Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dziwny problemos!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ważka
You token tu mi? ;D

Unhappy Dziwny problemos!

Wiec tak
Mialem kompa 600 ble ble to niewazne, mialem csa ble ble wszytko ok chodzilo, gralem na rozdzialce 800*600 na openglu.
OD wczoraj mam nowego kompa, przegralem sobie katalog z halem odpalam, zmienilem tylko na 1024 na 768 bo mam teraz 17 cali monitorka, lacze sie z serwerem, autentyfikacja okej-od razu i pozniejjjjj jak jush jest ostateczne odliczanie do polaczenia z serwerem zaczayna odliczac od 119 secund, normalnie na sdi wchodzilo mi na 114,113 sec left..... a terazzzz w ***** kurna nie wiem co jest leci leci i odlicza, spada niekiedy do 0 i mnie wywala niekiedy przy 50 sec left wejde do gry, jak jush cudem wejde, mam zajebiscie duzy choke i losss, ale ping okej ale przez te losy i choki skacza jak pojebani,no i gora 2 minutki i lece z serwera bez zadnego komuniaktu, przy tym odliczaniu do serwera transfer normalnie okej mi nawala.
SDi dobrze skonfigurowane, sprawdzalem kilka razy, firewalla nawet wylaczylem, zmienialem configi, rozdzialki, opengly, directxy, sciagnalem najnowsze stery i dalej to samo, wkurzylem sie zrobilem reinstalke hala i csa i dalej to samo i jush wytrzymac nie moge, nawet niektore wartosci w rejestrze zmienialem i nic.....
Wie moze jakis geniusz co to moze byc?

www.mysms.pl - Już ruszylo!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-03-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ważka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ważka Znajdź więcej post'ów przez  Ważka Dodaj Ważka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ważka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

troche sie nad tym meczyles, ale to niestety nie ja jestem tym geniuszem, do ktorego sie zwracasz

Old Post 29-03-2002 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Może trza znowu kompa zmienić? .
A tak poważnie, to żeczywiście się trochę namęczyłeś, i nie wiem czemu tak się dzieje... Ale zapewniam, jest tu sporo speców w tych dziedzinach .

Old Post 29-03-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Moja dobra rada: format C: I nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu: "przegralem sobie katallog z haelem" Mozesz wyjasnic??
Ja mialem kiedys taka smieszna akcje, ze patch ktory instalowalem(hl 1.0.0.8) byl jakis dziwny i cos sie pieprzylo. Sciagnolem patcha z innej strony i dzialalo dobzre, moze warto sprobowac?

Old Post 29-03-2002 21:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ważka
You token tu mi? ;D

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Moja dobra rada: format C: I nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu: "przegralem sobie katallog z haelem" Mozesz wyjasnic?? (...)

mialem stary dysk 20 giga z czego 10 to bylo potrzebne rzeczy na innych pratycjach nie wymagajace ustawien w rejestrze, podpialem starego twardego do nowego tasma i kopiuj, wiuuuuusiiuuuuuuuu i przegrane, zaoszczedizlem sobie 2 miechy sicagania potzrebnych rzeczy.
Ale to nie jest wazne wkurzylem sie i wydupcylem calego hala w *****, nagralem od poczatku, wszyskie patche, wgrywam i jak mnie nerwica nie chyci

Old Post 29-03-2002 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ważka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ważka Znajdź więcej post'ów przez  Ważka Dodaj Ważka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ważka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

człowieku powiedz mi po kiego grzyba walisz 200 zyleksuw rocznie za domenę *.pl na taki "mało ciekawy servis" .

Old Post 30-03-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
człowieku powiedz mi po kiego grzyba walisz 200 zyleksuw rocznie za domenę *.pl na taki "mało ciekawy servis" .

Fanatyk .

Old Post 30-03-2002 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Z tego co wiem to on nie placi za to.
Albo sie teraz pozmienialo...

Old Post 30-03-2002 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ważka
You token tu mi? ;D

quote:

czlowieku jak nie znasz sie ***** na rynku to sie nie wypowiadaj!
po drugie nie znasz odpowiedzi na moj problem to siedz ***** cicho!

Old Post 30-03-2002 10:46
Ważka
You token tu mi? ;D

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
Z tego co wiem to on nie placi za to.
Albo sie teraz pozmienialo...

place 244 zl na rok
A Z reklamy mam kilkunastokrotnie wiecej... proste

Old Post 30-03-2002 10:48
Ważka
You token tu mi? ;D

quote:

blog - lol

Nie wiesz czym sie rozni com, net i org od.pl ?
co takie rzeczy wypisujesz? miales jush comy nety i orgi, bo ja mam kilka, i to nie jest zadna domene tylkotandetne przekierowanie, ktore wydluza samo wchodzenie na strone przynajmniej o 5 sekund kiedy musi sie przekierowac na ich serwisy itd, duzo mozna by gadac, jednym slowem to sa tandetne przekierowania.
A co to domena w .pl ? i czemu jest 5 razy drozsza?
Poniewaz to jest prawdziwa domena, musisz ustawic przynajminej 2 nameservery, przekierowanie na stronie jest o niebo szybsze natychmiastowe, do tego mozesz tworzyc multum poddomen i ile mejli tylko chcesz, jak zakupisz taka com bedziesz musial do nich pisac i lizac im dupy zeby zmieniali ci przekierowania, mas zograniczona ilosc mejli itd. To sa zasadnicze roznice, kup sobie w nazwie.pl albo w www.internask.com = chlam na calego.

Old Post 30-03-2002 10:58
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Ważka

blog - lol

Nie wiesz czym sie rozni com, net i org od.pl ?
co takie rzeczy wypisujesz? miales jush comy nety i orgi, bo ja mam kilka, i to nie jest zadna domene tylkotandetne przekierowanie, ktore wydluza samo wchodzenie na strone przynajmniej o 5 sekund kiedy musi sie przekierowac na ich serwisy itd, duzo mozna by gadac, jednym slowem to sa tandetne przekierowania.
A co to domena w .pl ? i czemu jest 5 razy drozsza?
Poniewaz to jest prawdziwa domena, musisz ustawic przynajminej 2 nameservery, przekierowanie na stronie jest o niebo szybsze natychmiastowe, do tego mozesz tworzyc multum poddomen i ile mejli tylko chcesz, jak zakupisz taka com bedziesz musial do nich pisac i lizac im dupy zeby zmieniali ci przekierowania, mas zograniczona ilosc mejli itd. To sa zasadnicze roznice, kup sobie w nazwie.pl albo w www.internask.com = chlam na calego.

Ja zrozumiałem . Inni napewno też, ale czemu tak nerwowo?? .

Old Post 30-03-2002 15:02
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ważka : tak żeś się rozpędził w obronie tych z nasku którzy przez kilka lat skutecznie blokowali rozwój intenetu w polsce tylko poto by na tym zarobić, że odechciało mi się polemizować.

Old Post 30-03-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ważka
You token tu mi? ;D

Sokra moze troche mnie ponioslo, od 40 godzin probowalem uruchomic cs wszystkie warianty i dupa jasiu i bylem z leksza znerwicowany.
Maslav nie bronie ich, moze troszeczke, wiem ze to jest kupa kasy w porownaniu do comow i ze nabijaja sobie kieszenie, ale za to masz prawdziwa domene, a zeby dostac sie adnet.pl i innych musialem miec .pl to jest wymog

Old Post 30-03-2002 19:52
DeStRuCt0r
Guest

fajnie, ale i tak nie rozumiem waszych problemow...

Old Post 30-03-2002 20:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Ważka
Sokra moze troche mnie ponioslo, od 40 godzin probowalem uruchomic cs wszystkie warianty i dupa jasiu i bylem z leksza znerwicowany.
Maslav nie bronie ich, moze troszeczke, wiem ze to jest kupa kasy w porownaniu do comow i ze nabijaja sobie kieszenie, ale za to masz prawdziwa domene, a zeby dostac sie adnet.pl i innych musialem miec .pl to jest wymog

aaaahaaaa... .
Człowieku, towarzyszu () - nie denerwuj się .

Old Post 30-03-2002 22:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions