Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > q1dm4
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

q1dm4

czy zna ktos link (albo ma) konwersje mapy z q1 dm4 dla q3?
znalazlem na razie q1dm6, a jush bardzo szczesliwy bym byl gdyby ktos wiedzial gdzie znajde q1dm2

z gory dziekuje

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-02-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

A po kiego grzyba chcesz dm4 do q3? W q3 ta mapa to jest GOWNO (IMO of coz )

Old Post 15-02-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

chociazby po to, zeby sie przekonac

BTW prosilem o linki a nie o bluzgi

Old Post 15-02-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Nie........
Lepiej nie probowac bo mapy z q1 nie nadaja sie do q3 i odwrotnie juz probowalem (z sama dm4 nie) jak chcesz rzeznie to graj na cpm1a to chyba najlepszy odpowiednik

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 15-02-2002 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

www.q3arena.gry.wp.pl ale nie jestem pewien bo od dawna nie gram w q3 i nie mam zamiaru

you accept (reject, respect);

Old Post 15-02-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

4 posty - tylko jeden na temat....

Chlopak pyta o link do mapy a nie o opinie...

Bzdurne odp ponizej tego posta beda kasowane.

Old Post 15-02-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

Thumbs down

na wp znalazlem tylko q1dm6...

na prawde nie ma kompilacji????

Old Post 16-02-2002 01:33
weirdo
kontemplator bytu

rekonwersje dm2 i dm4 widzialem tylko do quake2

sorx, po przeczytaniu pierwszego posta myslalem ze chcesz dm6

you accept (reject, respect);

Old Post 16-02-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
manyec
Skilled (Knight)

mam q3badplace na dysku, niestety nie pamietam skad to zassalem.chyba ze chcesz na maila...

Old Post 16-02-2002 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

pokombinujcie konwerterami - jak sa przerobki do z q1 do q2 a z q1 do q3 brak, to sa takie progrmiki-konwertery nawet czesto dzialaja -tyko poszukac w sieci ,mi sie juz niechce ale na wp chyba bedą
cu

Old Post 16-02-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Ja kiedys przerobilem ta mape do q3, tylko z ciekawosci i z dolnego mostu wsoczylem na sama gore, tak wiec konwertery nie pomoga, ta mape musi przerobic czlowiek ktory ja przygotuje do fizyki q3

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 16-02-2002 10:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

xdm4 - wg mnie (i nie tylko mnie) najlepsza konwersja dm4. Przystosowana troche do CPMA, rozlozenie przedmiotow lekko zmienione, przez co jest lepszy gejplej, khem, znaczy gameplay

Poza tym autor jest moim kumplem (a widzieliscie xsdm1, ktora z nim zrobilem? )

Old Post 16-02-2002 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

xdm4 w sumie niezla adpatacja do q3. Jak na promode to troche imo mapka jest za mala, mozna takie tricki wykonywac, ze troche ciasno sie robi, jednak najwieszka wada mapki sa ma maxa ****owe textury! Same bloto, wszystko sie zlewa i nic nie widac, poza tym nie ma to jak dm4 na q1, az mnie natchnelo i ide grac w qw

Old Post 16-02-2002 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Doh, a w QW to tekstury cudowne byly? Wszystko niebieskie, ciemno jak w dupe, nic nie widac

Old Post 16-02-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

QW podkrecasz gamme (jak trzeba to w ustawieniach tez grafiki), wlaczasz fullbright:

fb_level 1
fb_skins 1
tp_color 4 4 0 0

i wszystko chodzi cacy

A co do tematu - mnie szczerze mowiac przerobki nie bawia. Gralem na DM4 we wszystkie quake i tylko w qw ma ona swoj klimat, tak samo bylo z The Edge z QII - tylko tam da sie na niej grac normalnie - do q1 i q3 nie paduje. Przerobki SUX!

Old Post 17-02-2002 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
QW podkrecasz gamme (jak trzeba to w ustawieniach tez grafiki), wlaczasz fullbright:

fb_level 1
fb_skins 1
tp_color 4 4 0 0

i wszystko chodzi cacy

A co do tematu - mnie szczerze mowiac przerobki nie bawia. Gralem na DM4 we wszystkie quake i tylko w qw ma ona swoj klimat, tak samo bylo z The Edge z QII - tylko tam da sie na niej grac normalnie - do q1 i q3 nie paduje. Przerobki SUX!

Zgadzam sie w 100%. Ale ja jestem taki, ze jak jakas mapa podoba mi sie np. w q1 to chcialbym zobaczyc jak wyglada w innym Quake'u. Nie znaczy to, ze chce grac na konwersji. Chce zobaczyc co autor danej mapy zmienil (lub nie) lub naprawil (lub nie ). A wracajac do topicu to dm4 byl w 2 modach q3. Generations i w jakims jeszcze tylko nie pamietam nazwy :/. Sweeper, przypomnij! Wiem ze tego drugiego moda RooS dal 2 krotnie na ResetCD.

Old Post 17-02-2002 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
A wracajac do topicu to dm4 byl w 2 modach q3. Generations i w jakims jeszcze tylko nie pamietam nazwy :/. Sweeper, przypomnij! Wiem ze tego drugiego moda RooS dal 2 krotnie na ResetCD.

=o Nie mam pojecia.

Old Post 17-02-2002 15:12
PiaSkuN
BaKu BaKu

thx za ciekawe opnie

quote:
mam q3badplace na dysku, niestety nie pamietam skad to zassalem.chyba ze chcesz na maila...

poprosze na maila [email protected]

Old Post 20-02-2002 13:57
PiaSkuN
BaKu BaKu

Thumbs down

sprawdzilem xdm4, ale te poprzestawiane przedmioty....

czy nie ma po prostu q1dm4 przekompilowanej na q1dmq3??????

manyec i co z tym mailem

Old Post 22-02-2002 00:29
DamnDog
/-:

Lightbulb

pszerupka dm4 byla (hyba) w modzie Classic Quake Arena
a tak pszy okazyi to calkiem fajny modzik, masa skinów dla rangera, topur i inne bronie q1 *<>*

Old Post 23-02-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions