quote: Napisane oryginalnie przez ragnar
Taak ale nic nie zmienia faktu ze Polacy(nazwijmy rzecz po imieniu), sa sknerusy.
Nie chodzi o to, że jesteśmy sknerusami tylko jesteśmy zbyt biedni. Popatrz sobie na statystyki dotyczące dochodu na 1 mieszkańca w porównaniu do naszych zachodnich lub południowych sąsiadów. (jestem teraz w robocie i nie mogę przytoczyć liczb bo te dane mam w domu).
Jest recesja, która odbija się na wynikach firm, a co za tym idzie poziomie zatrudnienia.
Sponsoring z założenia ma wiązać się z korzyściami dla firmy. Jakie niby korzyści odniesie np. firma komputerowa XYZ@!?? Spora część graczy nie ma kasy na kupowanie nowych, coraz szybszych kompów (ilu z was kupuje gotowe kompy ) lub nawet dobrej karty graficznej. Prawie wszyscy użytkownicy prywatni lecą na pirackim oprogramowaniu...
Firmy z innej branży?? Po co mają sponsorować imprezy fpp? Mają o wiele więcej bardziej efektywnych możliwości.
Na dzień dzisiejszy sponsorowanie graczy fpp jest wg. mnie formą mecenatu, ale tutaj konkurejemy już z całą rzeszą artystów tzw. sztuk pięknych.
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|