Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Starcraft-gra przez internet
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Starcraft-gra przez internet

chce pograc z kumplem przez net ale nie na BN przez prptokul powiedzmy TC/IPX czy mozliwe jest zeby on na swoim sdi albo ja na mojm mogl postawic serwer a on sie podlonczyl

bo na BN jaet potrzebny cdkey a my go nie mamy
niewiem czy cos takiego jest mozliwewienc prosze o pomoc w tei sprawie
(odpowiedz TAK/NIE) a jesli cos to do osoby ktora wie jak to zrobic jej namiar

PROSZE tez o odpowiedzi zgodne z tematem bo nie chce dowiedziec sie kto z kim piwo wczorei pil

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-02-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

jedyne co ci moge poradzic to, o ile tu nikt nie pomoze', to zapytanie na http://forum.battlenet.pl - u naszych znajomych od gier blizza

Old Post 28-02-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Pogral bym siebie w Stara w necie, ale moja wersja nie chce obsloogiwac batlenetu (nie wspominam juz o cd-key'u )

Old Post 28-02-2002 02:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

dzienki luknolem ten adres ale jescze troche pokopie to moze cosznaide

Old Post 28-02-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

zdaje ni sie ze to nie jest mozliwe, ale ten kto proboje nic nie traci

Old Post 28-02-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

ja jakis czas temu gralem bez zadnych problemow na pirackim SC+BW na BN i wchodzilo bez problemow. Tez mnie to ucieszylo, ale lagi byly jak cholera

Old Post 28-02-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

ja mam pirackego sc+bw i battlenet sie doprze lonczy(ł, bo jush nie gram w to) ale qmpel ktury jush dlugo gral dal mi kraka battlenetowskiego i jest kul
a co do serveruf to ja jak zakladalem to ciongle lagi przeszkadzaly co konczylo sie po kolo 3-4 minutkach grania rozlonczeniem z battlenetem... wiec u mnie sie nie oplacalo grac na swoim servie
a jak sie podlanczalem to tak 60% gier sie konczylo disconnectem z battlenetu, eh... ale to moze tylko tak u mnie sie dzialo na "ulubionym" SDI...

Old Post 28-02-2002 17:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
ja jakis czas temu gralem bez zadnych problemow na pirackim SC+BW na BN i wchodzilo bez problemow. Tez mnie to ucieszylo, ale lagi byly jak cholera

jesli tak to moze zapodasz mi ten crak albo link do niego??

Old Post 01-03-2002 22:37
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ

jesli tak to moze zapodasz mi ten crak albo link do niego??

to bez zadnego cracka!
normalnie skopiowane plytki [plyta BW w czasie gry] i hulalo
no i najnowsze patch'e ale to automatik sie sciagnie jak sie laczysz z BN

Old Post 03-03-2002 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

zeby grac na BN tza miec cdkey a ja go niem mam
lipa chyba kupie sobie orginala bo inaczei sobie nie pogram

mnie jakos nie lonczy bo podczas weryfikaci mnie odzuca

Ps moderator moze juz wyzucic topic do simieci bo wiem co chcialem wiedziec czyli do zamknienca

Old Post 07-03-2002 17:29
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
zeby grac na BN tza miec cdkey a ja go niem mam
lipa chyba kupie sobie orginala bo inaczei sobie nie pogram

to ci qfa tlumacze jak chlop krowie na rowie ze u mnie cale osiedle gra na jednym cdkey'u na BN...

Old Post 07-03-2002 19:52
CaRgOOL
Skilled (Knight)

Smile

Ja tam polecam kupno oryginala.
Starcraft +Broodwar - 49.90 zl.
To przeciez nie majatek.....

Old Post 08-03-2002 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaRgOOL
Skilled (Knight)

Odwiedz tez www.netwars.pl dzial FAQ...

Old Post 08-03-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions