Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Czy to jakieś taboo?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Czy to jakieś taboo?

Czy moj poprzedni temat to jakieś tabu? Że go się tak szybko zamyka. Dajcie sie wypowiedzieć innym.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-02-2002 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Mysle że podobnie jak Hunter jesteście zdenerwowani i próbujecie zwalic wine porazki na sędziego. Rzeczywiście ten mecz dla naszych 2 drużyn był najważniejszy. Wiedzialy to oba teamy, starajac sie jak najlepiej przygotować do pierwszego trudnego meczu. No coż wynik jest taki jaki jest, a złożyło się na to wiele czynników o których nie będę teraz mówił, ale podkreślam jeszcze raz że sędzia wykonywał swoją pracę bez zarzutów, znosząc fochy obydwu zespołów. Taka jest moja opinia.
Pozdrawiam,

Old Post 23-02-2002 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Racja mecz był trudny, ważny dla obu klanów.
Rozumiem też rozgoryczenie IC.
Sędziowie popełnili na poczatku błąd z życiami.
Ale przecież błądzić jest rzeczą ludzką a sędzia tez człowiek
Pozatym sądzę iż nie była ona znacząca.
Runda która miała zostać powtórzona potoczyła się zbyt szybko żeby ktokolkiek zdażył zginąć 10 razy.
Fakt jednak można było błędu uniknąć i trzeba na takie rzeczy zwrócić uwagę na przyszłość. Ale na takie drobne przeoczenie nie można reagować : Że sędzia stronniczy.
Moim zdaniem ( przychyle się do posta Allana ) sędziowie staneli na wysokości zadania, znosili narzekania obu teamów i ich krew nie zalała ( choć któż to wie ? )
No dobra kończę nudzić.
Życzę powodzenia Iron Crossowi powodzenia w następnych meczach a sędziom mniej takich sytuacji.

Old Post 23-02-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Moj wpis spowodowany byl tylko i wylacznie wg mnie zenujaca forma i trescia (jak na organizatora i glownego sedziego ligi) "Podsumowania dnia" by DX. A ze kontrowerjse na temat sedziowania byly, sa i będą - to chyba oczywiste.

Old Post 23-02-2002 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Berti =||= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Berti =||= Znajdź więcej post'ów przez  Berti =||= Dodaj Berti =||= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Berti =||= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

NIe poprostu, chcialem by inni sie wypowiadali po obejrzeniu demek. To jest cos zlego? Jak sie maja wypowiadac skoro tego nie widzieli? narazie mowili obecni tam tzn sedziowie i 2 klany....... Dziwi mnie ze nie mozna bylo tego zrozumiec, tak samo jak olewanie moderatora..... Czy wy serio myslicie ze pod haslem PRL to prawdziwy PRL czy nieomylny Xeno mozecie robic sobie co chcecie? Q....? Nie przeginajcie paly.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 23-02-2002 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

a te filmiki Xeno to juz sa do pociagniecia? jak tak to zarzuc linkiem thx

Old Post 23-02-2002 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
NIe poprostu, chcialem by inni sie wypowiadali po obejrzeniu demek. To jest cos zlego? Jak sie maja wypowiadac skoro tego nie widzieli? narazie mowili obecni tam tzn sedziowie i 2 klany....... Dziwi mnie ze nie mozna bylo tego zrozumiec, tak samo jak olewanie moderatora..... Czy wy serio myslicie ze pod haslem PRL to prawdziwy PRL czy nieomylny Xeno mozecie robic sobie co chcecie? Q....? Nie przeginajcie paly.

To chyba nie bylo na temat tego co ja napisałem? Nie widze zwiazku.

Old Post 23-02-2002 23:28
DarkXenocide
Prezes Poison

TO bylo dokladnie na temat, logiczne ze tego nie rozumiesz skoro ten topik zalozyles. Napisze jesteszcze raz drukowanymi :

JAK SIE MAJA LUDZIE WYPOWIADAC SKORO NIE ZNAJA PRZEBIEGU MECZU?! (brak dem online). PO 2 TO CO ROBISZ TAK NAPRAWDE TO ŁAMANIE REGULAMINU I ZASAD FAIRPLAY- (brak dem z meczu)

Dotarlo? napewno nie.

Pozostaje mi tylko powiedziec... EOT.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 24-02-2002 01:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Berti =||=
Humble Assessor

Po pierwsze widze ze obrażanie ludzi masz we krwi; nie znize sie do twojego poziomu i nie bede sie wypowiadal na twoj temat.

Przypomne tylko tok dyskusji, za ktorym w tak "logiczny sposob podazales" :

Berti:Czy moj poprzedni temat to jakieś tabu? Że go się tak szybko zamyka. Dajcie sie wypowiedzieć innym

Berti:Moj wpis spowodowany byl tylko i wylacznie wg mnie zenujaca forma i trescia (jak na organizatora i glownego sedziego ligi) "Podsumowania dnia" by DX. A ze kontrowerjse na temat sedziowania byly, sa i będą - to chyba oczywiste.

DX:NIe poprostu, chcialem by inni sie wypowiadali po obejrzeniu demek. To jest cos zlego? Jak sie maja wypowiadac skoro tego nie widzieli? narazie mowili obecni tam tzn sedziowie i 2 klany....... Dziwi mnie ze nie mozna bylo tego zrozumiec, tak samo jak olewanie moderatora..... Czy wy serio myslicie ze pod haslem PRL to prawdziwy PRL czy nieomylny Xeno mozecie robic sobie co chcecie? Q....? Nie przeginajcie paly.

Berti: To chyba nie bylo na temat tego co ja napisałem? Nie widze zwiazku.

DX: "TO bylo dokladnie na temat, logiczne ze tego nie rozumiesz skoro ten topik zalozyles. Napisze jesteszcze raz drukowanymi :

JAK SIE MAJA LUDZIE WYPOWIADAC SKORO NIE ZNAJA PRZEBIEGU MECZU?! (brak dem online). PO 2 TO CO ROBISZ TAK NAPRAWDE TO ŁAMANIE REGULAMINU I ZASAD FAIRPLAY- (brak dem z meczu)

Dotarlo? napewno nie.

Pozostaje mi tylko powiedziec... EOT."

Pytam sie poraz x. Czy sędziemu głównemu i organizatorowi ligi przystoi komentowanie przegranego przez nas 7:1 meczu (podczas ktorego sedziowie popelnili bledy) w sposob w jaki dwoch kiboli komentuje przytłaczająca porażke drużyny z którą ich zespoł gra w lidze np (podkreslam NA PRZYKLAD) o mistrzostwo?

To i tak do ciebie nie dotrze wiec to jest mój ostatni post na ten temat.

Old Post 24-02-2002 15:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions