Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Half-Life > Day od Defeat > Nie ma to jak niemiecki grenadier :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Nie ma to jak niemiecki grenadier :)

1. Kto kim woli grać...lekką piechotą AXIS czy Aliancką ?

2. Wogóle, który zawodnik najbardziej wam odpowiada w Dodzie?

Ja osobiście najchętniej gram Niemcami (grenadier albo MG operator ), zapas granatów u grenadiera daje mi poczucie bezpieczeństwa Nie ma to jak 5 typa z granata pojechać albo z serii granatów....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-02-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

moj fauvorite

Ja preferuje albo goscia z tommy gunem lub jego niemiekiego odpowiednika , albo na niektorych mapach snajpera !

MSN [email protected]

Old Post 21-02-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Tomphson r0x0rz ! Oraz to takie kauachowante

Old Post 21-02-2002 15:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

a ja mam nadzieje ze w nest wersjach naprawia najwieksza wade 2.0 a mianowicie strasznie slaba moc m1 (ta bron jest o wiele za slaba) i to wlasnie ja lubie najbardziej i jeszcze wszystkie 3 mg... i thomsona ale tylko w czasie ladowania w normandy...

Old Post 21-02-2002 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Thomson
Snajperka

Ogólnie wole grać Aliesami (te ich bronie szybciej strzelają )

Old Post 22-02-2002 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Thomson
Snajperka

Ogólnie wole grać Aliesami (te ich bronie szybciej strzelają )

a ja przeciwnie AXISAMI.

Old Post 22-02-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
a ja przeciwnie AXISAMI.

axisami gra sie lepiej bo przez autorow sa postawieni jako Ci lepsi...

amerykanski karabin ma strasznie duzy odrzut w porownaniu do niemieckiego.... tak samo snajperka...

a m1 jest za slabe... no i oczywiscie 4 granaty...

a i mg42 jest mocniejsze niz 30 cal.

ale w sumie to te roznice nie rzutuja az tak bo np. Thomson jest znacznie lepszy niz niemiecki odpowiednik

Old Post 22-02-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BaBy Joker
Guest

ja tam wole grenadiera, jeden celny strzal = jeden aliant mniej
zato w aliantach bardziej niz w axis podoba mi sie snajpera

Old Post 22-02-2002 15:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Ja lubie poczuc "cieplo lufy" dlatego niemiecki MG ownuje.

Old Post 22-02-2002 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

wlasnie pogralem sobie troche amerykanskim karabinem i mimo tego ze ma odrzut i fakt ze przeladowywac mozna dopiero jak sie magazynek skonczy to jednak jezeli ktos nauczy sie nim grac to moze byc zabojczy...

Old Post 22-02-2002 18:17
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

i tak nic nie przebije 4 granatów
Alianci to cienkie bolki

Old Post 22-02-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Thumbs up

Mnie ta gra juz wciqgnela na maxa
Najbardziej lubie grac aliesami a postac ta 1 (sorry gram od 2 dni wiec nie wiem jak sie zowie). Ale najlepsze sq mapy... takie mroczne i klimatyczne. Co do map najbardziej odpowiada mi (bo mi na niej najlepiej idzie ) - znow nie znam nazwy - bodajze dzieje sie we Wloszech i zaczyna sie na plazy.
Ehhhhh muszq w DoDa grac jak najczesciej bo caly czas mam odruchy z CSa.

Old Post 22-02-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
Mnie ta gra juz wciqgnela na maxa
Najbardziej lubie grac aliesami a postac ta 1 (sorry gram od 2 dni wiec nie wiem jak sie zowie). Ale najlepsze sq mapy... takie mroczne i klimatyczne. Co do map najbardziej odpowiada mi (bo mi na niej najlepiej idzie ) - znow nie znam nazwy - bodajze dzieje sie we Wloszech i zaczyna sie na plazy.
Ehhhhh muszq w DoDa grac jak najczesciej bo caly czas mam odruchy z CSa.

chodzi Ci o zlonierza aliantow z karabinem i dwom granatami a mape dod_anzio...

btw
ogladalem chyba ze 100 razy film Anzio

Old Post 22-02-2002 22:30
del
lame me

niemiecki granadier najbardziej mi sie podoba bo jego bron dziala jakby railgun tylko z planszy pozabierano wszystkie shardy i armory .

btw. nie uwazacie, ze w dodzie , przynajmniej w broniach takich jak mauser czy garand fux odgrywa tylko marginalna role? w csie znam loodzi, ktorzy maja dobre statsy i sa ogoolnie szanowani ale jak patrze jak graja to...

ogoolnie przy tych broniach liczy sie pewnosc i szybkosc celowania...szybkosc bo musisz strzelic przed nim, pewnosc bo jak nie trafisz to mozesz skoczyc na pare sekund do kuchni po cole...

Old Post 25-02-2002 06:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
i tak nic nie przebije 4 granatów
Alianci to cienkie bolki

ta, i jeszcze mp40

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 13-03-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions