Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dema i filmy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Zeratul
Skilled (Knight)

Question Dema i filmy

Wie moze ktos jak przerobic demo na avi albo jakis inny format filmowy?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-03-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeratul Znajdź więcej post'ów przez  Zeratul Dodaj Zeratul do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeratul prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

http://www.planethalflife.com/wavel...es/mkmovie.html

Old Post 10-03-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

chyba mozna juz zamknac topica... nie zdazylem sie pochwalic swoja rozlegla wiedza na ten temat...

Old Post 10-03-2002 20:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zeratul
Skilled (Knight)

dzieki

Old Post 10-03-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zeratul Znajdź więcej post'ów przez  Zeratul Dodaj Zeratul do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zeratul prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
http://www.planethalflife.com/wavel...es/mkmovie.html

knights a umiesz takie filmy robic ????

GG 1667903

Old Post 11-03-2002 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a jak nagrywam demko w CS'ie to nagrywają sie wszystkie tzw. dzwięki wydawane przez graczy czy tylko odgłosy gry...???

Old Post 11-03-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
frew
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!

knights a umiesz takie filmy robic ????

Ja umie robic filmiki (juz jeden zrobilem ) ale z q3

GG: 706037

Old Post 11-03-2002 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil frew Kliknij tutaj by wysłać e-maila do frew Znajdź więcej post'ów przez  frew Dodaj frew do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać frew prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
a jak nagrywam demko w CS'ie to nagrywają sie wszystkie tzw. dzwięki wydawane przez graczy czy tylko odgłosy gry...???

nagrywaja sie wszystkie dzwieki bez wyjatku, jak ktos gada przez mica to tez sie nagrywa.
do dzisiaj niestety nie rozumiem dlaczego na niektorych demkach (na wiekszosci) terro maja skina ct i na odwrot i czemu niektore nicki zabitych i zabijajacych sa wyswietlane a niektore nie.
ktos wie?

Old Post 11-03-2002 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Tak sie dzieje tyz nie wiem czemu. Filmikow jesazcze nie robilem ale mam zamiar
Jest tylko jeden szkopul nie ma w takich dzwiekow, ba sa robine z bitmapow sciaganych z gry, ale jakos sobie poradzisz.

Old Post 12-03-2002 05:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nights.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nights.kt Znajdź więcej post'ów przez  nights.kt Dodaj nights.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nights.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
Tak sie dzieje tyz nie wiem czemu. Filmikow jesazcze nie robilem ale mam zamiar
Jest tylko jeden szkopul nie ma w takich dzwiekow, ba sa robine z bitmapow sciaganych z gry, ale jakos sobie poradzisz.

na tej www ktorej zapodales jest tez opis jak dzwiek tez wrzucic (osobno sie go wrzuca).
a jak zrobisz jakis avik or sth to daj znac, posmiejemy sie wspolnie

Old Post 12-03-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]takjakby Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]takjakby Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]takjakby Dodaj [FPP]takjakby do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]takjakby prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

a ktos mi powie jak nagrac demko w HL tV i jak ustawic Hl tvn np na lano servie ?

Old Post 12-03-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Widziałem jeden filmik w .avi i powiem, że był troche.... tandetny

Old Post 12-03-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Widziałem jeden filmik o CS'ie w .avi i powiem, że był troche.... tandetny

Old Post 12-03-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby

nagrywaja sie wszystkie dzwieki bez wyjatku, jak ktos gada przez mica to tez sie nagrywa.
do dzisiaj niestety nie rozumiem dlaczego na niektorych demkach (na wiekszosci) terro maja skina ct i na odwrot i czemu niektore nicki zabitych i zabijajacych sa wyswietlane a niektore nie.
ktos wie?

no tak sie dzieje. Jak bys wszystkich kicknal i zaczal nagrywac a oni po koleji by wchodzili to skiny powinni miec pasujace, tak mi sie wydaje.

Old Post 13-03-2002 06:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blitz
Training (Enforcer)

Talking geekplay

Przy odtwarzaniu demek za pomoca geekplay`a (http://www.geekboys.org/geekplay/) skiny sa `naprawiane`.

Old Post 20-03-2002 04:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Re: geekplay

quote:
Napisane oryginalnie przez Blitz
Przy odtwarzaniu demek za pomoca geekplay`a (http://www.geekboys.org/geekplay/) skiny sa `naprawiane`.

Nie jest to do konca prawda co napisal kolega. Ale topic jest chyba o tym jak przerobic pliczek *.dem na *.avi czy *mpg
czego ja tez jestem bardzo ciekaw bo jak to bede wiedzial to bede wstanie kilka naprawde ciekawych rzeczy zrobic.

Old Post 21-03-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

ja was nierozumiem przeciez filmik mozna skopiowac i ogladac na cs'ie ;D

Old Post 22-03-2002 09:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez B@CK
ja was nierozumiem przeciez filmik mozna skopiowac i ogladac na cs'ie ;D

heh smieszny jestes koles. Ile ty masz lat ? Tu chodzi o skompilowanie demka nagranego w CSie na filmik AVI

Old Post 22-03-2002 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: geekplay

quote:
Napisane oryginalnie przez Blitz

problem w tym ze ja demka odtwarzam tylko przez geek`a
i sie skiny nienaprawiaja...chyba ze naprawili to w nowym geek`u - jeszcze nie sciagnalem - naprawili?

Old Post 22-03-2002 14:03
[FPP]Back

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

heh smieszny jestes koles. Ile ty masz lat ? Tu chodzi o skompilowanie demka nagranego w CSie na filmik AVI

A ja mam 14 i przepraszam bo zle zrozumiałem [lol]

Old Post 22-03-2002 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Re: Re: geekplay

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby

problem w tym ze ja demka odtwarzam tylko przez geek`a
i sie skiny nienaprawiaja...chyba ze naprawili to w nowym geek`u - jeszcze nie sciagnalem - naprawili?

mieli naprawic, ale czy to zrobili to nie wiem, bo najnowszego geeka nie ma jeszcze

Old Post 22-03-2002 14:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]takjakby
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: Re: geekplay

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

mieli naprawic, ale czy to zrobili to nie wiem, bo najnowszego geeka nie ma jeszcze

czytalem jakis miesiac temu ze wlasnie wychodzi nowy geek, ale nie wiedzialem czy wyszedl czy nie. jak wyjdzie to na pewno bedzie o tym news na cs.fpp.pl prawda newsmakerzy?

Old Post 22-03-2002 17:43
supremo
Training (Enforcer)

Unhappy

jak zaczynam nagrywac film to mi fpsy spadaja z 70 do 4 da sie temu jakos zaradzic?

Old Post 22-03-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil supremo Znajdź więcej post'ów przez  supremo Dodaj supremo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać supremo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nights.kt
Combat (Death Knight)

Eeee? O ile sie orientuje nie mozna dem zamienic na avi ( jesli tak to dawac sposob ) Trzeba zainstalowac ten prog, i dobrze by bylo zeby miec tez ScreeMa wtedy odrazu przy scaiganiu bmp bedda one zamieniane w jpg i kasowane ( bmp ). Potem jakims innym robi sie z bmp avi . To wszystko teria bo nie mialem czasu sprobowac

Old Post 22-03-2002 22:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions