Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Demka
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

Demka

wiem ze kiedys byl juz taki topic ale sporo temu...
dawajcie tu swoje demka zeby mozna bylo zobaczyc jak kto gra i co soba reprezentuje...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-07-2001 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

hehe to na co czekasz, ty pierwszy powinienes tu jakies wrzucic

Old Post 06-07-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t4z15
Skilled (Knight)

dawac linki mam?

Old Post 07-07-2001 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t4z15 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t4z15 Znajdź więcej post'ów przez  t4z15 Dodaj t4z15 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t4z15 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

oxygen: taaak dawaj zwlaszcza te w ktorych ci daje w*******

Old Post 07-07-2001 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

agrrrrrrr zapowiada sie ostra jazda, ja ostatnio tesz niezle jade,
ahhh.... wszystko mi wlazi ja maselko !!
Poprosze ludzi zeby nagrali demka, lub ja nagram jak bede gral na kogos serwie , ale odrazu uprzedzam l4mk4 jestem

Old Post 07-07-2001 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja tam swoich nie dam bo sie wstydze

Old Post 07-07-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

ty sie wszystkiego wstydzisz

Old Post 07-07-2001 22:57
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fryx
oxygen: taaak dawaj zwlaszcza te w ktorych ci daje w*******

nie ma takich

Old Post 07-07-2001 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

Demko niestety jest z botem(xaero, nightmare), jak shooler przyjedzie to pewnie cos nagramy, tymczasem lepszy rydz niz nic . W demku nie zobaczysz wiele taktyki, w koncu bot jest bardzo schematyczny.

http://dk2.gry.pl/splitt.zip

Old Post 09-07-2001 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
W demku nie zobaczysz wiele taktyki, w koncu bot jest bardzo schematyczny.

LOL . Ja wole nieogladac, bo jak widze bota to mi sie chce!!
Ale inni......prosze bardzo.

Old Post 09-07-2001 19:38
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja mam botow powyzej uszu

Old Post 09-07-2001 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

LOL
i po **** to piszecie?

splitt ja sciagnalem i musze powiedziec ze masz duzo pewnych i przemyslanych ruchow...jako gracz podobasz mi sie

Old Post 09-07-2001 21:29
ya.
neony oslepiaja mnie

uno uestion
jaka to mapa?

Old Post 09-07-2001 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

oxygen na jakiej mapie to jest nagrane
bo mi sie cos pier...

Old Post 10-07-2001 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

Mapa Cpm3, i ogladnolem demko, i musze przyznac ze sie podobalo tylko ten bot jakis taki monotonny lol

Old Post 10-07-2001 19:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions