Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Modele
Na jakich modelach gracie?
You do not have permission to vote on this poll.
Standardowe 32 76.19%
ModelPacki 1 2.38%
Niestandardowe 9 21.43%
W sumie: 42 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Modele

Czy podmieniacie modele w CS'ie ? (broni, postaci, zakładników?)

Z jakich stron sciagacie modele ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-03-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

ja gram na standardowych modelach, bo sie przyzwyczilem i sa bardzo wpozradku...
A jak kiedys dawno temu podmienialem modele to sciagalem je z www.cs-skins.net <----- polecam jak ktos nie zna!

Old Post 03-03-2002 14:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

podmieniac modele ? co za beznadzieja.. na niektorych serwach tak jest ustawiony antyczit, ze daje bany za zmiane skorek..

Old Post 03-03-2002 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
connan.kt
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
podmieniac modele ? co za beznadzieja.. na niektorych serwach tak jest ustawiony antyczit, ze daje bany za zmiane skorek..

za modele czy sqrki? ja rozumiem ze jak biegaja czerwoni terro i niebiescy ct to przesada ale co np. ze skoreami broni? to chyba mozna podmienic bo standardowe sa nudne....

Old Post 03-03-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Słyszałem, że jest jakiś kontroler modeli gracza (nie broni )
Tylko ciekawi mnie na jakiej to działa zasadzie ... może rozpoznaje jakoś po wielkości pliku albo cuś

Old Post 03-03-2002 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Ja mam takie pytanko co do pytań na ankiecie:
Czym sie różnią modele niestandardowe od modelpacków
Niestandardowe to te z wielkimi świecącymi głowami ? .

Old Post 03-03-2002 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

NIE niestandardowe to te które sam dobierasz, a nie tak, że rozpakowujesz już gotoą kolekcję.......

To ma taki plus że wszystko jest tak jak ci się podoba a nie tak jak wymyślił jakiś kolo który robił całe zestawy

"...Today is just another day closer to real freedom"

Old Post 03-03-2002 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|SUN|SPINACZ
Skilled (Knight)

ja zmienilem mp5 na mp5sd czyli silent cos tam ( dzwiek na ciche podmuszki z fajnym swistnienciem i zawodowy blyszczacy model - i tylko to

Old Post 03-03-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |SUN|SPINACZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |SUN|SPINACZ Znajdź więcej post'ów przez  |SUN|SPINACZ Dodaj |SUN|SPINACZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |SUN|SPINACZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
NIE niestandardowe to te które sam dobierasz, a nie tak, że rozpakowujesz już gotoą kolekcję.......

To ma taki plus że wszystko jest tak jak ci się podoba a nie tak jak wymyślił jakiś kolo który robił całe zestawy

Dokładnie

Old Post 03-03-2002 17:01
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Wink M0d3l3

ModelPacki to na przykład: CSRealism, Fusion Packi itp.
Natomiast modele niestandardowe to takie które sobie sam wybierasz, ściągasz i wgrywasz i masz tak jak ci się podoba

Old Post 03-03-2002 17:02
Al Fitto
Great Judge

Ja mam 3 płyty z modelami, ale podobno z podmiankami na necie bardziej rwie więc nawet nie próbowałem... bo itak nie ma rewelacji..., ale takto milej się z podmiankami GRA

PODMIANKI RULEZ

Old Post 03-03-2002 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez connan.kt

za modele czy sqrki? ja rozumiem ze jak biegaja czerwoni terro i niebiescy ct to przesada ale co np. ze skoreami broni? to chyba mozna podmienic bo standardowe sa nudne....

NUDNE?!?! Czloweiku gram od poczatyku ( No prawie ) Cs i zaden modlel broni nie zmienilem, przyzwyczailem sie do standardu bo sa wporzo i nie zamierzam ich wogule zmienic

GG: 1201520

Old Post 04-03-2002 09:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

kiedys gralem na podmienianych modelach a teraz doszedlem do wniosku ze to nie ma sensu a poctawowe modele sa najlepsze

Old Post 04-03-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Spinacz ten model jest ql tylko ze nie slychac jak konczy sie ammo i gdy pruja z niego do ciebie Ja mam podmienione tylko niektore bronie, np de eagle ( fajny matowy z detalami ) awm na barreta, i HE na taki fajny ze znaczkeim lawiny , no i noz na taaaaaaaaaaaka kose wydaje mi sie ze lepiej sie nia celuje

Old Post 04-03-2002 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

quote:
Napisane oryginalnie przez $hizO

NUDNE?!?! Czloweiku gram od poczatyku ( No prawie ) Cs i zaden modlel broni nie zmienilem, przyzwyczailem sie do standardu bo sa wporzo i nie zamierzam ich wogule zmienic

Calkowicie Cie popieram $hizO

Old Post 04-03-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
connan.kt
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez $hizO

o gustach sie nie dyskutuje to prawda ze podstawoy dezert jest najladniejszy ale para wyglonda jak zaostrzona kredka (takie moje zdanie)

Old Post 04-03-2002 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

gram na r_drawviewmodel 0

Old Post 04-03-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Ja uzywam niestandardowych poniewaz sa ql...stare mi sie juz przejadly

Tu macie kilka stronek:

http://gunshop.clandeadgoat.net/ - jak dla mnie najwyzsza polka
http://www.counterstrikecenter.com/ -tak jak wyzej
http://csnation.counter-strike.net/custom-section/ - dawno updatu nie bylo
http://www.cs-skins.net/ - bardzo fajna stronka z modelami
http://www.cshome.4players.de:1091/ - tu tez mozna znalezc fajne skiny
http://www.cshome.4players.de:1091/ - patrz skin of the day
http://www.games-fusion.net/ - tu tez niczego sobie modele i skinpacki

http://cs.eicus.com/ - dziwny jezyk ale tez mozna cos wporzo znalezc

http://www.counter-strike.info/ - a tu link do wszytkiego czego szukasz

Acha i chcialem dodac ze nie jestem maniakiem niestandardowych skinoff

Old Post 04-03-2002 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
gram na r_drawviewmodel 0

Jak też. Zresztą żadnych podmianek nie robię, bo jest to zabronione na turniejach, a także np. w CB. Nie można przyzwyczajać się do niestandardowych dźwięków, bo przyjdzie ci kiedyś zagrać na standardowym CS'ie i nie będziesz ich rozpoznawał.

Old Post 04-03-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Ja jestem zdania, że podkładka, jeśli dobrze zrobiona jest lepsza od orginału.. (standardu) ale tesh gram na org bo rzeczywiście niektóre dźwięki są zbyt bardzo mylące....

OGÓNIE PODKŁADKI RULEZ

Old Post 04-03-2002 19:29
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall

Jak też. Zresztą żadnych podmianek nie robię, bo jest to zabronione na turniejach, a także np. w CB. Nie można przyzwyczajać się do niestandardowych dźwięków, bo przyjdzie ci kiedyś zagrać na standardowym CS'ie i nie będziesz ich rozpoznawał.

podzielam Twoje zdanie..

Old Post 04-03-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

Gram na standardowych ale kilka razy sobie podmienilem .
Najbradziej podoba mi sie złoty dezert .
Modele sciagam z stronki UOP'u

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 07-03-2002 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Luuudzie walcie skiny wsumie to najlepiej grac na jebanszych jedno kolorowcy hswiecacych skinkach tyle ze dostaniecie za to banika ja tam wam polecam zebyscie sie zainteresowali jak tu walnac heda z deserta przez trzy sciany 3 osobom z jednej kuli ) polecam wam ta stronke http://www.geekboys.org/features.php?id=6 oczarowala mnie swoja prostota i znajdziecie tam pare fajnyc hprzydatnych thingsow !

Old Post 07-03-2002 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

ja tam jade na normalnych skinach a ta stronka jest zajebist**

GG 2637902

Old Post 10-03-2002 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Zajebicho ta stronka
Fajne cfg i demka tam sa )

Old Post 10-03-2002 16:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Modele

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Czy podmieniacie modele w CS'ie ? (broni, postaci, zakładników?)

Z jakich stron sciagacie modele ?

Ja jade na stardardzie. Kiedys wgrywalem mappacki etc. ale taka zabawa to nie dla mnie, wole sobie pograc na starych dobry modelach. Jedyne co wgrywam to SpritePack, nawet mi sie podoba

Old Post 12-03-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Wink

Ja Gram na Modelach tzn. "Klocki Lego" Sa to modele na fiecej Fps niektorym to niepasuje mi Sie to Podoba Bo mam malo fps a one pozwalaja mi wycisac o 20-30 fps wiecej . Moze to czit a moze nie sam niefiem ale Znam ludzi ktozy to uzywaja i im jest dobrze

Old Post 13-03-2002 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

to nie jest czit, na Cb jest to dozwolone

Old Post 13-03-2002 12:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez On|x
Ja Gram na Modelach tzn. "Klocki Lego" [...]

Klocki lego?? Sprytne... . A są modele Barbie?

Ps. .

Old Post 13-03-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Adax mappacki to chyba każdy wgrywa

Old Post 13-03-2002 14:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:10.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions