehe zaywazyliscie jakiego czlonowie (obecni lub ex) tu pisza?

czego czlonkowie?
Pewnie chodzi ci o klan.
SPECNAZ.
Nie jestes jedenym spostrzegawczym. =)

Old Post 21-02-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

a czy możecie podać tutaj jakies lepsze zagraniczne IP ????

Old Post 22-02-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Pisza 3 aktualne SPECNAZ (esede rol i ja) smirnoff jest nadal w SPECNAZ ale nie gra a Vik to juz nie wiem co znim jest.
RoL tez zacznij grac w CS.

Old Post 25-02-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Ale ja nabijam te posty jeszcze tylko 1 i 100

Old Post 25-02-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Mam 100 post ] (ale ham zemnie)

Old Post 25-02-2002 10:19
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Neck.......idz się utop !!!

Old Post 25-02-2002 16:20
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

ej Smir to moj txt! oj nek nek, statsiarzu bo cie z klanu wywale!!!
a co do VIK'a i RoL'a to oni zamiast w CSa to graja jeden w DoD'a a drugi w rtcw .. brzydaki

Old Post 25-02-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
ej Smir to moj txt! oj nek nek, statsiarzu bo cie z klanu wywale!!!
a co do VIK'a i RoL'a to oni zamiast w CSa to graja jeden w DoD'a a drugi w rtcw .. brzydaki

Nazywaj to sobie jak tam chcesz... Ale ja nie jestem człowiekiem organiczonym tylko do jednej gry... CS... Tylko chce wszystkiego spróbować. A tak poza tym to do gier w które gram możesz także DoDać WarCraft III bete .

Old Post 25-02-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:

Nazywaj to sobie jak tam chcesz... Ale ja nie jestem człowiekiem organiczonym tylko do jednej gry... CS... Tylko chce wszystkiego spróbować. A tak poza tym to do gier w które gram możesz także DoDać WarCraft III bete .

jestes ograniczony wolis RTCW od DoDa
a tak wogole to ja gram i w to i w to ale board cs jest nudny wiec wole tu a poza tym tu tak znajomo a poza tym na naszym boardzie nic sie nie dzieje

Old Post 25-02-2002 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:

jestes ograniczony wolis RTCW od DoDa
a tak wogole to ja gram i w to i w to ale board cs jest nudny wiec wole tu a poza tym tu tak znajomo a poza tym na naszym boardzie nic sie nie dzieje

EeeeEEEeEEEeee... Sam jesteś ograniczony Wolf to gra taktyczna a DoD kamperyczna . Ale pokampić też fajnie jest od czasu do czasu . (Wtedy gram w CS'a )

Old Post 25-02-2002 19:14
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

nie prawda DoD to gra realistyczna a RTCW sci-fi (ej czy mi sie zdawalo czy w tej Twojej super grze alianci uzywaja panzerfausta?)

Old Post 25-02-2002 19:36
[SPECNAZ]RoL
QLman

quote:
nie prawda DoD to gra realistyczna a RTCW sci-fi (ej czy mi sie zdawalo czy w tej Twojej super grze alianci uzywaja panzerfausta?)

Obie strony używają tych samych broni z tym że Aliantowi Medycy i Inżynierowie chodzią z Tomphsonem a Axisowi Medycy i inżynierowie z Mp 40. (Aliantowi Sniperzy także strzelają mauserem, ale tu nie o szczeguły chodzi .).

Old Post 25-02-2002 19:55
del
lame me

quote:

Obie strony używają tych samych broni z tym że Aliantowi Medycy i Inżynierowie chodzią z Tomphsonem a Axisowi Medycy i inżynierowie z Mp 40. (Aliantowi Sniperzy także strzelają mauserem, ale tu nie o szczeguły chodzi .).

wiadomo, mauser jest da_best, nawet dekadentische amerikane z niego strzelaja

Old Post 11-03-2002 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

RECON 62.233.170.200:27015

Old Post 12-03-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions