Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Jakość dźwięku
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

Jakość dźwięku

Naszła mnie dziwna sprawa, dręczy już od dawna ale dopiero teraz mam odwage to napisać. Wyobraźcie sobie gram w sobie w qw, dźwięk jest ale taki sobie. Nagle np: dostaję e-mail i outlook sygnalizuje to ładnym dźwiękiem. I tym momencie eureka, jakość dźwięku w q się poprawiła. Oczywiscie odkad mam super hiper celerona tualatina i inne bajery chce grac w quake'a na max detalach :), więc czy ktoś wie jak zrobić żeby quake od razu miał dobra jakość dźwieku. W qw nie ma -sspeed wiec nie kapuje o co chodzi. Oczywiście proszę o lepsze rozwiązanie niż wyślij poczte do siebie, uruchom quake'a i czekaj aż dojdzie :))))))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-04-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

moze trzeba zrobic restard systemu dzwiekuw? w Q2 jak tak sie zrobilo to tez czasem byla lepsza jakozc.

Old Post 23-04-2002 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Turek
moze trzeba zrobic restard systemu dzwiekuw? w Q2 jak tak sie zrobilo to tez czasem byla lepsza jakozc.

Oczywiscie, może jeszcze wypiję troche soku pomarańczowego, na ścianie namaluję pentagram i kopne 3 razy w drzwi, powinno być lepiej. A swoją drogą to zróbcie taki experyment. Gracie w q, i przychodzi do was poczta i dzwięk outlookowy o wysokiej jakości przestawia dźwięk quake'a.

Old Post 23-04-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

***** co wy za karty muzyczne macie ? SB 2.0 ?

Old Post 23-04-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
***** co wy za karty muzyczne macie ? SB 2.0 ?

mam nowego kompa, wiec zintegrowana . ALe niechodzi o to jaka karta (chyba), chodzi o to normalnie mam sampling chba 11000 hz, a po cudownej przemianie to robi siei chyba 22 000 hz.

Old Post 24-04-2002 06:39
era
niezly dzikus

quote:
Napisane oryginalnie przez beee

mam nowego kompa, wiec zintegrowana . ALe niechodzi o to jaka karta (chyba), chodzi o to normalnie mam sampling chba 11000 hz, a po cudownej przemianie to robi siei chyba 22 000 hz.

rtfm:>

Old Post 24-04-2002 07:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil era Kliknij tutaj by wysłać e-maila do era Znajdź więcej post'ów przez  era Dodaj era do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać era prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez era

Czytalem, tam jest tylko kilka nieciekawych przelacznikow sluzacych do tego al\by dzwiek wogole byl.

Old Post 24-04-2002 11:09
chimera
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez era

Niezly dzikus !

Old Post 24-04-2002 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Zgadzam sie z chimera. Tymbardziej ze masz integre. Takie rzeczy to wlasnie wina wadliwosci kart zintegrowanych. Jak ja sobie kupowalem kompa rok temu to dali mi plyte glowna z integra (innych nie mieli :/) ale oprocz tego kupilem SB 128 i nie zaluje tych 100zl...

Old Post 27-04-2002 06:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
Zgadzam sie z chimera. Tymbardziej ze masz integre. Takie rzeczy to wlasnie wina wadliwosci kart zintegrowanych. Jak ja sobie kupowalem kompa rok temu to dali mi plyte glowna z integra (innych nie mieli :/) ale oprocz tego kupilem SB 128 i nie zaluje tych 100zl...
Chyba masz racje, pewnie problemy kompatybilnosci albo jakis inny shit. Sprawdze jak to chodzi na wiekowym sb awe 32 .

Old Post 27-04-2002 09:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions