Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Jaki PieC?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Exclamation Jaki PieC?

Napiszcie jakie macie piecyki do gry,OK?
Ja gram na amd-k6-2-500(5x100),płyta solteka"sl-54u5",256 ram,tnt2 32 mb,sb64pci,hdd 8,4gb. Do Q3 jeszcze wystarczało ale UT ma trochę większe:( wymagania.
Na małych mapkach (jak abbey czy casa) jeszcze spox,ale na większych mam slideshow, 3-6 fps i strzelam w miejsce gdzie misio stał 5 sekund temu:(((
Więc dwa mam pomysły:
1.kupuje extra coolerek,procka kręcę 5x112 albo ile pójdzie i do tego jakieś gforce
2.kupuje jakiegoś używanego sprzęta,ale muszę wiedzieć na jakich u was chodzi UT bezboleśnie

Bo *#@$% nie mam 3000PLN na coś współczesnego z zegarem 2ghrz:<<<

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-03-2002 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

duron 900
plyta ecs k7s5a
sb live 5.1
geforce 2mx 32mb
256ram'u DDR
hdd 40gb

chodzi lajtowo ale zbieram na athlonika xp 1600

ps. masz gg? jak tak d daj numer
mój to 1436980

Old Post 01-03-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
duron 900
plyta ecs k7s5a
sb live 5.1
geforce 2mx 32mb
256ram'u DDR
hdd 40gb

chodzi lajtowo ale zbieram na athlonika xp 1600 :)

Lajtowo nawet na uptown i ... nie pamietam nazwy,dużo nieba jest i wolnej przestrzeni,żeby ją szlag?

gg: 2360958 tylko PLEASE bez bluzgów,mam dziecko w wieku szkolnym:)
Aha, a jakbym był aktywny i nie odpowiadał to nie przez chamstwo,tylko dlatego że dziele zasoby z żoną i bratem,więc komp może być online, a niekoniecznie ja za sterami:)))

Old Post 01-03-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

proc : AMD Athlon 1700+ (cooler Dragon Orb 3)
plyta: Soltek SL-75KAV
pamiec:384 ram
grafa: GeForce 2 GTS PRO 64 mb ddr
dysk: 40 GB hdd
monitor:17" LG
mysz: A4Tech www-15

chyba wszystko

Old Post 02-03-2002 00:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Talking piecyk

Athlon XP 1700+
Epox 8KHA+
GF2 Ti 64MB DDR
DDR 521 MB RAM
2 Barracud'y IV 40 i 60 GB (chyba IV, nie orientuje sie w tych sprawach ale sa to najnowsze dzieci seagate :> z rodziny barracuda)
LG Flatron 795FT Plus 17`
Logiteh Whell Mouse

To moje cudo , pewnie nie na dlugo, bo czesto zmieniam sprzet, za sprawa brata

Old Post 02-03-2002 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Czyli na tę chwilę przyzwoite minimum to duronik900 GuriaSa?
Niby jakbym pchnął mojego to trochę:) dołożyć i byłoby.
Tylko że za pól roku znowu będzie mało do Unreala2 np...

ps1.jakby w radio powiedzieli że ktoś złupił CPN w Krakowie to wiecie kto i dlaczego:)))
ps2.podajcie jeszcze parę konfiguracji ... NIKT nie gra na jakimś mocno podkręconym amd2?
Thx.

Old Post 02-03-2002 15:12
8lo0d
An+y*Chr1st

PIII 800mhz, 128 RAM, GF256 32MB RAM, 21' monitor Samsung ASTROn ten taki chudy ciekłokrystaliczny i myszka A4tech Greateye optyczna.

Edytowane przez 8lo0d dnia 03-03-2002 o godz. 11:51

Old Post 02-03-2002 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
ciepłokrystaliczny

Old Post 02-03-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Co Cię tak bawi ??

Old Post 02-03-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

jak wyglada monitor cieplokrystaliczny ?

Old Post 03-03-2002 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

OFF TOPIC

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
jak wyglada monitor cieplokrystaliczny ? :D

Tak samo jak ciekłokrystaliczny, tyle, że bardziej rozgrzany ;)

Old Post 03-03-2002 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Czepiacie się, ja tam nie mam nic przeciwko Samsungom 21' bez różnicy na ciekłych,czy ciepłych kryształach;).
Pościągałem sobie jakieś toolsy do podkręcania nvidii,jakbym zniknął na dłużej to wypijcie browarka ku pamięci mojego kompa,znaczy że spalił się:(((

ps.dostałem RTCW i Medal of Honor od mojej wersji 1.1(brat),ta sama kupa,nie da sie grać.

Old Post 03-03-2002 11:43
8lo0d
An+y*Chr1st

Ale wy jestescie lol. Zamiast mnie poprawic bo mi sie literki pomyliły to sie naśmiewacie, jak idioci ... dokładnie jak idioci. I co pośmialiście się już ?? Czy jeszce wam nie wystarcza ??

Old Post 03-03-2002 11:52
GruChA
ho ho headshot

www.obraź-się-jeszcze.pl

Old Post 03-03-2002 12:19
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ql

Dobra zaczne od tego, że komp mojego ojca to taki sam jak deena tylko monitor 21 cieknącykryształowy
A mój to:
1.3ghzathlon
256ddramu
płyta głowna-niepamiętam, cene podam-granice 1000złociszy-ql płytka
grafa-nvidia geforcemx400 64mb
dźwięk soundblaster-ten najnowszy
2 dyski twarde-10gb i 4.2gb
cd-rom-jakiś filipsa
monitor 17'highscreen firmowy firmy vobis
scaner HP, rozdzielczośc 2400-1260-czy coś takiego A4
drukarka hp atramentowa formatu A3
klawiatura-highscreen multimedialna-zx vobisu
myszka 24techa greateye optical whel mouse-ql mi sie gra
głosniki creativa theatre 5.1 soobwoofer
dvd,przegrywara wszystko LG

GrEaTEyE

Old Post 03-03-2002 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: ql

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dobra zaczne od tego, że komp mojego ojca to taki sam jak deena tylko monitor 21 cieknącykryształowy:D
A mój to:
1.3ghzathlon
256ddramu
płyta głowna-niepamiętam, cene podam-granice 1000złociszy-ql płytka
grafa-nvidia geforcemx400 64mb
dźwięk soundblaster-ten najnowszy
2 dyski twarde-10gb i 4.2gb:D
cd-rom-jakiś filipsa
monitor 17'highscreen firmowy firmy vobis:)
scaner HP, rozdzielczośc 2400-1260-czy coś takiego A4
drukarka hp atramentowa formatu A3
klawiatura-highscreen multimedialna-zx vobisu
myszka 24techa greateye optical whel mouse-ql mi sie gra
głosniki creativa theatre 5.1 soobwoofer
dvd,przegrywara wszystko LG

GrEaTEyE,ty miej Boga w sercu,ja tu kombinuję jak minimalnym kosztem skopać wam tyłki w UT,a ty mi mówisz że potrzebuje do tego scanner i dvd?
A poważnie to thx. za odpowiedź na posta:)

Old Post 03-03-2002 13:23
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
www.obraź-się-jeszcze.pl

Zły adres grucha podałeś, ten nie działa ...

Old Post 03-03-2002 14:10
GruChA
ho ho headshot

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Zły adres grucha podałeś, ten nie działa ...

hehehe to mialo byc do Ciebie
napisales ze sie wszyscy smieja z Ciebie, to Ci napisalem : OBRAŹ SIE JESZCZE

p.s. kto nie kuma o co chodzi to tlumacze ze to zart

Old Post 03-03-2002 14:58
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:

hehehe to mialo byc do Ciebie
napisales ze sie wszyscy smieja z Ciebie, to Ci napisalem : OBRAŹ SIE JESZCZE

Boshe grucha wiem o co chodzilo, moze i mam 15 lat ale tempy to ja nie jestem :-//

Old Post 03-03-2002 15:29
Christoff
Toffi (Absolute beginner)

Panna nie lam sie - ja mam 300MHz i tez zyje

Old Post 03-03-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez Christoff
Panna nie lam sie - ja mam 300MHz i tez zyje

na jakich ustawieniach grasz i ile masz fps'ow?

Old Post 03-03-2002 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Taaaaa?

quote:
Panna nie lam sie - ja mam 300MHz i tez zyje :)

Albo zgubiłeś 1 przed tą 300 albo zapomniałeś napisać ,że 300 to masz,ale używasz jej do podpierania biurka jak się kiwa:)))
Nie mam pewności ale na takim zegarze to goły kwak3 chyba mocno kuleje?

Old Post 03-03-2002 22:43
Christoff

Re: Taaaaa?

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Albo zgubiłeś 1 przed tą 300 albo zapomniałeś napisać ,że 300 to masz,ale używasz jej do podpierania biurka jak się kiwa))

No moze sie zdziwicie ale gram na max detalach 1024x768 )
Jak gralem w cpma to gralem zeby wszystkich rozwalac i mialem calkiem normalny konfig graficzny - a teraz gram tylko dla przyjemnosci i chce miec wszystkie szczegooliki, cienie itp )
Srednio mam tak od 7fps (uptown) do 50fps (abbey) ale tak przecietnie to jest okolo 15-30.
Da sie grac - a nawet wygrywac

Old Post 03-03-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Christoff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Christoff Znajdź więcej post'ów przez  Christoff Dodaj Christoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Christoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Taaaaa?

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

Albo zgubiłeś 1 przed tą 300 albo zapomniałeś napisać ,że 300 to masz,ale używasz jej do podpierania biurka jak się kiwa))

ja mam qpla ktory gra na ceeleronie 333 z jakas grafa 6megowa i mu chodzi, tylko ze tam jest o 10fpsow na 640x40 i tego nie mozna nazwac kompem, bo winda sie podnisi jakies 1,5min

Old Post 03-03-2002 22:54
Christoff

Re: Re: Taaaaa?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

ja mam qpla ktory gra na ceeleronie 333 z jakas grafa 6megowa i mu chodzi, tylko ze tam jest o 10fpsow na 640x40 i tego nie mozna nazwac kompem, bo winda sie podnisi jakies 1,5min

U mnie winda startooje 2min

Old Post 03-03-2002 22:57
Pwael
Combat (Death Knight)

kompuś

ja mam mierny komp sprzed 2 lat :>
pIII 700 @ 820
abit be6II
256 ram
gforce 2mx(krecony winfast ruls)
na meleniumie hula przy 1024x740 w 60 klatkach
szczurek microsofta inteli optical
to wszystko, niewiele a da sie zabijac :>
christof tym swoim 300 prockiem dowaliles... kurde w tym to pasjans ledwo chodzi co dopiero ut :> jestes byq z takim prockiem!

Old Post 03-03-2002 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: Re: Taaaaa?

quote:

No moze sie zdziwicie ale gram na max detalach 1024x768 :))
Jak gralem w cpma to gralem zeby wszystkich rozwalac i mialem calkiem normalny konfig graficzny - a teraz gram tylko dla przyjemnosci i chce miec wszystkie szczegooliki, cienie itp :))
Srednio mam tak od 7fps (uptown) do 50fps (abbey) ale tak przecietnie to jest okolo 15-30.
Da sie grac - a nawet wygrywac :)

No nie wiem,nadal podejrzewam, że masz jeden z tych Celeronów które na pleckach mają 300,a idą 999 i wołają o więcej;).
U mnie pożaru nie było (jak widać) ale nadal 500:(((
Na 560 albo 597 (sam się zdziwiłem jak mi POST taką cyfrę pokazał) dziwnie niestabilny jestem,pady co chwila:(
Chłodnicę potrzebuję,najlepiej od T-34.
Dałem driverki Detonatora2770 najnowsze(+3 fps),wyłączyłem "draw gun" (+3-4 fps),defrag na maxa i jest troszkę lepiej,ale to o piździ włos:(((.Na razie nvidią nie kręcę,najpierw proc.
Nie ma zmiłuj ... pieprz**** zaibatsu rozkręciły spiralę sprzedaży,dwa razy do roku sie zegar na procku podwaja a do tego nie piszą w jakimś porządnym kodzie,tylko komputery za nich programy kompilują i to są efekty. A plagi na nich i na ich dzieci.Dobra, będzie bo spać nie będę mógł:)))

Old Post 04-03-2002 00:38
deen
Man of the Moon

Re: ql

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dobra zaczne od tego, że komp mojego ojca to taki sam jak deena tylko monitor 21 cieknącykryształowy

taki sam ? identyczny ? ale lol

Old Post 04-03-2002 01:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:

Grucha dobrze ze dodales ze to zart bo juz wzialem to na serio

Old Post 04-03-2002 11:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

hmm..... ja gram na procku PII 266 MHz... Troche ciezko

Old Post 04-03-2002 11:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:38.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions