Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Najbardziej denerwujacy admini...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DeSiGnAtOr
Guest

Unhappy Najbardziej denerwujacy admini...

Mnie najbardziej denerwuja admini na TOPGUNIE, a was ?
BTW: Nawet z nudow potrafia bana dac dranie(na szczescie tylko niektorzy) !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-03-2002 20:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

O bOsHe !!

Wezcie sie opanujcie nie piszcie takich bzdur na board wezcie wrescie zacznijcie olewac takich idiotow.Dadza ci bana to piszesz do kolesia ktory sie serwem zajmuje, a jak on cie nie odbanuje wcisnij prawym klawiszem myszki na ten server i klicknij para... cos tam I graj na innym. (lOl)

Old Post 07-03-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Wink

Tematów na temat adminów (również z TG) było już sporo

Old Post 07-03-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeSiGnAtOr
Guest

Talking hehe...

Chyba board po to jest zeby wypowiadac na nim swoje zdanie... przynajmniej tak mi sie wydaje
A ty bys sie nie wkurzyl jakby admin cie zbanowal za to ze go zabiles ?

Old Post 07-03-2002 21:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

Re: hehe...

quote:
Napisane oryginalnie przez dESiGnAtOr
Chyba board po to jest zeby wypowiadac na nim swoje zdanie... przynajmniej tak mi sie wydaje
A ty bys sie nie wkurzyl jakby admin cie zbanowal za to ze go zabiles ?

Ja bym sie wkurzyl, napisalbym do glownego admina serva z prosba o zdjecie bana ...

Old Post 07-03-2002 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

A nie zakładał bodajże trzeci topic o adminach z TG

Old Post 07-03-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
A nie zakładał bodajże trzeci topic o adminach z TG

no rzeczywiscie bylo juz sporo takich topicow i wiekszosc narzeka na adminow tg...ja osobiscie uwazam ich za dobrych adminow (jednych z lepszych) chociaz wad oczywiscie nie sa pozbawieni bo czasem zdarzaja sie rozne incydenty..w kazdym razie na pewno nie daja bana za darmo (powiedziel ktos ze to za zabicie? moze nie miales np. punkbustera?) - nie wysuwaj pochopnych wnisokow, najpierw sie upewnij (porozmawiaj) a na boardzie wyzalaj sie dopiero jak bedzie mial jakis dowod.

Old Post 08-03-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siwy
bla bla bla :D

A mi zaden admin nie denerwuje
I nie gram na TOPGUN .

| :: 1642170 :: | GG

Old Post 08-03-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siwy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Siwy Znajdź więcej post'ów przez  Siwy Dodaj Siwy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siwy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

ja nigdy niegram na top gun bo tam są kiepskie pingi a jak masz problem to pisz na innym boardzie np counter-strike tam jest o adminach i sie mozesz sie wygadac

GG 2637902

Old Post 09-03-2002 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Napisz maila do Goosa i już

Old Post 09-03-2002 12:54
BoHeN
Skilled (Knight)

hacker jaki szef ! tu tez jest board ma prawo do wypowiedzi ! !

Old Post 09-03-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Boże...
TEMATÓW NA TEMAT ADMINÓ (RÓWNIEŻ TYCH Z TOPGUN'A) BYŁO JUŻ CHYBA Z PIĘĆ

Bohen nie rozumiesz tego?

Old Post 09-03-2002 23:28
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

quote:
Boże...

CzAsZeK powtarzasz sie !!!

Old Post 10-03-2002 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BoHeN
Skilled (Knight)

quote:
Boże...

a to sory nie wiedzialem

pozdrawiam

Old Post 10-03-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BoHeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BoHeN Znajdź więcej post'ów przez  BoHeN Dodaj BoHeN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BoHeN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Re: Najbardziej denerwujacy admini...

quote:
Napisane oryginalnie przez DeSiGnAtOr
Mnie najbardziej denerwuja admini na TOPGUNIE, a was ?
BTW: Nawet z nudow potrafia bana dac dranie(na szczescie tylko niektorzy) !

lolz

Old Post 11-03-2002 08:52
=34=
I Shot the Sheriff

buehehehe

Najbardziej denerwujący admini to tacy z poziomem głupoty przekraczającym ustawowe normy .

Mapa de_, ja w T, admin w CT, znacząca przewaga CT + CT raszują, no nic jak tylko poczekać te 20 sekund jak klienci sami będą wskakiwali pod lufę. Tak zrobiłem, "biedny" admin dostał czape a ja kick... A na mapach cs_ to kolo jeszcze rzucał texty: Terro nie kampić bo kick -

Old Post 11-03-2002 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

...polskie adminy to straszne chamy są..

Old Post 11-03-2002 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

To graj na zagranicznych serv

Old Post 11-03-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Najbardziej denerwujacy admini...

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

lolz

ehehe GooS

Admini TOPGUN r0x0rz.
Jak tam sie im przygladam to wydaja sie inteligentymi ludzmi

Old Post 12-03-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:

mamy to traktowac jako zart?
juz sie mozna smiac?

Old Post 12-03-2002 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Kolejny topic "na poziomie"... Czy ten board nie ma moderatorów?

Mnie osobiście najbardziej wkurzają admini, których poziom inteligencji nie wykracza poza granicę kartki papieru (która, jak gdzieś już czytałem, ma około 10 IQ). Podniecanie się kolorowymi napisami, restarty, zmiany mapki niezgodne z mapcycle (nie wspominając już o wyzywaniu od cziterów oraz bany czy kicki za poziom gry wyższy od poziomu inteligencji admina) - to wszystko można przyporządkować do dużej części polskich serwerów. Niestety, na części z nich jestem niejako zmuszony grać, ze względu na prędkość łącza i dobre pingi tylko gdzieniegdzie w ciągu dnia.

Old Post 12-03-2002 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Kolejny topic "na poziomie"... Czy ten board nie ma moderatorów?

Mnie osobiście najbardziej wkurzają admini, których poziom inteligencji nie wykracza poza granicę kartki papieru (która, jak gdzieś już czytałem, ma około 10 IQ). Podniecanie się kolorowymi napisami, restarty, zmiany mapki niezgodne z mapcycle (nie wspominając już o wyzywaniu od cziterów oraz bany czy kicki za poziom gry wyższy od poziomu inteligencji admina) - to wszystko można przyporządkować do dużej części polskich serwerów. Niestety, na części z nich jestem niejako zmuszony grać, ze względu na prędkość łącza i dobre pingi tylko gdzieniegdzie w ciągu dnia.

a moze mam zbanowac ich za wlasne opinie?
niech mowia co tam sobie chca, nie potrzebnie tylko eustachy sobie tego posta nabil i powiedzial cos, co nie jest ani smieszne ani nie wiem... jeszcze jakies uwagi?

Old Post 12-03-2002 19:54
Squall
[SPEC]Squall

takjakby, a czy cały topic wydaje ci się "na poziomie"? Bo raczej nie sądzę...

Old Post 12-03-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:

mowisz o wszystkich czy o wiekszosci ??
bo jak o wszystkich, to sie z Toba nie zgadzam

Old Post 13-03-2002 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
takjakby, a czy cały topic wydaje ci się "na poziomie"? Bo raczej nie sądzę...

gdybysmy wszyscy patrzyli tak jak Ty to by trzeba zamknac calego boarda
a na powaznie, to topic rewelacyjny nie jest, ale nie ma w nim nic, co obnizaloby poziom boarda (poza jedna wypowiedzia...). mozna sie dowiedziec co wg Ciebie nie jest na poziomie? niech sobie ponarzekaja, w koncu to ich wlasne zdanie, maja do tego prawo... (ostrzegam natomiast przed obelgami i bezpodstawnymi zarzutami)
p.s. mimo ze takie topici juz byly to opinie o adminach szybko sie zmieniaja (do pierwszego bana.. wiec moze dowiemy sie czegos nowego? pozdrawiam

Old Post 13-03-2002 19:07
Misi0
Guest

Moim zdaniem ja jestem najbardziej denerwujacym adminem
Ale na topgunie sa tacy frajerzy o i na bro gralem a tu admin lata z god mode lolkowac tylko

Old Post 13-03-2002 20:22
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

quote:
Napisane oryginalnie przez BoHeN
hacker jaki szef ! tu tez jest board ma prawo do wypowiedzi ! !

cicho wiewiórko przyjezdzaj czesciej do slizga

GG 2637902

Old Post 13-03-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

mowisz o wszystkich czy o wiekszosci ??
bo jak o wszystkich, to sie z Toba nie zgadzam

Uważasz że jestem kiepskim Adminem !?!?!?! już masz u mnie bana

Old Post 14-03-2002 05:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

Uważasz że jestem kiepskim Adminem !?!?!?! już masz u mnie bana

za Te twoje wybryki na dawnej CybeR Strefie to ja nie uwazam cie za dobrego admina.

Old Post 14-03-2002 06:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Misi0

[...]
Ale na topgunie sa tacy frajerzy
[...]

lolz

Old Post 14-03-2002 10:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:18.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions