V52
quote: Napisane oryginalnie przez Rayan
Jeżeli chodzi o dema to gorąca prośba do sędziów.
Nagrywajcie demka ze speca!!!!!
Pozwolę się nie zgodzić z kolegą
Otóż sędzia nie powinen robić demek , bo :
1.) musi wcisnąć od czasu do czasu tego TABa , żeby looknąc co jest grane
2.) ... natomiast wciśnięcie choć RAZ TABa pieprzy całe demko ---> na demku nie zobaczysz zbyt wiele , uwierz mi , obejrzałem tony demek z zachodnich lig , wszystkie równo spieprzone przez TAB : praktycznie _nie_da_się_tego_oglądać - straszna niewiedza/lamerstwo tych gości od nagrywania demosuff wychodzi .
Jedyna alternatywa : dodatkowy sędzia , który może nagrać PIĘKNE demko , z pięknymi najazdami kamery na twarze walczących To by było najlepsze rozwiązanko ... Ofkoz Broń Boże nie wolno klapnąć tego TABa ! Wtedy jest szansa na "objective complete" ( czyli dobre demo )
Jeśli nie ma 2giego sędziego , to trudno - pozostają nudnawe demka z perspektywy jednego "mięcha armatniego" 
Ufff , zagmatwałem ale liczę , że się aż tak nie zagubiliście w moim wywodzie jak ja sam 
PeeS : ilogramy przykładów na lamerskie demka ( czyli skopane ) znajdziecie na http://www.cached.net - ( sekcja RtCw ofkoz ) - prawdopodobnie każde demko jest skopane LOL
PeeS2 : A to wszystko przez jeden głupi BUG - przydałoby się to spaczować , ale wątpię , bo ten robal ciągnie się już od czasów Q3 ( w Q3 jest do dziś :> )
Ja się osobiście nie spotkałem z dobrze nagranym ...
|