Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > BB czy Bar ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

BB czy Bar ?

Co wolicie ogladac BB czy Bar? Ja wole to drugie bo jakas nowosc BB juz trzecia edycja aczkolwiek ciut inna to jedna taka sama . Poza ty jestem mlody a tam wiecej mlodych ludzi, studiuje we wroclawiu wiec mam blizej do baru i mimo ze z pod znaku polshit to jakies ciekawsze

Zastanawialem sie czy nie zrobic ankiety ale to chyba jeszcze za wczesnie

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-03-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

zadne z powyzszych. obydwa sa gowno warte.

you accept (reject, respect);

Old Post 16-03-2002 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

ja nie ogladam ani jednego ani drugiego... choc powinieniem... a czemu ?? bo jest tam... znaczy w "barze" moj kumpel byl juz kiedys barmanem i sie juz razem spijalismy... jednym slowem - byl DOBRYM barmanem

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 16-03-2002 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

I to i to to jest gówno....Ale po wizycie na http://bigbrother.blog.pl
zafascynowany dialogami uczestników na płaszczyźnie intelektualnej postanowiłem oglądnąć kilka odcinkow. I nie zawiodłem się. Nedza totalna. Texty lecą na poziomie poniżej przedszkolnego np: Ile razy dziennie sie onanizujesz???? i tego typu pytania i rozmowy. Zboczeńscy totalnie. Współczuje im rodzinom. Taaaaki wstyd później. A oni myślą ze będą sławni....A najlepsze jest to, ze jak wszyscy uczestnicy poprzednich serii uważają ze są jak najbardzie naturalni i nie grają. To fajną mają naturę skoro sie pieprzą po jednym dniu znajomości.
A Baru nie oglądałem jakoś bo leci o tej samej porze......poże sie skusze na kolejną dawkę wiedzy z dziedziny anatomii i wychowania sexualnego.

Old Post 16-03-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

obydwa programy to wielkie gówna

Old Post 16-03-2002 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
I to i to to jest gówno...

dobra nie będę odgrzebywał kotletów przeszłości

Imho: Poz dobrze gada

Old Post 16-03-2002 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

tak, ale te programy sa komercja w najczysztszej postaci, i gdyby nie mialy ogladalnosci to by w ogole nie powstawaly, wiec tu nalezy raczej winic spoleczenstwo, ktore te programy "popiera", stacje telewizyjne wypuszczaja po prostu to co przynosi najwiecej kasy.

Tak w ogole to wszyscy na okolo mowia ze bb sux, bar sux , a programy te maja najwieksza popularnosc, ciekawe.

Old Post 16-03-2002 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
Tak w ogole to wszyscy na okolo mowia ze bb sux, bar sux , a programy te maja najwieksza popularnosc, ciekawe.

sa one adresowane do innej grupy ludzi. buraki ogladajace reality show nie maja nic wspolnego z komputerami i vice versa

Old Post 16-03-2002 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh

Lol

wszyscy naokoło mowią że np. zmniejszenie ulgi ticketowej dla studentów suX, że podatek z dochodów z lokat w bankach suX, sprawa Orlenu suX, to że Miller wybrał się do Rzymu za pieniądze państwa suX itd. itp.

hmm a jednak 54% dla SLD-UP .

Old Post 16-03-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

nie mowielem o ludziach z boarda, ale ogolnie malo kto sie przyznaje ze lubi reality show. Poza tym troche przesadzasz ze tylko buraki ogladaja bb (pewnie by wyszlo ze polowa Polakow to buraki hehe), ja w sumie nie mam nic przeciwko ludziom ktorzy to ogladaja, nie bawmy sie w kosciol i nie mowmy co jest moralne, a co nie.

Old Post 16-03-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

Lol

wszyscy naokoło mowią że np. zmniejszenie ulgi ticketowej dla studentów suX, że podatek z dochodów z lokat w bankach suX, sprawa Orlenu suX, to że Miller wybrał się do Rzymu za pieniądze państwa suX itd. itp.

hmm a jednak 54% dla SLD-UP .

to jest troche inna sprawa, przeciez to co podales to tylko niewielki ulamek decyzji podejamowanych przez rzad. Przeciez nawet gdyby dane ugrupowanie mialo 90% poparcia to i tak ludzie nie musza sie zgadzac ze WSZYSTKIMI postanowieniami.
Ja jednak proponuje nie rozpoczyna ckolejnej dyskucji o polityce.

Old Post 16-03-2002 18:43
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ale pewną anatologię między twoim quote a moim postem można znalezc

aczkolwiek masz rację

Old Post 16-03-2002 18:43
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Poza tym troche przesadzasz ze tylko buraki ogladaja bb

to sprecyzuje:

ludzie zaangazowani w "losy" uczestnikow bb i ogladajacy go z zainteresowaniem i podziwem dla tych "ludzi" to buraki

quote:

(pewnie by wyszlo ze polowa Polakow to buraki hehe),

prawda w oczy kole

patriota sie znalazl

Old Post 16-03-2002 18:51
Wania
-w-

ani to ani to wole isc z ziomkami na browar niz, siedziec przed Tv

Old Post 16-03-2002 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo

to sprecyzuje:

ludzie zaangazowani w "losy" uczestnikow bb i ogladajacy go z zainteresowaniem i podziwem dla tych "ludzi" to buraki

prawda w oczy kole

patriota sie znalazl

No jak taki wypierdek z bb jest dla kogos autorytetem to rzeczywiscie koles jest burakiem(chociaz tez tu nie nalezy uogolniac). Ale np moja babka od polaka (burakiem to raczej ona nie jest) ogladala kiedys bb zeby sprawdzic jak ludzie zachowuja sie przed kamerami(takie doswiadczenie) i rzeczywiscie, wszyscy grali pod publike.

o co ci chodzi z tym patriota? Chyba chcesz po prostu na mnie naskakiwac i sie czepiasz, przeciez napisalem tylko ze gdyby isc twoim tokiem rozumowania(ogladajacy bb=burak) to wyszloby ze polowa Polakow to buraki (nie zgadzam sie z tym). Potem sprecyzowales nieco o co chodzi i jest git.

i tak btw mania na reality show jest na calym swiecie, nie tylko u nas.

Old Post 16-03-2002 20:04
weirdo
kontemplator bytu

Ale np moja babka od polaka (burakiem to raczej ona nie jest)

dlatego napisalem

quote:
podziwem dla tych "ludzi"

Chyba chcesz po prostu na mnie naskakiwac i sie czepiasz

wyluzuj...

i tak btw mania na reality show jest na calym swiecie, nie tylko u nas.

to w zaden sposob ich nie usprawiedliwia. nawet jesli pol swiata byloby burakami trwalbym przy swoim przekonaniu

Old Post 16-03-2002 20:13
MaslaV
koduję bezwzrokowo

a światem rządzi żydomasoneria

Eot

Old Post 16-03-2002 20:17
LoveBeer
GreenMan

ja to bym do tego programu wpuscil hiszpanska inkwizycje zeby sie rozprawila... z tym... no.... uczestnikami wtedy to bym napewno to ogladal

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 16-03-2002 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
ja to bym do tego programu wpuscil hiszpanska inkwizycje zeby sie rozprawila... z tym... no.... uczestnikami wtedy to bym napewno to ogladal

nobody expects... spanish inquisition

(hi zimzum)

btw beer forum darka padlo czy mi nie dziala proxy icpnetu?

Old Post 16-03-2002 20:27
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

dobra nie będę odgrzebywał kotletów przeszłości

eeeee a o co ci dokłądnie chodzi???
Podejżewam, ze o to, ze oglądałem 1 serie. No bo w sumie pierwsza byla ciekawa....ale tylko do połowy....potem przejżałem na oczy
a teraz to jest już tylko nędza i wogle

Old Post 16-03-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Wszyscy mowia ze w tym bb to tylko buraki, ale o to wlasnie chodzi. Czytalem kiedys artykol o bb (chyba w Focusie) i tam pisalo, ze tam nad kandydatami sidzi sztab psychologow i specjialnie wybieraja debili zeby bylo ciekawie. Z inteligetnymi ludzmi program bylby nudny.

Old Post 16-03-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

nobody expects... spanish inquisition

(hi zimzum)

nie ja bym tam nie poszedl
http://spin.klany.pl/

Old Post 16-03-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Nie ogladam zadnego, ale mam codzienne relacje z bar'u (tego w TV - normalne sam odwiedzam ) dzieki pewnej osobce

Bar chyba lepszy bo to co sie teraz w BB dzieje to przegiecie - srednia IQ nie przekracza chyba 30 a ta cala "Frytka" (jesli chodzi o inteligencje) bije sie o trzecie miejsce z lodowka!

Old Post 16-03-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Z inteligetnymi ludzmi program bylby nudny.

code:
"Nie ma nic gorszego niz banda indywidualistow"

Old Post 16-03-2002 22:22
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

hehehe czyzby ktoś z mojej sygny skorzystał?

Ja tez nie ogladam ani BB ani baru ani zadnych innych sheetow

Old Post 16-03-2002 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Ja nie narzekam na nadmiar wolnego czasu wiec nie ogladam tego typu rzeczy.

Old Post 17-03-2002 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Teraz w modzie jest mowienie, ze RS to samo gowno. A jako, ze za moda nie podazam to powiem, ze jak mam wolny czas to ogladam Bar. Jakbym sluchal Disco Polo to tez bym sie przyznal

w tle: Aphex Twin ~ Flim

Old Post 17-03-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja tez nie ogladam ani BB ani baru ani zadnych innych sheetow

No nie mowcie ze nie ogladacie Baru - to jak tam siedzicie? z zamknietymi oczyma? czy gdzie indziej po szkole chodzicie?

Old Post 17-03-2002 06:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja wogole nie ogladam tv
jaki bar? jaki bb3?

Old Post 17-03-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:
btw beer forum darka padlo czy mi nie dziala proxy icpnetu?

co prawda byl reset i jedziemy od nowa ale wszystko juz dziala (pod starym adresem)...

sxn | blog

Old Post 17-03-2002 21:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:04.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions