Animacja modeli i servy - pyt. nowego ;)
Witam
W Q3 gralem na lanie ponad 2 lata temu... i od tamtego czasu jestem zatwardzialym graczem UT. Ale przypadek chcial by w moje lapska wpadl oryginal z cdkeyem wiec zaczolem grze poswiecac znow troche czasu. I tutaj mam 2 jak mysle proste pytanka, ktore pozwola mi sie w pelni cieszyc gra (btw. nawet nie zdajecie sobie sprawy jak trudno poruszac mi sie w grze fpp bez dodgow teraz ).
1. Co zrobic by animacja modeli w Q3 byla plynna ? Animacja ruchu postaci, a szczegolnie nog straszliwie szarpie co doprowadza mnie do bialej goraczki i odrzuca od gry. Sprzet jest ok a1200@1400, 256ddr, gf2ti itd... Config systemu i samej gry tez optymalny... Mam nadzieje, ze da sie to jakos latwo ustawic, a nie jest to np. uczucie spowodowane przyzwyczajeniem do animacji postaci w UT... Help
2. Czy mogl by ktos uprzejmie podac ipek jakiegos w miare nie zalagowanego serva ? Takiego na ktorym na moim sdi ping niebedzie przekraczal 200 ani skakal oraz niebedzie packetloss (ktory przejawia sie w Q3 jako connection interrupt - wredna rzecz, w innych grach tak nie czuc tego).
To forum jest pelne maniakow Q3 wiec licze, ze ktos odpowie na moje pytanka i mi pomoze. Bo w obecnym stanie jakos mnie gra nie kreci