Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Pomocy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
On|x
Taki Tam Sobie Gracz :)

Exclamation Pomocy

Elo Mam pytanie czy mozecie mi pomuc ?
Mam Takiego Komputra
Duron 600
256 ramu
gf 2 mx 400 64

i mi ten sprzet nieodpowiada czy jak qpie
Durona 1.2-3
To bedzie duza ruznica ??!?!?
Mam Malo fps az 30-50
Co sie dzieje ?
Czy moze podkrecic do 900 ?
Boje sie troche o proca ale jak bym wymienil wiatraka?
Prosze o Pomoc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-03-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
frew
Skilled (Knight)

Re: Pomocy

quote:
Napisane oryginalnie przez On|x
Mam Takiego Komputra
Duron 600
256 ramu
gf 2 mx 400 64

Durona 1.2-3
Mam Malo fps az 30-50
Co sie dzieje ?
Prosze o Pomoc

A jaki masz max fps ( niewiem czy w cs jest taka komenda ale w q3 jest )

GG: 706037

Old Post 15-03-2002 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

A jakiego masz windoze?

Old Post 15-03-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

dziwna sprawa, na podobnym sprzecie wyciagam 99 fps'ow tylko ze mam PIII500mhz

zrob reinstalke systemu

Old Post 15-03-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
A jakiego masz windoze?

ludzie nie tylko windowsa uzywaja jako sys operacyjny

Old Post 15-03-2002 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

ej ludzie wlasnie.. ja mam :
celek 800
128 ramm
riva tnt2 32mb
i mam 30 - 50 fps po necie .. to duzo ? bo nie wiem sam

Old Post 15-03-2002 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
celek 800
128 ramm
riva tnt2 32mb

ja amm PIII 1000 MHz ale chodzi tylko do 750 bo do tylu mam plyte...
geforce pro ddr
320 ramu
i mam 99,9 fps
i jakos nie narzekam

Old Post 15-03-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
celek 800
128 ramm
riva tnt2 32mb

dostalbym nerwicy majac 30 fps

Old Post 15-03-2002 23:33
nights.kt
Combat (Death Knight)

TO nie moglbys grac u mnie

Old Post 16-03-2002 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

emm...sorry za take pytanie...ale to ten tego.... co to wogole sa fpsy? i jak je sie sprawdza? i jakie sie powinno miec?

thanx

GG 1090334

Old Post 16-03-2002 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
On|x

max_fps mam na 100 i tak niewyciagam tylu chyba ze patrze w sciane
Ale ogolnie chcem zmienic proca pomoze cos ? ?!?!?!

Old Post 16-03-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil On|x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do On|x Znajdź więcej post'ów przez  On|x Dodaj On|x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać On|x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
emm...sorry za take pytanie...ale to ten tego.... co to wogole sa fpsy? i jak je sie sprawdza? i jakie sie powinno miec?

thanx

fps to skrot od frames per second, czyli liczba klatek na sekunde. im wiecej tym lepiej bo tym plynniej chodzi gra. powyzej 50 da sie juz grac normalnie, granica przyzwoitosci ustalona przez tworcow to 72fpsy (oczywiscie mozna to zmienic)

Old Post 16-03-2002 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

jezu ludzie wy tu z takimi liczbami wyjezdzacie.. ja mam od 12 do max 35-40 fps... i nie nazekam specjalnie....da sie grac i nawet dobrze sie hedy zbiera...

Old Post 16-03-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Mam Takiego Komputra
Duron 600
256 ramu
gf 2 mx 400 64

Durona 1.2-3
Mam Malo fps az 30-50
Co sie dzieje ?
Prosze o Pomoc

zależy czy twoja płyta gł. jest przystosowana do tego proca o takim taktowaniy zagara !

Old Post 16-03-2002 17:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

Mam Takiego Komputra
Duron 600
256 ramu
gf 2 mx 400 64

To strzel se w łeb

Old Post 16-03-2002 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby

fps to skrot od frames per second, czyli liczba klatek na sekunde. im wiecej tym lepiej bo tym plynniej chodzi gra. powyzej 50 da sie juz grac normalnie, granica przyzwoitosci ustalona przez tworcow to 72fpsy (oczywiscie mozna to zmienic)

thanx a lot. a jak sie sprawdza ile sie ma?

GG 1090334

Old Post 16-03-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

proponuje zmienic karte na GFORCEa 2,3, moze 4 lub ATI RADEONika 7500 albo 8500

Old Post 16-03-2002 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer

thanx a lot. a jak sie sprawdza ile sie ma?

wpisz w konsoli "net_graph 3". Oprocz fps'ow pokaze ci jeszcze pare innych przydatnych zeczy...

Old Post 16-03-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

wpisz w konsoli "net_graph 3". Oprocz fps'ow pokaze ci jeszcze pare innych przydatnych zeczy...

thanks a lot!!!

GG 1090334

Old Post 16-03-2002 19:08
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

co do net_graph 3 mam pytanko :-) jak zrobic bind ze naciskajac np. na tab bylo showscores i net_graph 3 a puszczajac net_graph znikalo (i showscores tez of korz)???

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 16-03-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Exclamation

Juz wam mowie teraz abyscie srali na net_graph 3 ! Zwalnia kompa strasznie... o jakie 5FPS . cl_showfps , polecam ) dobre i praktyczne )

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 16-03-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Windows XP strasznie zżera fps'y jesli sie nie przestawi software'owo odświezania.
Ja mam PIII 700 GeForce 2 GTS Asus v-7700 512 ram'u i na necie mam do 99.9 fps , jesli jest duzy dym (okolo 4-5 graczy + smoke) to zwalnia mi do 40-50.
Zawsze jak gram z botami to mam jakos malo klatek np. 30

Old Post 16-03-2002 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Juz wam mowie teraz abyscie srali na net_graph 3 ! Zwalnia kompa strasznie... o jakie 5FPS . cl_showfps , polecam ) dobre i praktyczne )

jak on moze fps'y zżerac.... co ty mi tu sciemniasz....az pójde sprawdzic zaraz...

Old Post 17-03-2002 15:39
On|x

A tak apropo co polecacie na zwiekszenie Fps-ow ?
Bo ja wpisuje jakies komnedy ale to malo pomagaja no te 20 fps do przodu ale jak wyskakuje na 2-3 t i smołka to jest ciezka 5-10 a ma mdobry nawet sprzet

Old Post 17-03-2002 20:52
c35
old FPP.pl member

quote:
A tak apropo co polecacie na zwiekszenie Fps-ow ?
Bo ja wpisuje jakies komnedy ale to malo pomagaja no te 20 fps do przodu ale jak wyskakuje na 2-3 t i smołka to jest ciezka 5-10 a ma mdobry nawet sprzet

ej to jakie ty masz te komendy, ze ci podskoczyly fps'y AZ o 20 ?

Old Post 17-03-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

to parwda, ze net_graph "3" zwalnia kompa, ale mnie to wali bo mam 100 fps i nie narzekam...

Old Post 17-03-2002 21:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
to parwda, ze net_graph "3" zwalnia kompa, ale mnie to wali bo mam 100 fps i nie narzekam...

qfa to co wy macie za maszyny ?? ja najgorszego nie mam, ale uwazam, ze na to co posiadam, to 40 fps to troche malo..

Old Post 17-03-2002 21:05
DeStRuCt0r
Guest

ja tesh jestem zalamany na moim axp 1700 i gf ti500 64mb GS i 256 ddr ze 100 fps spada mi czasem go 99.9 Tragedia normalnie.... Mysle, ze musze nowego pc zakupic bo ten jest juz nie wystarczajacy

Old Post 17-03-2002 21:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
ja tesh jestem zalamany na moim axp 1700 i gf ti500 64mb GS i 256 ddr ze 100 fps spada mi czasem go 99.9 Tragedia normalnie.... Mysle, ze musze nowego pc zakupic bo ten jest juz nie wystarczajacy

nie nazekajcie tak! ja mam celerona 400...(tak naprawwde, nie zmyslam...)

na szczescie za tydzien lub 2 mam dostac nowy... bo na tym kompie to nerwicy mozna dostac. co ja mowie- nie mozna, tylko na pewno sie dostanie!

dobra ponazekalem sobie i juz mi lepiej

GG 1090334

Old Post 17-03-2002 21:40
DeStRuCt0r
Guest

gralem na takim wspanialym pc pzrez 2 lata Tylko, ze mialem c500

Old Post 18-03-2002 06:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:07.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions