Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > AWM powinni tego zabronić????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

AWM powinni tego zabronić????

Wg. mnie bardzo intrygujący jest temat AWMki. Ciekawi mnie jak sądzicie.. "to kamperska broń którą można sspokojnie wyrzucić i CS nic na tym nie ucierpi" .... a może jesteście zdania.. "bez AWMów nie dało by się grać, bo przecież nie każdy musi być od razu kamperem" ?????

Wiem że pytanie jest trochę lewe, ale wg. mnie AWM to specyficzna broń ze względu na "one shot one kill", a poza tym wg. niektórych bez niej CS byłby lepszy !!!

"...Today is just another day closer to real freedom"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-02-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja zadko kozystam z tej broni (bo kiepsko szczelam ). I mi to wszystko jedno....

Old Post 26-02-2002 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mevlana
Skilled (Knight)

Ej bzdura.AWM musi byc jest to bron ktora ma CT'ekom lub TERRO'chom ulatwic bronienie zakladnikow lub bs przeciez ta gra na tym polega.Totalnie glupi topic!!!

Old Post 26-02-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mevlana Znajdź więcej post'ów przez  Mevlana Dodaj Mevlana do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mevlana prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

moze nie taki glupi ten topic.. , ale tez masz racje ze awuemka powinna zostac do bronienia beesa lub hostage'ow, jednak sam wiesh ze bardzo czesto jest zupelnie inaczej.. niestety

Old Post 26-02-2002 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

powinni zmodyfikować mapy....przy zakłądnikach i BS'ach postawić AWM na łańcuchu i ze skrzynką...aby urzyć nalezałoby wrzucić do skrzynki 5000$....

Old Post 26-02-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
frew
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
powinni zmodyfikować mapy....przy zakłądnikach i BS'ach postawić AWM na łańcuchu i ze skrzynką...aby urzyć nalezałoby wrzucić do skrzynki 5000$....

Rownie dobrze mogli by ja wyrzucic
bo jaki debil by placil 5000$ za uzycie broni?

GG: 706037

Old Post 26-02-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

nie aż takie głupie

Wg. mnie rzeczywiście AWM jest potrzebny, ale WIELE osób tego nadurzywa.. czy nie jest prawdą, że AWMiarze psują często całą zabawę, i nie można dobrze się postrzelać bo jak takich kilku Ci zakampuje to gra nie sprawia takiej przyjemności

poza tym topic chyba nie jest aż taki głupi bo ktoś już napisał że Moznaby AWMkę "wyrzucić"

ja sam Nie używam za często choć czasem się zdarzy ale uważam, że kampienie się z Magnumem to nic przyjemnego, nie lepiej kupić M4 albo Kałacha i zaszturmować, nawet jeśli zginiesz to z pewnością dostarczy Ci to o Nirbo więcej zabawy - a przecież po to są GRY stworzone.....

Dzięki za głosy poparcia

Old Post 26-02-2002 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Al Fitto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Al Fitto Znajdź więcej post'ów przez  Al Fitto Dodaj Al Fitto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Al Fitto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

CS bez AWM byłby jak A.Lepper bez swojego bialo czerwonego krawata.......Mozecie to sobie wyobrazic bo ja nie....

Old Post 26-02-2002 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Lepper Musi mieć krawat..

U mnie w szkole zdania są podzielone na ten temat.. jedni nienawidzą bo "tak łatwo się tej broni używa a tak trudno zwalczyć".. ja się trochę nie zgadzam bo AWM też trzeba opanować, ale to chyba racja, że kamperów trudno DOJECHAĆ... no np.... trzech gości z AWMami, kampujących na jakiejkolwiek mapie........ jeśli się w porę nie zorientujesz LEŻYSZ martwy i już po jednej rundzie...........

Old Post 26-02-2002 17:07
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

w skzole mamy ponad 300 osob

szkoda ze tylko ja jeden w szkole wiem co to jest Counter-Strike

Old Post 26-02-2002 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

Re: w skzole mamy ponad 300 osob

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
szkoda ze tylko ja jeden w szkole wiem co to jest Counter-Strike

to fajna masz szkole neck !
umnie w szkole tylko ja napieram w cs dobrze a reszta lapsow to tylko wie co to jest ale i tak napiera w jakies diablo

w drugie szkole kolo mojej haty graja dwie gwiazdy siwy i
(nuII)peper super to oni niesa ale jak na ursynow

Old Post 26-02-2002 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

moim zdaniem AWP jest potrzebna i nie tylko do bronienia hostagow i kampienia. Widzialem w akcji duzo dobrych osob ktorzy rus***a z AWP razem z innymi albo biegna za nimi ochraniajac ich, i to chodzi. Ja ostatnio dosyc czesto qpuje AWP i coraz lepiej mi wychodzi zabawa z nia.

Old Post 26-02-2002 19:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Qumple RULEZ

No i tu popieram takich którzy nie kampią z AWmkami byle wicej.. (tu oklaski kwiaty itp...)

A co do szkoły.. to u nas kilkanacie osób gra ale niestety oprócz paru wszyscy (w ty ja) to takie LAMY że szkoda gadać.... Ale pamitajmy, że CS nie został wymylony tylko po to żeby go do perfekcji opanować, ale po to by przynosił zabaw i RADOŚĆ ZFRAGÓW... (prawd mówiąc to mnie cieszy jak wygrywam ale bardziej sam fakt że gram w gronie qumpli)

Old Post 26-02-2002 19:55
DeStRuCt0r
Guest

AWP bylo, jest i ma byc!!! Ta gra bez AWPeczki to juz nie bedzie to samo. Co prawda nie lubie lamek kampiacych na respie, ale AWP musi byc w CS i KONIEC!!

Old Post 26-02-2002 20:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Nie ma to jak noz w plecy awm'iarzowi

AWM r0x ! topic sUx0r2

Old Post 26-02-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Oka przyjmuję do wiadomości... więc może nie usuwać AWMów ale poprostu wymyślić coś co sprawiałoby jakąś trudność w KAMPIENIU ???? a może w ogóle nic nie ruszać (ciekawe jakie zmiany w tej dziedzinie przyniesie 1.4 ???)

Old Post 26-02-2002 20:29
Siwy
bla bla bla :D

AWM rzadzi hehe , jak by ja wyzucili duzo mniej osob by gralo w CS np : Meggy

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 26-02-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez frew

Rownie dobrze mogli by ja wyrzucic
bo jaki debil by placil 5000$ za uzycie broni?

hmmm....zdziwił byś sie ile debili gra w CS'a

Old Post 26-02-2002 20:33
Siwy
bla bla bla :D

Re: Re: w skzole mamy ponad 300 osob

quote:
Napisane oryginalnie przez BoHeN

to fajna masz szkole neck !
umnie w szkole tylko ja napieram w cs dobrze a reszta lapsow to tylko wie co to jest ale i tak napiera w jakies diablo

w drugie szkole kolo mojej haty graja dwie gwiazdy siwy i
(nuII)peper super to oni niesa ale jak na ursynow

Najlepsi na ursynowie , method z null chodzi ze mna szkoly

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 26-02-2002 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

a sorx oni zapomnialem i jeszcze baz to nawet nie najgorzej ale niemozna zapomniec o moim ziomku Zibim ! do tego jeszcze luqu !

pozdrawiam ALL

Old Post 26-02-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Al Fitto
Great Judge

Sorry, może się mylę ale z tego co wiem CI NAJLEPSI umieją z AWMem chodzić ale chyba częściej biegają z czymś szybszym (czytaj M4)...

Poprawcie mnie jeśli się mylę.;.;;

Old Post 26-02-2002 20:38
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Al Fitto
Sorry, może się mylę ale z tego co wiem CI NAJLEPSI umieją z AWMem chodzić ale chyba częściej biegają z czymś szybszym (czytaj M4)...

Poprawcie mnie jeśli się mylę.;.;;

ja cie poprawie
najlepszy klan w polsce oczywiscie nie pokonany S^14 jego czlonkowie np. luq albo splash wpierdalaja z avp ! z tego co wiem od zibka to luq zajebiscie ze snajpy ostatnio wymiata
avp jest the best jak sie jeszcze ma wycwiczonego pistola jakiegos to wtedy jest sie nie do wyjebania

jak jej zabraknie to juz nie bendzie Cs !

Old Post 26-02-2002 20:49
DeStRuCt0r
Guest

mysle, ze ten topic zmierza w nieodpowiednim kierunku.
Zaraz sie zaczna rozwazania czy NiPy graja z awp czy bez? A moze x3 biegaja z awp??? Ciekawe....

Old Post 26-02-2002 21:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]BuDzIs
[SPECNAZ] member

Ta gra bez AWP nie ma sensu. Gralem kiedys na lanie bez Awm i bylo za latwo przejsc otwarta przestrzen. (Bez dreszczyku emocji czy zaraz ktos cie ustrzeli )

Old Post 26-02-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]BuDzIs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]BuDzIs Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]BuDzIs Dodaj [SPECNAZ]BuDzIs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]BuDzIs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

1. AWM/P
2. nie zawsze "one shot one kill" ---> też trzeba w miarę dobrze trafić .
3. bieganie z AWM, cóż, co kto lubi....wiem że są tacy..ale dla mnie to broń typowo obronna (tzn. preferuję jej używanie na mapach cs_ terro i de_CT).

Old Post 27-02-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
1. AWM/P
3. bieganie z AWM, cóż, co kto lubi....wiem że są tacy..ale dla mnie to broń typowo obronna (tzn. preferuję jej używanie na mapach cs_ terro i de_CT).

masz racje smirnoff

Old Post 27-02-2002 12:14
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
1. AWM/P

Wreszcie jakis glos rozsadku , ludzie czy wy na glowy poupadaliascie ?? Z awp trzeba umiec gra , dobry gracz lamusow kosi z AWP seriami ale jak trafia na rownego sobie to juz jest inna gatka , nauczcie sie nie wychulac zza rogu jak juz usluszeliscie awp bo moze was to wychylenie kosztowac runde .
Macie tu prezent (jak znacie angielski oczywiscie) to jest podstawowy podrecznik strzelania z awp !!! :
I got alot of quesitons about why i do so good with awp/m
and how i use it etc.

First of all you have to learn how to switch between handgun and primary weapon fast.
There are a few commands that ease up for this set hud_fastswitch 1 so you dont have to "double klick after selecting weapon"
bind slot1 <- primary slot2 <- handgun to buttons you can reach easily , i for exampel move forward on "w" have primary on "r" and
secondary slot2 on my thumb button on my razer boomslang mouse ( www.razerzone.com). This way i can toggle really quick inbetween sec. and prim. gun

You have probably seen how good awp dudes switch fast in between handgun/primary(awp) .
The reason for this is not to be fancy but the reason is that you shorten of the reload time of the awp
and you move quicker with a handgun incase you miss your shot.You can also jump away directly afterwards and pull up your deserteagle
and shot in midair.

Awp is all about positioning rather then aim/skill, if you have a stronger position then your oppenent your most likely to win "the fight".
For exampel if your ct covering brigde on aztec your in position before the terrorist, usually you get to shoot first,
If you miss and need to get back in position learn how to use flashbangs so the othr guy on the opponent side will have to move and then get back in pos quickly.

Something more that is really important is to learn how to aim and visuallize on your target before you see it , learn how to handle the awp unzoomed , what i meen with that
is to learn to center the screen vs your target before you zoom, also having the gun in right x and y axel , "feel" the position of the crosshair, some people draw a dot in the center
of their screen to learn this , i think its cheating i dont like that , i play alot of bots instead to adress this . Get pod bots set them at skill 75
play you vs 6 as terror , mp_autoteambalance 0 <- so it wont even out the teams after first round. mp_startmoney 16000 get money quick.

advance

Tricks : if you are 1on1 vs an other awp dude, LISTEN after he shots (allways use s_eax 1 for good suround sound) you will actaully hear how
the sound follows the guy holding an awp when he strafes left and right . for exampel , you have taken cover behind a box on bridge at aztec. your fi is on the other side
blasting of an awp shoot, now listen carefully and you can hear when he strafes behind the left or right side to reload, then put your crosshair in position.

To aviod doing the same misstake take a footstep forward or backwards before you strafe and you´ll delay the sound 0.5secs this way the other guy
wont know on wich side you are at.Also switching to handguns will come in hand as you move faster.

Want to have diffrent sensitivity on awp ? change zoom_sensitvity_ratio , i usually like to have abit higher sens on my awp compared to diffrent weapons
make me reacts faster, i set my zoom_sens to 1.3 defualt value is 1.2, People say low sens is good for awp , i say the opposite,
you faster sens you can controll the faster you can kill your opponent,

my sens settings are (middle sens in windows) i use 5 in x axel and 4.5 in y at boomslang drivers, in game i use 2.25 sens and 1.3 zoom_sens
obs i use windows 2000 if you use win98se or winME add 0.2 to that sens.

re
vess/ryman

Old Post 27-02-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

dobra nauka obsugi avuperki

Old Post 27-02-2002 16:24
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez BoHeN
dobra nauka obsugi avuperki

Cieszy mnie ze ci sie podoba bo pisal ja jux ex -nip- vesslan

Old Post 27-02-2002 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

Thumbs up

he he he

Old Post 27-02-2002 16:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:49.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions