Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Imprezy/Ligi/Mecze > CyK-zmieniam opinie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

CyK-zmieniam opinie

Zmieniam opinie o klani CyK, dzisiaj prosząc McM żeby mi przesłał configa to usłyszałem od niego takie słowa:McM (15:45)
gralem LAMO niedojebana
McM (15:46)
i jeszcze raz tak bedziesz do mnie pisal ***u...
to ignore
a nie wysle
bo 30mb mi robi 4 H

Nierozumiem takiego gracza, ale jak gra on w klanie CyK to wyraża o sobie opinie jak i o sobie samym
Szubienica

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-03-2002 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

hehe

gr8 wydaje mi sie ze nie zrozumiales wypowiedzi do konca.....
miala ona charakter skrotowy , o zabarwieniu satyrycznym
ja czesto mowie: "gram ut" pomijajac literke "w", tak samo McM widocznie
powiedzial gralem LAMO niedojebana gdzie LAMO to pewnie nazwa gry, a niedojebana znaczy ze to pewnie jakas beta jeszcze....
potem sie troche wkurzyl ze napisales do niego ***u cokolwiek to znaczylo ale to pewnie jakis nick ktorego nie chce zdradzac
nastepnie powiedzial ze zignoruje to co mowisz ale zmienil zdanie i powiedzial ze jednak wysle o czym swiadcza slowa ignore , a nie , wysle...
hehe

Old Post 22-03-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: CyK-zmieniam opinie

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Zmieniam opinie o klani CyK, dzisiaj prosząc McM żeby mi przesłał configa to usłyszałem od niego takie słowa:McM (15:45)
gralem LAMO niedojebana
to ignore
a nie wysle
bo 30mb mi robi 4 H

Nierozumiem takiego gracza, ale jak gra on w klanie CyK to wyraża o sobie opinie jak i o sobie samym
Szubienica

a po co byl ci jego config? czyzby po to, by zobaczyc tego slawnego scrypta, co to niby dodaje zooma do m4? he?
nieladnie
cos mi sie nie chce wierzyc, ze mozna cos takiego zrobic poprzez modyfikowanie configa :/
w sumie koles sie tylko chwali, zadnych screenow, na serwach tez nie widac zeby mu sie jakos celnosc poprawila

swoja droga moje granaty poprzez dodanie w configu nitrogliceryny sa 10 razy mocniejsze od waszych, hyhy

\/

Old Post 22-03-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

Roberf kupuje swoje od ruskich , ja rowniez zaczalem
sa naprawde niezle , polecam...

Old Post 22-03-2002 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Nr Nr NR Nr NR NR dawaj! prosze:P

/Sniezynko daj mi swoj nr gg bo jakos ostatnio zmieniam nr gg i zapomnialem spisac twego nr

jak cos to sie do mnie odezwij
Numerek---------------------------->>>>>3302737

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 23-03-2002 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

1237387

Old Post 23-03-2002 16:27
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

coś czuje że niedługo znowu będzie spór na bordzie
szczurek vs cyk
kto wygra oto jeste pytanie

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 23-03-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

do greja - no offence

quote:
gralem LAMO niedojebana
to ignore
a nie wysle
bo 30mb mi robi 4 H

Szubienica

co jest grej? odpowiesz czy nie? po co ci byl jego config? bo to ten "mcm" czy jak mu, chodzi po serwach i sie chwali tym m4 z zoomem, po to ci byl? mam racje?
heh, czytajac niusa na ut.pl mysle ze ten koles moze jednak niestety nie blefowac, a jesli to co mowi jest prawda, to jest on dla mnie totalnym looserem, zwyklym kmiotem - zamiast zglosic to gdzies (Oswaldowi, albo chociaz Ottarowi ) tak jak to kiedys zrobil Rudy, to uzywa tego i jeszcze sie chwali swoja glupota :/

\/

Old Post 23-03-2002 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Unhappy

zoom do m4 nie jest jeszcze taki zły... najgorszy jest wallhack i aimbot. Ciągłe hedy, granaty lecące doqadnie na Ciebie...

Old Post 24-03-2002 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: do greja - no offence

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

co jest grej? odpowiesz czy nie? po co ci byl jego config? bo to ten "mcm" czy jak mu, chodzi po serwach i sie chwali tym m4 z zoomem, po to ci byl? mam racje?
heh, czytajac niusa na ut.pl mysle ze ten koles moze jednak niestety nie blefowac, a jesli to co mowi jest prawda, to jest on dla mnie totalnym looserem, zwyklym kmiotem - zamiast zglosic to gdzies (Oswaldowi, albo chociaz Ottarowi ) tak jak to kiedys zrobil Rudy, to uzywa tego i jeszcze sie chwali swoja glupota :/

Luzaku mi był potrzebny jego cfg. bo zapomniałem komend ...
Ten ZooM też by się przydał, ale żeby za coś takiego odrazu mnie rugać....ehhh szkoda słów.A tak wogle to ja zabardzo niewieże że da się tego zooma zrobić...trza być ql programistą
P.S OptIcal jaka wojna??Tu chodzi o to że McM złą opinie o klanie CyK wyraża....No niektórych graczy to ja naprawde lubie!!!

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

no offence - jak pisalem

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
zoom do m4 nie jest jeszcze taki zły... najgorszy jest wallhack i aimbot. Ciągłe hedy, granaty lecące doqadnie na Ciebie...

jakby nie byl zly, to by byl dobry tzn. zalaczony oryginalnie przez tworcow do gry, imho nie rozni sie niczym od innych cheatow
quote:

Luzaku mi był potrzebny jego cfg. bo zapomniałem komend ...
Ten ZooM też by się przydał, ale żeby za coś takiego odrazu mnie rugać....ehhh szkoda słów.A tak wogle to ja zabardzo niewieże że da się tego zooma zrobić...trza być ql programistą
P.S OptIcal jaka wojna??Tu chodzi o to że McM złą opinie o klanie CyK wyraża....No niektórych graczy to ja naprawde lubie!!!

ale czemu akurat jego config? czemu nie kogos innego? ten gosc wcale nie musi byc dobrym programista jak mowisz, moze tylko gdzies to znalazl, powtarzam sie moze ale jesli to prawda to ten typ jest zalosny
aha, co do rugania twej osoby - to za sama chec ci sie nalezalo i ty zdajesz sobie z tego sprawe, bo cheaterow trzeba likwidowac, a nie jeszcze popadac w zachwyt nad tym co robia

\/

Old Post 24-03-2002 13:27
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: no offence - jak pisalem

quote:

jakby nie byl zly, to by byl dobry tzn. zalaczony oryginalnie przez tworcow do gry, imho nie rozni sie niczym od innych cheatow

ale czemu akurat jego config? czemu nie kogos innego? ten gosc wcale nie musi byc dobrym programista jak mowisz, moze tylko gdzies to znalazl, powtarzam sie moze ale jesli to prawda to ten typ jest zalosny
aha, co do rugania twej osoby - to za sama chec ci sie nalezalo i ty zdajesz sobie z tego sprawe, bo cheaterow trzeba likwidowac, a nie jeszcze popadac w zachwyt nad tym co robia

Luźny mi niebiega o to żeby czetować!!!! i hate cheat...Ja chciałem od niego configa bo z nim o czy m innym gadałem, a jak powiedziałem"Możesz mi dać swojego cfg bo mój się zwalił" to zaczą mnie rugać...więc...i niechcem jego zooma jej...

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 13:56
GuriaS
Breathe

Re: no offence - jak pisalem

quote:

rozni sie stopniem wqrwienia po smierci z rak takiego lamera... ja bym sie bardziej wqrzał jak by mnie zabił z wallhackiem niz z zoomem do m4...

Old Post 24-03-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: Re: no offence - jak pisalem

quote:

Luźny mi niebiega o to żeby czetować!!!! i hate cheat...Ja chciałem od niego configa bo z nim o czy m innym gadałem, a jak powiedziałem"Możesz mi dać swojego cfg bo mój się zwalił" to zaczą mnie rugać...więc...i niechcem jego zooma jej...

ale to zdanie mnie meczy

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

rozni sie stopniem wqrwienia po smierci z rak takiego lamera... ja bym sie bardziej wqrzał jak by mnie zabił z wallhackiem niz z zoomem do m4...

no fakt ale i tak cheat to cheat

\/

Old Post 24-03-2002 14:06
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Heh

Jak ggrałem na qnecie(mapa abbey) to gościa z butów zawaliłem,a on powiedział że ja czituje"przecież wtej grze nieda się bić " , eh te njubaje

GrEaTEyE

Old Post 24-03-2002 16:23
8lo0d
An+y*Chr1st

zoom m4

TEn zoom to musi być fajna sprawa, chętnie przetestowałbym sobie go [ na LANIE rzecz jasna ... ], ale według mnie McM źle robi, że się tym chwali, teraz każdy będzie miał go za lamkę, a tak nikt by się nie dowiedział, miałby dla siebie, ale szpan to szpan ...

Old Post 24-03-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

moj bosche......great skoncz juz....
LuZnY....ty wiesz...

Old Post 25-03-2002 06:40
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: CyK-zmieniam opinie

quote:
gralem LAMO niedojebana
to ignore
a nie wysle
bo 30mb mi robi 4 H

Szubienica

Ehh gr8 powinieneś napisać że zmieniasz opinię co do McM'a ... Przecież to on Ci napisał, a nie jego klan cały, więc nie wiem skąd ten topic ..

Old Post 01-04-2002 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Wlasnie, ja jako delegat z imienia CyK wnosze propozycje o przeproszenie calego klanu CyK i o przyszle precyzowanie swoich zdan
hiehie ale text

Ale tak na serio to nie na CyKa sie wqrwiles tylko na MCMa wiec topic jest nie na miejscu.

Old Post 03-04-2002 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Racja, co innego jak by McM obraził twója klan [ r3 ] ... ale jak obraził Ciebie to co innego i topic powinien brzemieć : McM idiota : albo jakoś tak ... bez urazy ... to tylko propozycja ....

Old Post 04-04-2002 15:10
LaM4
Skilled (Knight)

heheehe niezla propozycja btw ktos ci powinien 4 litery skopac dobrze ze on nie bywa na tym boardzie

Edytowane przez LaM4 dnia 11-04-2002 o godz. 16:35

Old Post 04-04-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions