Hi all ... znalazlem taki oto ciekawy plik csfull.exe wazacy 552MB. Mozecie mi powiedziec czy to jest zwykly hl + dodatek czy to jest jakas wersja odchudzona pozbawiona calego hl'a i zawierajaca tylko cs'a ? :/ Sciagam juz 2 dni (SDI ROX) i juz w sumie mi obojetne (dociagne do konca) ale nie nastapi to w dniu jutrzejszym wiec chcialbym sie dowiedziec co ja wlasciwie sciagam :p
quote:Napisane oryginalnie przez AMDom® heheh Mantis cos mamy zbyt wygorowane ceny
a ty sie nie znasz na interesach
sciagnij sobie utwor lona - biznesman
a te twoje CD-keye to sa uzywane ?
moge je od ciebie kuoic i sprzedawac 1 za 30 zl
w tle : Ghost in the Shell ~ Opening
Heh co ty to jakis frajer mysli ze ma wiecej keyi odmnie pewnie mam nawet te keye co on bo juz je zczailem
nie dziwcie sie ze czasem macie w gralni cd-key is already in use albo cannot authenticate won to znaczy ze bylem juz tam
quote:Napisane oryginalnie przez Mevlana Moj komentarz dosc albo bardzo prostacki : bueheheheheheheehheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheheheehehehehehe
hehe
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.